Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 17 persoane, banuite de multiple fapte de violenta, duse cu mandat la audieri

17 persoane, banuite de multiple fapte de violenta, duse cu mandat la audieri

Autor:

Oamenii legii damboviteni au pus in aplicare, miercuri, nu mai putin de 17 mandate de aducere, intr-un caz in care cuvantul de ordine din dreptul suspectilor e, din cate reiese din cercetarile politistilor, violenta.

 

masina politie 350x262 17 persoane, banuite de multiple fapte de violenta, duse cu mandat la audieriPersoanele ale caror nume au ajuns in vizorul politistilor – domiciliate in localitatile Patroaia si Voian, au fost duse la sediul politiei orasului dambovitean Gaiesti, cu mandat, pentru a fi adudiati.

Actiunea oamenilor legii din cele doua judete- Dambovita si Arges- este menita sa faca lumina intr-un caz de violenta, mai precis de “tulburare a ordinii si linistii publice, distrugere, lovire si alte violente si violare de domiciliu”.

La actiunea de miercuri au participat, precizeaza reprezentantii IPJ Dambovita, nu mai putin de 200 de oameni in uniforma- atat din cadrul Inspectoratoratelor de Politie ale Judetelor Dambovita, cat si de la IPJ si Arges, precum si jandarmi si luptatori de la Serviciul pentru Interventie si Actiuni Speciale din Capitala.

Dupa ce vor fi audiati suspectii, politistii vor decide ce masuri se impun in continuare in cazul acestor persoane.

sursa foot: maramedia.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!