AcasăNews161 de oameni intr-o situatie limita: PILOTUL unui avion a facut infarct...

161 de oameni intr-o situatie limita: PILOTUL unui avion a facut infarct in timpul zborului!

Situatie datatoare de fiori, la mare inaltime. Pasagerii si personalul de bord au trecut prin momente de groaza, dupa ce unul dintre pilotii aflati la mansa a suferit un infarct.

Avionul cu 161 de oameni la bord plecase din Houston catre Seattle. Nu a mai ajuns la destinatie, pentru ca aparatul de zbor a aterizat de urgenta, pentru ca pilotul sa primeasca ajutor medical. Imediat ce s-a observat ca omului ii e rau, colegii, dar si pasagerii cu pregatore medicala aflati la bord, i-au sarit in sprijin. Din nefericire, conform BBC, barbatul in varsta de 63 de ani a murit la spitalul din Idaho, unde a fost transportat de urgenta, imediat ce avionul a atins solul.

In ciuda situatiei cumplite la care au asistat fara voie, pasagerii au incercat sa-si pastreze cumpatul. Au ajuns cu bine pe aeroportul din Boise, de aunde si-au continuat calatoria, dupa ce reprezentantii companiei respective au gasit o solutie: au chemat un alt pilot, care a trecut la mansa aparatului de zbor care a ajuns, intr-un final, la Seattle. Totul s-a intamplat joi, insa situatia a ajuns in atentia mass-media abia recent.

366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger