Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » 11 politisti de la Rutiera, suspectati de coruptie

11 politisti de la Rutiera, suspectati de coruptie

Autor:

A doua zi a saptamanii a adus o actiune de proportii, vizand mai multi agenti de la Rutiera – atat din cadrul Politiei Tecuci, cat si de la Serviciul Rutier al Politiei Galati.

 

politia rutiera 11 politisti de la Rutiera, suspectati de coruptieS-au facut 12 perchezitii, urmand sa aiba loc si audieri. La nivel de suspiciuni, din directia Ministerului Public s-a anuntat ca, in baza cercetarilor desfasurate pana la momentul de fata, s-a ajuns la concluzia ca “pretinzand si primind diverse foloase, in special bani, cei 11 agenti de politie si-au incalcat indatoririle de serviciu si nu au aplicat sanctiunile pe care situatiile de fapt constatate in exercitiul atributiilor de serviciu le-ar fi impus sa o faca”. Ceea ce inseamna ca “agentii de politie au mentionat in procesele verbale de sanctionare abateri mai usoare decat cele comise in realitate de catre contravenienti, cu scopul de a aplica ulterior sanctiuni mai blande”.

Conform aceleiasi surse, cercetarile in cazul de fata vizeaza suspiciuni de luare si date de mita, dar si de fals intelectual si abuz in serviciu.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!