AcasăNews“Copiii educati” scad nota de plata la restaurant!

“Copiii educati” scad nota de plata la restaurant!

Clientii insotiti de astfel de odrasle au primit o reducere de 13 euro intr-un restaurant din Padova, Italia. Antonio Ferrari, patronul localului, a explicat in Corriere della Sera ca gestul sau este o rasplata pentru comportamentul a cinci copii(educati, fireste) care au insotit sase adulti la masa.

Parintii copiilor, cu varste cuprinse intre 4 si 6 ani, au primit un discount de 5 la suta la nota de plata, in total 13,05 euro, adaugati la bacsisul de 30 de euro lasat chelnerilor, a spus Ferrari.

Proprietarul a spus ca ideea i-a venit de la un restaurant din Miami, care ii premiaza pe copiii care se comporta civilizat in local si ca „va repeta cu placere gestul oricand va avea ocazia”. Initiativa italianului vinde dupa ce ziarele din Peninsula au publicat stiri despre faptul ca multe restaurante interzic prezenta copiilor.

Cei mici pot fi lasati acasa, dar telefoanele, nu: o problema pentru portofelele clientilor cafenelei Terrassencafe im Hundertwasserhaus, dintr-un cartier istoric al Vienei, care trebuie sa plateasca 1 euro, taxa suplimentara pentru incarcatul smartphone-urilor, in caz ca le tin in priza o ora! O premiera, cel putin in Austria. “Conduc o cafenea, nu o sala de internet”, a replicat proprietara locatiei.

author avatar
Bogdan Borcea
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger