AcasăNews„Nenea” Ion Moraru, zburat din Cancelarie de premierul Ciolos

„Nenea” Ion Moraru, zburat din Cancelarie de premierul Ciolos

Ion Moraru a fost dat afara de la Guvern

Dupa cum „National” a dezvaluit in mai multe randuri, latul anchetelor DNA se strange tot mai mult in jurul „eminentei cenusii” a Guvernului Ponta. Este vorba despre influentul Ion Moraru, cel caruia politicieni, demnitari si oameni de afaceri deopotriva i se adresau, cu teama si respect, cu apelativul „Nenea”.

Ion Moraru a fost dat afara de la Guvern

Iata insa ca „Nenea” tocmai a primit un nou picior unde-l durea mai tare, fiind dat cu totul afara din organigrama Guvernului, odata cu semnarea de ultima ora, de catre premierul Dacian Ciolos, a deciziei „privind eliberarea domnului Ion Moraru din functia de consilier de stat in cadrul Cancelariei Primului-Ministru”.

Zanganit de catuse

Dupa cum scriam cu putina vreme in urma, „DNA pregateste autobuzul pentru SGG”. Iar o posibila dovada a faptului ca lucrurile se precipita in acest sens este si faptul ca guvernul tehnocrat a scapat cu totul de „balastul” numit Ion Moraru. Cel care s-a aflat ani de zile la butoanele subterane a guvernarii, nicio decizie sau ordonanta de urgenta neajungand sa fie publicata in „Monitorul Oficial” fara a fi trecuta prin filtrul sau. Si care, sa nu uitam, avea o vasta experienta in domeniul „combinatiilor”, fiind pe vremuri inclusiv „mana dreapta” a lui Nicu Ceausescu. Marea miza a anchetelor este insa reprezentata de faptul ca, alaturi de Ion Moraru, au acum reale motive de ingrijorare si toti oamenii de incredere ai acestuia din fostul „viespar” de interese transpartinice al Secretariatului General al Guvernului, de dinainte de instalarea la Palatul Victoria a actualului guvern tehnocrat.

author avatar
Catalin Tache
1.068 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger