AcasăNews„Criza rachetelor”! Israelul a pus gaz pe foc in Marea Mediterana

„Criza rachetelor”! Israelul a pus gaz pe foc in Marea Mediterana

Israelul si SUA au efectuat doar un test cu rachete balistice

Sistemul rusesc de avertizare in caz de atac cu rachete, de la Armavir, a inregistrat marti doua rachete balistice trase din partea centrala a Mediteranei.

Tensiune maxima. Presedintele rus Vladimir Putin a fost anuntat de urgenta. Toata lumea facea pe „niznaiu”! Pana la urma Israelul a recunoscut ca a facut un test. Impreuna cu SUA!

Israelul si SUA au efectuat doar un test cu rachete balistice

Israelul a recunoscut, SUA nu

„Doua rachete balistice au fost trase din centrul Mediteranei spre est. Unitatea noastra de la Armavir le-a detectat la ora 10.16 a.m.”, se arata intr-un comunicat al Ministerului rus al Apararii. Ministrul insusi, Serghei Soigu, l-a informat de urgenta pe Vladimir Putin si, in acele clipe de tensiune maxima, a sosit raportul linistitor de la Ambasada Moscovei la Damasc. Anume ca nu a existat nicio alarma antieriana si nicio explozie la Damasc. Toti cei care au forte navale in Mediterana au facut pe „niznaiu”, ala nu, alalalt nu! Rusii, care sunt obisnuiti „sa inalte zmee” (tinte aeriene false) o tineau una si buna: doua rachete balistice au fost trase si au cazut in Mediterana. Pana la urma, Israelul a recunoscut ca, impreuna cu Marina SUA, a efectuat un test reusit asupra unei tinte proprii ca sa-si verifice sistemul antiracheta Hetz. Cu ocazia asta, l-a testat si pe al rusilor. SUA n-a recunoscut nimic.

Ofiterii britanici, exclusi de la sedintele despre Siria

Vreo 30 de ofiteri britanici de la Comandamentul Central al armatei americane din Tampa, Florida, au fost exclusi de la sedintele despre Siria. Acestora li s-a retras gradul de acces la informatii sensibile privind atacul asupra armatei lui Bashar al-Assad, din moment ce nu mai fac parte din alianta, in urma refuzului Parlamentului. La cateva ore de la aplicarea acestei decizii, Marea Britanie a anuntat ca, impreuna cu Rusia, cere rezolvarea crizei din Siria pe cale politica, in cadrul conferintei de pace Geneva 2. Anuntul a fost facut de ministrul de Externe, William Hague.

author avatar
Adina Mutar
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger