AcasăNews14 orase unde americanii pot emigra dupa victoria lui Trump

14 orase unde americanii pot emigra dupa victoria lui Trump

Victoria lui Trump a declansat furtuna pe retelele de socializare, multi americani anuntand ca vor emigra. Pe deasupra, site-ul serviciului de imigrari canadian a fost blocat. In aceste conditii, jurnalista britanica Sally Peck (The Telegraph) s-a gandit sa ofere cateva recomandari destepte cetatenilor care chiar vor sa plece din State. De pilda, Londra e o alternativa ideala pentru new-yorkezi, ambele orase fiind capitale financiare, cu activitate culturala glorioasa si costuri de trai prohibitive. Pentru cei din Seattle, exodul ideal e la Viena. Altfel spus, din barlogul Starbucks, aterizare direct in cultura Kaffeehaus. Pentru cei din Las Vegas, destinatia perfecta e Macao, alt fief al jocurilor de noroc. Cei din Palo Alto pot opta pentru Stockholm. Tot un soi de Silicon Valley. In plus, in ciuda vremii, Suedia e votat in mod regulat una dintre cele mai fericite tari din lume. Pentru cei din Washington DC, locul perfect de emigrat ar fi Bruxelles, o colectie de prim rang de arta si restaurante bune. In plus, e capitala Europei, nu? Cei din San Francisco pot pleca linistiti la Sydney: ambele orase sunt centre pentru surferi si restaurante chinezesti. Sa nu uitam de pod. Cetatenii din Boston pot emigra in Irlanda, la Dublin. Un singur cuvant spune totul: solidaritate. Pentru cei din Chicago, locul ideal ar fi Manchester. Ambele orase au un climat umed si respira un aer muzical. Pentru cei din St.Louis. obligatoriu Buenos Aires. Cei din Honolulu se pot muta linistiti in Okinawa, Japonia, iar exemplele pot continua:  New Orleans se potriveste cu orasul sud-african Cape Town, pentru Austin compatibil e Hong Kong, pentru Detroit – Harbin (China), iar Portland poate fi inlocuit cu Vancouver (Canada).

author avatar
Mihai Koblenko
470 afisari

3 COMENTARII

  1. Proiect B: original si revolutionar! Trebuie doar sa ai un calculator si internet! Totul functioneaza excelent! Acum poti face bani cu Proiect B! Hollywood are nevoie de un subiect nou de film! Oferta de incredere! Avem un proiect pentru Hollywood! Incredibil! Bani cu un subiect de film! Avem un scop maret! Pentru detalii lasati mesaj la:adi51971@yahoo.it

  2. Si cati dintre ei vor veni si in Romania pentru a aduce experienta lor si aici si Romania sa fie si ea transformata in bine ???

  3. O puternica experienta americana, noi mentalitati vor face bine unei Romanii aflate la marginea Europei. In plus aici e liniste, aerul este foarte curat, pot veni cetateni cu idei noi, noi investitori in turism, hoteluri, IT, etc. De aceea o alta destinatie – Romania unde pot transforma in bine si tara noastra printr-un import de mentalitate, experienta noua de peste ocean, un nou suflu care va duce la progresul Romaniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger