AcasăEditorialDan Claudiu Tanasescu„Iepurasul” din radioul public i-a adus lui Tiriac un contract de 420.000...

„Iepurasul” din radioul public i-a adus lui Tiriac un contract de 420.000 de euro

astigatoarea licitatiei a fost desemnata o firma care face parte din consortiul milionarului Ion Tiriac

In pragul Sarbatorilor Pascale, Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) s-a transformat ieri in „iepuras” pentru milionarul Ion Tiriac, desemnand una dintre firmele acestuia castigatoare a unui contract de 420.000 de euro.

astigatoarea licitatiei a fost desemnata o firma care face parte din consortiul milionarului Ion Tiriac

Aflata in plin proces de innoire a parcului auto, Societatea Romana de Radiodifuziune a organizat o licitatie publica, pentru achizitionare a 32 de autoturisme, in regim de leasing. Opt firme s-au batut sa castige 420.000 de euro din bani publici, insa dupa ce a analizat ofertele, SRR a decis ieri ca cea mai avantajoasa este cea a societatii comerciale Premium Leasing SRL, o firma offshore, detinuta de compania Molesey Holdings Limited, cu sediul in Cipru.

Societatea Romana de Radiodifuziune da 420.000 de euro pentru innoirea parcului auto

Cu toate ca, potrivit documentelor, firma care castigat licitatia organizata de SRR este detinuta de firma cipriota, iar ca administrator figureaza SC Lariana Management SRL, in spatele intregii afaceri este cunoscutul om de afaceri Ion Tiriac. „Premium Leasing SRL este divizia de leasing operational si management de flote a Grupului Tiriac. Premium Leasing completeaza oferta Tiriac Leasing, punand la dispozitia companiilor solutii financiare flexibile si simple de leasing operational”, se mentioneaza pe site-ul oficial al firmei care a pus mana pe contractul de 420.000 de euro.

Dan Bratu

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
751 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger