AcasăNews„Toale fake” by Adina Buzatu

„Toale fake” by Adina Buzatu

Adina Buzatu ar putea preda lectii de stil la Targsor, unde dungile verticale albe si negre se imbina armonios cu ultimele tendinte din moda pantofilor fara sireturi. Asta dupa ce politistii de la Investigarea Fraudelor au descoperit in magazinele ei marfuri din Turcia, identice cu cele realizate de mari designeri din Italia si Marea Britanie.

Adina Buzatu este cercetata de politistii de la Economic pentru ca ar fi pus in vanzare produse contrafacute

Stilista Adina Buzatu a intrat in atentia politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Capitalei dupa ce mai multi clienti au sesizat faptul ca diferite magazine de lux ofera spre vanzare haine „Made in Turkey” sau „Made in China” pe post de creatii vestimentare ale marilor case de moda.

In magazinul stilistei au fost gasite haine fabricate in Turcia fara acte de provenienta

Politistii de la Economic au inceput imediat investigatiile si au vizitat boutique-urile exclusiviste, unde au avut parte de mari surprize.  Acestia au  verificat zeci de magazine, printre care si cele detinute de Buzatu, „Trends”, si au descoperit nereguli grave: haine luate din engros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate indoielnica vanduti la preturi de Milano si turcisme ordinare fara acte de provenienta.

„Exclusivitati” din bazar

Surse din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au dezvaluit pentru „National” ca, in urma controalelor efectuate la magazinele indicate de clientii escrocati, ofiterii de la Investigarea Fraudelor au descoperit marfuri fara documente justificative si haine contrafacute. Aceleasi surse au precizat ca in boutique-urile Adinei Buzatu – care sustine ca vinde doar produse realizate de companii celebre, precum cea italiana „Messagerie” sau cea londoneza „Babette Wasserman” – au gasit costume si camasi fabricate in… Turcia. Stilista Adina Buzatu nu a putut justifica prezenta respectivelor articole de imbracaminte, motiv pentru care ofiterii au declansat o ancheta penala in urma careia se va stabili cu exactitate ce haine cumparate din bazar a vandut stilista la pret de produse exclusiviste. In conditiile in care dosarul va ajunge in instanta, Buzatu ar putea primi o condamnare de pana la trei ani de inchisoare, pentru punerea in circulatie a unor produse contrafacute.

author avatar
Narcis Voica
4.358 afisari

7 COMENTARII

  1. ce mangleala ,de 2o de ani se vind haine din tyrcia si china in toate mall-rile din tara si abia acuma le-au descoperit,sintem o tara de infrctori

  2. MICIUNA SFRUNTATA, un articol neverosomil. Nu este adevarat nimic din tot articolul.Cine cunoaste marfa si magazinele stiu ca nu poate fi adevarat.Timpul va dovedi adevarul insa…..cat de rau poate face un redactor (??) unei firme ?

    • Cat de prost informati sunt ziaristii Romania ??? Mi-ar fi rusine in locul lor…
      Nu cred ca exista client al magazinelor Trends by Adina Buzatu care sa nu stie de brandurile Vakko si W comercializate in magazin. Intr-adevar branduri turcesti, de renume si cu rezonanta pe plan international – rochii Vakko sunt sub semnatura renumitului designer Zac Posen – si-ar asocia acesta numele cu un brand din en-gros?
      Mai mult decat atat Adina Buzatu nu se prezinta designer ci stilist – daca intrati la ea pe site veti vedea ca aduce in exclusivitate in Romania mai mult de 30 de branduri internationale, printre primele chiar clansandu-se cele doua turcesti !!!!
      Documentati-va inainte de a scoate asemenea aberatie pe piata pentru a dezinforma toti cititorii

  3. Hm, ma intreb cine or fi ‘clientii excrocati’ 🙂 Nu vad care este problema cu etichetele ‘Made in Turcia’ ? Majoritatea marilor creatori de moda si-au delocalizat (din motive lesne de inteles) o buna parte din productie catre tari ‘exotice’. Armani vinde fara nicio jena produse de creatie proprie care poarta
    eticheta ‘Made in China’ din simplul motiv ca acolo sunt fabricate…

  4. MARI IDIOTI SUNTETI DOAMNEEE… CUM MAI SCAPAM DE VOI????
    DAR CA GUCCI, ARMANI SAU ALTELE DE GENU AU ETICHETE CU „MADE IN ROMANIA” CREDETI CA SUNT FAKE-URI LEPRELOR ?????
    ADINA BUZATU MAI ADUCE UN BRAND DIN MAREA BRITANIE – BOLONGARO TREVOR – SUPER APRECIAT INTERNATIONAL – ALA FACE HAINELE IN CHINA – CE ZICETI SUNT FAKE ??? IDIOTILOR
    CA E BRANDUL DINTR-O TARA NU INSEAMNA CA LE PRODUCE ACOLO
    NU TOATA LUMEA ARE SI BRAND SI FABRICA
    DOCUMENTATI-VA INAINTE SA SCOATE INEPTII

  5. FFFF tare! Asa ai trebuie daca vrea sa insele. Oare cei care au cumparat pana acum de la ea, nu si-au dat seama? Sau sunt atat de necunoscatori incat nu au realizat? Sau nu au zis nimic de rusine! :))

  6. Faptul ca un produs este FABRICAT in China sau Turcia nu are legatura cu autenticitatea produsului. Una e brandul (colectia, materialul, standardul de productie, manufactura) si alta e productia.
    Orice business isi pune problema reducerii costurilor si pastrarii calitatii.
    E logic si nu are legatura cu Adina Buzatu care este comerciant nu producator.

    Daca s-au gasit neregului, sa se spuna care ca sa stie toti clientii. Tara de productie e irelevanta.
    Plus, cel care cumpara se uita la pret si se duce repede la casa? Nu cred, mai ales ca face o investitie consistenta deci se uita la toate caracteristicile produsului si judeca cu ochiul liber daca produsul e ok sau nu mai ales ca unii sunt cunoscatori si stiu pe dinafara colectiile anumitor brand uri.

    Ce, daca Romania e vazuta ca fiind second hand-ul europei astea inseamna ca asa si suntem?

    Numai un ignorant poate prezenta publicului informatii nefondate folosindu-se de perceptia colectiva- „ah, e de la turci”

    Cred ca defapt sefu vrea un costum pe gratis ca, deh, e greu sa mananci si sa te si imbraci cu un banii din mass media.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger