AcasăNews„Groparul” lui Basescu, secretar de stat la Ministerul Muncii

„Groparul” lui Basescu, secretar de stat la Ministerul Muncii

Codrin Scutaru a fost validat de Biroul Executiv al PC pentru functia de secretar de stat la Ministerul Muncii

Codrin Scutaru, cel care l-a „ingropat” in sondaje pe presedintele Traian Basescu inainte de referendumul de anul trecut, a fost premiat pentru faptele sale cu un post la Ministerul Muncii.

Codrin Scutaru a fost validat de Biroul Executiv al PC pentru functia de secretar de stat la Ministerul Muncii

Partidul Conservator l-a recompensat pe Codrin Scutaru, consultantul care a lansat anul trecut, in iulie, sondajul care-l desfiinta pe Traian Basescu.

Primaria Capitalei i-a dat lui Scutaru 123.000 de euro pentru un sondaj care il desemna pe Oprescu cel mai bun edil

Presedintele partidului, Daniel Constantin, a declarat ca Biroul Executiv al PC l-a validat pe omul dedicat cauzei pentru functia de secretar de stat la Ministerul Muncii.

Traian Basescu a fost desfiintat in sondajul lui Scutaru

Scutaru este cel care a furnizat inainte de referendum un sondaj realizat de Public-Affairs, companie unde el este senior partner, in care se preciza ca peste jumatate dintre romanii cu drept de vot se vor prezenta la urne la referendumul din 29 iulie, iar mai mult de 65% vor vota pentru demiterea presedintelui suspendat.

Bani de la Oprescu

In ultimii ani, Scutaru a pus mana pe mai multe contracte din bani publici, cel mai controversat fiind unul comandat de Primaria Capitalei. Consilier al guvernelor Nastase si Tariceanu, Scutaru detine SC Scutaru Strategic Consulting SRL, firma care a incasat 123.000 de euro pentru un sondaj care releva faptul ca Sorin Oprescu este preferatul bucurestenilor. Astfel, inainte de alegerile locale, sondajul lui Scutaru a „dezvaluit” ca „75% din bucuresteni sunt foarte multumiti sau destul de multumiti de „activitatea Primariei Municipiului Bucuresti, condusa de doctorul Oprescu”.

author avatar
Narcis Voica
1.159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger