AcasăNews“Selma” din “Furtuna pe Bosfor”, casatorie fulgeratoare

“Selma” din “Furtuna pe Bosfor”, casatorie fulgeratoare

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, Sinem Ozturk sau Selma din “Furtuna pe Bosfor” a facut dezvaluiri incendiare intr-un interviu acordat publicatiei turcesti Sozcu. Puternica Selma, care ii tine piept diabolicului Harun, a cazut repede in mrejele iubirii, casatorindu-se la nici doua luni dupa ce si-a cunoscut sotul.

Frumoasa actriţă s-a căsătorit anul trecut cu faimosul om de afaceri Mustafa Uslu

La doar 31 de ani, Sinem Ozturk a jucat in multe seriale si filme artistice, care au propulsat-o in topul actritelor celebre, insa un succes rasunator i l-au adus rolurile din cele doua seriale de exceptie: „Furtuna pe Bosfor” si „Dragoste de inchiriat”. De curand, aceasta a acordat un interviu pentru renumita publicatie Sozcu, unde a acceptat sa vorbeasca atat despre viata sa personala cat si despre cariera ei de succes.

Cu sotul de mana la filmari

Sinem admite ca a ajuns sa faca parte din echipa “Furtuna pe Bosfor” din pozitia de spectator. “Urmaream cu placere serialul, iar cooptarea mea a fost a venit fulgerator. Erkan Petekkaya (n. red. – Cihan) a fost martor la nunta noastra!”, a declarat Sinem Ozturk, amintindu-si cu placere ca in prima zi de filmari a fost foarte emotionata.  “Am venit cu sotul de mana la filmari! M-am simtit ca un elev in prima zi de scoala!”, a recunoscut frumoasa actrita.

“L-am cunoscut in martie. In mai ne-am casatorit”

Sinem este casatorita de niciun an, insa povestea iubirii dintre frumoasa actrita si faimosul om de afaceri Mustafa Uslu este demna de filmele de la Hollywood. “Pe Mustafa Uslu l-am intalnit in martie 2016 si in luna mai ne-am casatorit. Eu presimtisem mai de mult, ca o sa ma indragostesc fulgerator! Intuitia mea este foarte dezvoltata. Am presimtit ca in data de 9 martie  va fi un eveniment fericit, care imi va schimba viata. Acest sentiment s-a adeverit a fi adevarat, deoarece in aceea zi l-am intalnit pe sotul meu”, povesteste celebra actrita.

author avatar
Nicole Ionescu
1.484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger