AcasăNews„Delfinii” lui Morar si Kovesi, impinsi la conducerea DNA si a Parchetului...

„Delfinii” lui Morar si Kovesi, impinsi la conducerea DNA si a Parchetului General

Laura Oprean si Tiberiu Nitu, sustinuti de fostii lor sefi

Astazi, ministrul Justitiei ar urma sa faca nominalizarile oficiale pentru procurorii care sa preia conducerea Parchetului General si a DNA. Pana atunci insa, operatiunea „blitzkrieg” declansata pentru preluarea controlului asupra Justitiei a continuat cu alte doua mutari surpriza.

Tiberiu Nitu

Mai intai, de-abia numit procuror general al Romaniei, fie el si interimar, Daniel Morar a luat prima decizie din noua functie: a numit-o pe Laura Oprean sefa la DNA. Este vorba despre o tanara procuroare care era adjuncta a unei directii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie si recunoscuta drept „pupila” lui Morar. O miscare asemanatoare a facut si Laura Codruta Kovesi, al carei fost adjunct, catalogat drept „om de casa”, si-a depus candidatura pentru conducerea Parchetului General.

Laura Oprean

Cu toate ca Tiberiu Nitu are cateva „pete” pe dosar, mai ales cu privire la zilele din decembrie 1989, cand este acuzat de catre revolutionari ca a facut parte din trupele speciale ale Militiei, trimise la Televiziunea Romana.

author avatar
National
1.017 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger