AcasăNews“Huidu regreta ca i-a omorat pe acei oameni! Becali ar face-o?”

“Huidu regreta ca i-a omorat pe acei oameni! Becali ar face-o?”

Arestarea lui Gigi Becali a creat controverse si in lumea showbizului. Prin presa s-a zvonit ca Serban Huidu s-ar fi bucurat ca aceasta a fost arestat, lucru pe care vedeta tv il neaga cu desavarsire. Ba mai mult! I-a indemnat pe cei care au vreo inregistrate in care el spune ca ii pare bine ca Gigi Becali este inchis, sa o faca publica.

(foto: agenda.ro)

Cand a citit pe internet toata povestea asta, Lucian Mandruta a tinut sa faca mai multe precizari. El a scos in evidenta cateva deosebiri dintre Gigi Becali si Serban Huidu, favorizandu-l pe cel din urma.

“Cateva diferente intre Huidu si Gigi, ca vad ca tot e pe net o campanie care incearca sa apropie situatiile lor:

1. Gigi n-a cazut pe strada cu pixul in mana fix pe contractul cu Armata. Altfel spus, n-a fost un accident. A vrut.

2. Huidu n-a vrut sa-i ucida pe acei oameni in Logan. Evident ca regreta acum si, daca s-ar intoarce in timp, probabil ca ar fi franat la vreme sau ar fi mers mai incet. Gigi, pe de alta parte, daca ar avea ocazia sa schimbe lucrurile, oare ar face-o? Ar alege constient o viata de anonimat si saracie? Pentru ca, sa nu uitam, a fost acel contract care i-a generat o parte importanta din avere!

3. Banii lui Huidu vin din talent. Ai lui Becali la fel. Dar, intrebarea e, care dintre aceste talente sunt utile pentru societate? Cel artistic sau cel combinatoric? Cel al lui Huidu, care da ceva (amuzant, obraznic, ipocrit, etc) catorva milioane de oameni care se uita la televizor? Sau cel care da un model de viata unor insi cu care ne e greu sa ne mandrim, uimiti si ei de pleasca de a avea un reprezentant atat de sus, atat de influent, atat de notoriu?”, a scris Lucian Mandruta pe Facebook.

Mesajul lui a starnit valuri de comentarii in mediul virtual. Unii au fost de acord cu ziaristul, dar altii au spus ca Gigi Becali este un om care nu merita sa stea in inchisoare. „D-l Lucian eu nu tin nici cu unu nici cu altul, eu doar va raspund la intrebare cu o alta intrebare: Cine a ajutat poporul mai mult – Gigi sau Huidu ?!??!!? pentru asta il iubesc oamenii, iar pe Huidu il ataca…”, i-a scris cineva pe reteaua de socializare.

author avatar
Anca Murgoci
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger