AcasăNews20 de copii aflati intr-o tabara sportiva au ajuns la spital!

20 de copii aflati intr-o tabara sportiva au ajuns la spital!

Autoritatile au inceput verificarile la o pensiune in care au fost cazati mai multi copii, aflati intr-o tabara sportiva, dar care au ajuns la spital, plangandu-se ca le e rau.

Copiii au fost dusi, noaptea trecuta, cu mai multe ambulante la spitalul din Brasov, direct de la locul unde fusesera cazati – o pensiune din Harman, unde au si luat masa, in cursul zilei de joi. Potrivit Digi 24, micutii au acuzat stari de greata, varsaturi, dar si dureri abdominale, simptome specifice toxiinfectiei alimentare.

Medicii brasoveni i-au preluat imediat si au reusit sa ii ajute sa scape de starea de rau. Ca masura preventiva, copiii, veniti din Popesti-Leordeni intr-o tabara de fotbal, in Harman, au ramas peste noapte sub supravegherea specialistilor.

Cazul a ajuns in atentia reprezentantilor de la Protectia Consumatorului, care au verificat respectiva pensiune, in vederea stabilirii cauzelor care au declansat problemele de sanatate ale micutilor.

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger