Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 150 de schiori din Austria, salvati cu elicopterele

150 de schiori din Austria, salvati cu elicopterele

Autor:

150 de schiori au fost salvati cu elicopterele de pe munte, in centrul Austriei, dupa ce un sir de telescaune s-a blocat.

 

schiori 1 150 de schiori din Austria, salvati cu elicopterele

Operatiunea de salvare a durat cateva ore. Trei elicoptere si mai multe echipe de salvatori montani au venit in ajutorul schiorilor blocati la aproape 10 metri deasupra partiei. Vremea a fost relativ blanda, asa ca niciunul nu a suferit degeraturi. Instalatia nu a putut fi reparata desi a fost vorba numai despre o defectiune tehnica. schiori 2 150 de schiori din Austria, salvati cu elicopterele schiori 150 de schiori din Austria, salvati cu elicopterelePana acum o asemenea nenorocire nu s-a intamplat in Romania, dar a existat un exercitiu de acest tip, la lansarea telegondolei din Sinaia. Telegondola din Sinaia detine si recordul national pentru altitudinea la care ajunge o astfel de instalatie: peste doua mii de metri. S-a simulat faptul ca mai multi turisti ar fi ramas blocati in telegondola din Sinaia, la peste 100 de metri inaltime. Au intervenit salvamontistii si jandarmii, indrumati de specialisti din… Austria.


1 Comentariu la 150 de schiori din Austria, salvati cu elicopterele

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    AUSTRIA 7/14 HRISTOS 7, MARIA 14; Austria 7/12 HRISTOS 7/12; A.UST.RIA. A-Alb, UST-Tișbitul, RIA-Rai. Raiul alb al Lui Hristos și Tișbitul. Raiul alb e Creația unică după CASA-ICOANĂ în care stau care se înfăptuiește prin Duhul Sfînt între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămîntul și Adam cu Eva).


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!