AcasăNews„Schimbarea climei”, afacere de miliarde pentru elita financiara globala

„Schimbarea climei”, afacere de miliarde pentru elita financiara globala

S-au creat tot felul de imagini terifiante cu Pamantul care se incalzeste

Un raport pe 2013 al Forumului Economic Mondial (FEM) avertizeaza ca „un grup de indivizi escroci” au „confiscat” schimbarea climei pentru interese financiare! Goldman Sachs e unul dintre ei!

S-au creat tot felul de imagini terifiante cu Pamantul care se incalzeste

In raportul „Riscuri globale pe 2013”, elaborat de FEM, se arata ca „exista riscul ca schimbarea climei sa fie confiscata de o tara, un grup de tari si de indivizi escroci, care vor sa precipite criza internationala prin desfasurarea unor cercetari independente menite sa le serveasca interesele financiare”. Acesti „escroci cu bani” vor investi in „experiente geoingineresti care pot deveni catastrofale pentru agricultura, infrastrustura si chiar pentru stabilitatea globala”, se arata in raport. De fapt, scenariile FEM pentru 2013 sunt in plina desfasurare si organismele internationale deja au pregatit masuri draconice de control al populatiei si o serie de taxe „green”.

Goldman Sachs, bagat cu totul in „mediu”

Inca din 2010, canadianul David Keith, directorul Institutului pentru Energie Sustenabila, Mediu si Economie, a propus injectarea atmosferei cu nanoparticule  pentru a „stabiliza incalzirea globala”. Pentru propaganda au fost angajati pe lefe mari cei mai buni „militanti”, fosti demnitari ca Bill Clinton (Global Clinton Initiative), Al Gore, Hans Rosling si altii. Obama il are pe „tarul stiintei”, John P. Holdren, sustinut de toate institutiile sponsorizate de Goldman Sachs Center for Environmental Management. Si de Consiliul pentru Relatii Externe, grup afiliat la Bilderberg, care a dezvoltat o intreaga strategie, numita „Geoinginerie la nivel planetar”. „Este foarte important sa dezvoltam acest proiect cu Goldman Sachs, ca parte a Global Clinton Initiative, ceea ce reprezinta un efort al fostului presedinte de a atrage noi parteneri in domeniile de interes global ca mediul, sanatatea si dezvoltarea economica”, sustine Holdren.

author avatar
Adina Mutar
747 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger