AcasăNews”Sezonul transferurilor” ii irita pe uselisti

”Sezonul transferurilor” ii irita pe uselisti

Adrian Nastase vorbeste deschis despre supararile uselistilor

Primirea pedelistilor cu bratele deschise, dar mai ales numirea acestora in diferite functii, nu le pica bine uselistilor. O spune chiar Adrian Nastase care nu se fereste sa vorbeasca despre tensiunile din Uniune.

Adrian Nastase vorbeste deschis despre supararile uselistilor

In randurile partidelor care formeaza USL exista o anumita nemultumire, nervozitate  privind membrii PDL care se inscriu in aceste formatiuni, a recunoscut presedintele Consiliului National al PSD. De asemenea, Nastase a tinut sa le aminteasca liderilor USL ca rezolutia, proaspat adoptata la recentele congrese, interzice orice forma de colaborare ”cu PDL ca partid, dar implicit si cu reprezentantii sai”.

„In aceste conditii, ideea unor transferuri viitoare nu poate sa mai apara decat in forme cu totul de exceptie”, a  mai spus social-democratul, precizand ca un test important pentru democrat-liberalii care se vor in USL este motiunea de cenzura. ”Va fi, probabil, ultimul moment in care liderii USL vor putea evalua daca vor mai fi membri importanti ai PDL care vor trece la USL”, a conchis Nastase.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger