AcasăNews”Buldogul” Blaga a mancat “boabe” stricate

”Buldogul” Blaga a mancat “boabe” stricate

Vasile Blaga nu-l iarta pe Emil Boc pentru greselile din trecut

In loc sa dea de pamant cu adversarii liberali si social-democrati, liderul PDL, Vasile Blaga, a pus tunurile pe Cabinetul condus de Emil Boc.

Vasile Blaga nu-l iarta pe Emil Boc pentru greselile din trecut

Discursul sustinut de Vasile Blaga in fata alesilor locali ai PDL a parut mai degraba desprins din agenda USL.  Pesemne,  liderul  democrat-liberal a aflat ca se castiga puncte electorale frumusele daca-l critici pe Emil Boc si s-a gandit sa aplice si el reteta. ”Am promis ca ne intalnim cu primarii (…) si, pentru ca nu am avut curajul sa spunem ca nu putem aplica anumite programe promise, nu ne-am mai intalnit”, a inceput Blaga cu o incalzire usoara, culminand cu o lovitura in plin aplicata echipei lui Boc.

”Nu trebuie sa mai avem ministri care, din momentul in care au ajuns in scaun, sa creada ca cu ei a inceput lumea si sa nu mai raspunda la telefon nici macar partidului”, a  afirmat Blaga, precizand ca pe vremea guvernarii Boc existau  ”patru-cinci sute de secretari de stat mai tari ca ministrii” de care nici el nu auzise,  desi era secretarul general al partidului. Acesta este al-doilea atac, in nicio luna de zile, lansat de liderul PDL la adresa predecesorului sau, pe care l-a acuzat ca a neglijat partidul. ”Marea greseala a partidelor care ajung acum la guvernare este ca se concentreaza prea mult pe guvernare si uita sa ia decizii in mod democratic in interiorul partidelor”, a conchis Vasile Blaga.

Pedelistii se bat pe Elena Udrea

Viitorul politic al Elenei Udrea a generat un soi de competitie in PDL. Dupa Gheorghe Stefan (lider PDL Neamt) si Adrian Trif (lider PDL Harghita), Gheorghe Flutur, seful democrat-liberalilor suceveni, a invitat-o pe Udrea sa candideze intr-un colegiu din judet. ”A facut multe lucruri bune pentru judetul Suceava, in special promovarea Bucovinei. Oricand ar fi fost binevenita chiar si sa candideze intr-un colegiu din judetul Suceava”, a afirmat Flutur.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
622 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger