AcasăDezvaluiriAnchete„Caterinca” cu blonde la testarea psihologica a politistelor

„Caterinca” cu blonde la testarea psihologica a politistelor

Sute de sociologi, psihologi, si inspectori ai Corpului de control din aparatul central al MAI bantuie zilele acestea prin tara, indeplinind ordinul bezmetic al ministrului Radu Stroe.

Politistele cred ca psihologii de la minister chiar le-au luat de blonde

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, scopul real al acestei actiuni fara precedent este demiterea a peste jumatate din actualii sefi din Politie. Iar de „profunzimea stintifica” a studului sociologic va puteti convinge si singuri, lecturand intrebarile adresate miilor de politiste.

Set 1 Intrebari:

1. Care sunt avantajele ca lucrati in Politie?

2. Care sunt dezavantajele ca lucrati in Politie?

3. Ati fost vreodata hartuita sexual?

4. Aveti cunostinta de colege care au fost hartuite sexual?

5. Ati fost vreodata amenintata?

6. Ati fost vreodata discriminata?

7. Aveti cunostinta de asemenea fapte petrecute in structurile de Politie si carora le-au cazut victime colege de ale dvs.?

Daca la una dintre aceste intrebari se raspunde afirmativ, interviul continua cu an al doilea set de intrebari, facut parca „la caterinca”. La fiecare raspuns afirmativ se cer si se noteaza suplimentar cat mai multe amanunte intime.

Set 2 Intrebari:

1. Ati fost vreodata insultata? De cine?

2. V-ati simtit umilita de aprecierile discriminatorii ale colegilor sau sefilor? (Ati fost tinta unor glume cu privire la aspectul fizic sau, de exemplu, victima unor bancuri despre blonde?)

3. Ati  fost atinsa? (In partile intime? Care? De cine? Mai era si altcineva de fata?)

4. Ati fost violata?

5. Ati fost agresata?

6. Ati fost victima unor agresiuni sexuale grave? Puteti da amanunte?

7. Puteti da numele unor victime sau ale sefilor de care aveti cunostinta ca au discriminat femeile politiste?

„M-au pipait toti! Da’ si eu pe ei !”

In multe dintre cazuri efectul a fost invers celui scontat, politistele chestionate amenintand, mai in gluma, mai in serios, ca ii vor da ele in judecata pe trimisii ministerului, pentru hartuire sexuala. Sau in alte cazuri, i-au luat in tarbaca pe psihologi. Astfel, o politista a ras cu lacrimi la faza cu bancurile cu blonde, declarand ca ea este de origine rroma si nu mai poate de „oxigenatele” din sistem. La avantajele lucrului in Politie, mai multe tinere de la aceeasi sectie au raspuns, cu umor, ca „avem timp in timpul misiunilor de patrulare auto sa ne facem manichiura si sa ne dam cu rimel”. Dar dupa cum sustin sursele noastre, in cea mai mare incurcatura au fost investigatorii care au intrebat o politista daca a fost atinsa. Aceasta, lucratoare la o structura de elita, a raspuns cu nonsalanta: „da, peste tot, pe sani, pe fese, de toti colegii mei, si de sefi, in fiecare zi!” Facand de-abia la urma precizarea ca „dar si eu pe ei, ca lucrez sub acoperire, pe operativ, si in fiecare zi ne antrenam si repetam metode de imobilizare a traficantilor de pe strazi. Stiti cum se-nmoaie un infractor cand il apuci zdravan de podoabe?”.

[poll id=”428″]

author avatar
Catalin Tache
2.344 afisari

2 COMENTARII

  1. Tot o caterinca e si sistemul. Usor usor se transforma in polibordel. E amuzant clar si de mare ras, dar in acelasi timp foarte tragic. Vai e capul nostru.

  2. Am ajuns de rasul „blondelor”… Este o cacealma de doi lei iar majoritatea „chestionatelor” le-au ras in nas…Vorba lui W.S. ” a fi sau a nu fi ” palcere sau interes. Iar cei in ale sociologiei le recomand sa inceapa chestionarele de la scoala de „politiste” de la CAMPINA!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger