AcasăNews11 victime in urma unui atac bizar, in Canada

11 victime in urma unui atac bizar, in Canada

Un individ care a folosit o ustensila de gospodarie pe post de arma si-a revarsat furia asupra mai multor persoane, provocandu-le, pe langa o spaima cumplita, si diverse traumatisme.

Avand in mana un ciocan, omul a inceput sa loveasca initial o persoana, ulterior ajungand sa atace si alti oameni care ii sarisera in ajutorul primei victime, in incercarea de a o scoate din mainile agresorului care, potrivit presei locale, a dat buzna intr-un birou al unei institutii aflate intr-un mic oras canadian.

Conform CTV News, nu mai putin de 10 oameni au fost raniti in urma atacului produs miercuri, cinci dintre victime ramanand internate, peste noapte, doua fiind in stare grava. Alte cinci persoane au fost lasate sa plece acasa, dupa ce au fost consultate de specialisti si supuse unor investigatii menite sa le evalueze starea, dupa incident.

O persoana a pierit in urma atacului, fiind vorba, din cate se pare, chiar despre presupusul autor al gesturilor de o violenta iesita din comun. Cauzele care au dus la moartea subita a barbatului urmeaza sa fie stabilite de catre medicii legisti si, ulterior, anuntate de catre anchetatorii care au preluat cazul. Momentan nu se cunosc nici motivele care au declansat valul de furie al atacatorului.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger