AcasăNews11 procurori au scormonit dupa offshore-urile lui Vantu

11 procurori au scormonit dupa offshore-urile lui Vantu

Sorin Ovidiu Vantu a fost liber ieri doar cinci ore

Tribunalul Bucuresti a dispus ieri arestarea pentru 29 de zile a celor din asa-numitul „Lot Vantu”. Cei zece oameni de afaceri romani si moldoveni sunt acuzati de delapidare si spalare de bani in dosarul privind falimentarea controlata a societatii Petromservice.

Sorin Ovidiu Vantu a fost liber ieri doar cinci ore

Pe langa Sorin Ovidiu Vantu, Liviu Luca si Octavian Turcanu, au mai ajuns in arestul Politiei Capitalei si Gheorghe Supeala, Zizi Anagnostopol, Mihai Sorin, Mihai Viorel Ramboaca, Razvan Florin Ramboaca, Daniela Brasoveanu si Ioan Bohalteanu.

Cele 22 de firme din Cipru

Rechizitorul inaintat judecatorilor a cuprins si schema modului prin care, dupa cum acuza anchetatorii, peste 83 de milioane de euro, suma cu care ar fi fost prejudiciata Petromservice a  fost rulata prin intermediul a numai putin de 22 de offshore-uri deschise in Cipru. Iar la descalcirea acestei scheme de „spalare”  a banilor au lucrat in total, dupa sursele noastre, nu mai putin de 11 procurori!

author avatar
Catalin Tache
718 afisari

2 COMENTARII

  1. Mare desfasuare de trupe, putine probe reale, iar praf aruncat in ochii si dosare care dispar peste noapte. Nu cred ca in tara asta SOV va fi condamnat pentru ceva vreo data. Are destule carti in maneca care le va scoate.

  2. Pentru MIHAI PATEANU, pagubitul FNI:
    .
    Timisoreanul care consiliaza gratuit pagubitii FNI din dosarul penal din 2006 raspunde la numarul 0723 470 046.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger