AcasăNews”Secta” Soros a prins in plasa societatea civila

”Secta” Soros a prins in plasa societatea civila

Miliardarul George Soros, cel banuit ca manipuleaza societatea civila romaneasca prin intermediul puzderiei de ONG-uri finantate de el

Marea majoritate a ONG-urilor mioritice specializate in predarea abecedarului democratiei sunt finantate de George Soros, conform unui material publicat in presa centrala.

Miliardarul George Soros, cel banuit ca manipuleaza societatea civila romaneasca prin intermediul puzderiei de ONG-uri finantate de el

Din documentele prezentate reiese ca ONG-urile celebre (Societatea Academica Romana, Alianta pentru o Romanie Curata, Freedom House, GDS, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, EFOR, Expert Forum) primesc bani de la Soros (via CEE Trust cel mai adesea) iar ”starurile” civice dambovitene (gen Alina Mungiu Pippide, Nicusor Dan, Liviu Mihaiu, Cristina Guseth, Laura Stefan, Sandra Pralong) sunt si ele abonate tot la conturile contestatului miliardar. Unul suspectat ca isi urmareste doar interesele economice in zona, motiv pentru care manipuleaza inclusiv ”strada” convingand-o sa se implice in proiectele urmarite de el. Cazurile concrete pomenite: protestele anti – Rosia Montana si cele pro guvern tehnocrat organizate dupa tragedia petrecuta la Colectiv. Tot ca sa-si atinga scopurile, Soros manevreaza ca in functiile de mare decizie sa ajunga personaje din pepiniera sa, este o alta acuzatie. In aceasta situtie ar fi mai multi actuali si fosti guvernanti, respectiv Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mihai Razvan Ungureanu si insusi Dacian Ciolos – acesta din urma in calitate de membru al fundatiei Friends of Europe.

author avatar
Simona Badulescu
441 afisari

1 COMENTARIU

  1. Secta Soros a prins in plasa nu societatea civila ci citiva tradatori cunoscatori ai artei manipularii care actioneaza emotional asupra populatiei. Daca romani se trezesc si nu se lasa manipulati si voteaza cu inima si romaneste SECTA SOROS adica USR + PNL+ IOHANNIS nu au nici o sansa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger