AcasăDezvaluiriAnchete150.000 de euro - pretul corect pentru cumpararea unui procuror!

150.000 de euro – pretul corect pentru cumpararea unui procuror!

Isteria anticoruptie a fost stopata, cel putin momentan, din cauza macelului fratricid dintre magistrati. Iar pana cand nu se va decide ce tabara va prelua controlul CSM, coabitarea dovedindu-se imposibila aici, marile dosare sunt tinute in stand–by.

Chestorul Dan Fatuloiu a sesizat DNA cu privire la incercarea sa de mituire

Judecatorii si procurorii stiu foarte bine ca, in ultima vreme, coruptia tinde sa devina un fenomen generalizat nu doar in lumea politica, dar si in sanul Justitiei.

Catalin Chelu a fost retinut in parcare Ministerului de Interne dupa ce i-a dat lui Fatuloiu o punga cu 50.000 de euro

Si nu poate exista dovada mai buna decat una din inregistrarile aflate in dosarul nr. 60673/3/2013, privind mituirea fostului secretar de stat Dan Fatuloiu de catre controversatul afacerist galatean Catalin Chelu.

Ca la Aprozar

Razboiul dintre judecatori si procurori devine tot mai dur

In motivarea sentintei prin care Catalin Chelu a fost condamnat la sase ani de inchisoare, judecatorul George Matei de la Tribunalul Bucuresti apreciaza ca acesta „negociaza mita fara nicio retinere, precum ar negocia cumpararea de legume si fructe”. De asemenea, din interceptarile depuse la dosar, reiese ca principalul inculpat, Catalin Chelu, alaturi de complicii sai, Nitache Stefan Badea, Cristi Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, se incurajeaza ca vor putea „omori toate cele 48 de dosare”, mituind de-a valma ofiteri superiori de Politie, procurori sau judecatori.

Cei mai ieftini

Pretul mituirii chestorului Dan Fatuloiu pe cand era secretar de stat la Ministerul de Interne a fost stabilit la un milion de euro. Iar in momentul in care unii dintre mituitori se plang ca suma este prea mare, ceilalti spun ca nu au ce face, ca stiu si ei asta, dar cel putin asa il „agata” pe seful de la Interne. Iar in aceasta interceptare se regaseste si o adevarata „bomba” care, inexplicabil, nu a fost fructificata sub nicio forma de anchetatori. Astfel, cei monitorizati sustin ca „normal ca am fi  iesit mai ieftin cu procurorii, ca doar stiti ca unul d’asta costa doar 150.000 euro!”. Insa, in mod total surprinzator, cei de la DNA nu au mers si pe acest fir, desi toate indiciile aratau ca se poate lesne afla identitatea procurorilor recunoscuti nu doar ca fiind „manjiti”, dar si „pretul corect” al cumpararii acestora. Dupa cum DNA, din cate reiese din aceeasi motivare a sentintei, nu a sesizat Tribunalul nici cu privire la afacerile sotiei si fiului fostului secretar de stat Fatuloiu cu cei inculpati, care sustin ca in dosar sunt mai multe probe privind capusarea societatii SC ALPROM SA de firmele familiei Fatuloiu.

author avatar
Catalin Tache
2.263 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger