AcasăNews“Buldogul”, acuzat ca da bir cu fugitii la PNL

“Buldogul”, acuzat ca da bir cu fugitii la PNL

In timp ce Adriean Videanu si Vasile Blaga isi pregatesc revenirea in fruntea partidului, democrat-liberalii, care nu mai au de mult trecere la cei doi lideri, incearca sa saboteze planul acestora.

Restauratia tandemului Videanu-Blaga nu e vazuta cu ochi buni de toti democrat-liberalii

Cu sau fara congres extraordinar, conducerea PDL ar trebui preluata de greii partidului: Vasile Blaga, Adriean Videanu, Liviu Negoita etc. O spun nume importante din partid, oameni care nu sunt dispusi sa stea cu mainile in san si sa vada cum PDL se duce de rapa. ”Avem nevoie de o echipa de forta care sa iasa la bataie, sa se lupte pentru ca partidul nostru sa ramana un actor important pe scena politica”, sustin pedelistii cu pricina.  Circumspecti in ceea ce priveste proiectul politic al lui Mihai Razvan Ungureanu, mai multi lideri importanti din teritoriu, Cezar Preda de exemplu, cer cu insistenta ca leadership-ul formatiunii sa fie preluat de urgenta de tandemul Videanu-Blaga. Potrivit unor surse  din PDL ”restauratia” ar urma sa aiba loc dupa alegerile locale. Timp suficient pentru cei care l-au sustinut pe Emil Boc (Gheorghe Stefan, Gheorghe Flutur etc) sa se caciuleasca acum in fata lui Vasile Blaga.

Adversarii ii pun talpi lui Blaga

Revenirea lui Vasile Blaga la butoane nu este gustata insa de toti democrat-liberalii. Deranjati de faptul ca ”Buldogul” a inceput deja sa taie si sa spanzure prin partid, adversarii au inceput sa lanseze tot felul de petarde menite sa-i stirbeasca acestuia autoritatea. Asa se face ca dinspre PDL a plecat informatia, potrivit careia Blaga ar urma sa demisioneze dupa locale si sa se inscrie in PNL. Mai mult, tot pe seama fostului secretar general este pus si valul de demisii cu care se confrunta partidul in aceste zile, dusmanii politici ai lui Blaga sustinand ca acesta si-a trimis oamenii la inaintare ca sa-i pregateasca terenul in PNL.

author avatar
eNational
1.374 afisari

1 COMENTARIU

  1. Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” de 22 de ani trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei.
    Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza de 22 de ani în stil bolosevic, mafiot mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste”. ROMANII pentru salvarea VIITORULUI trebuie sa voteze numai INDEPENDENTI in locul mafiotilor si semidoctilor politici, ei pot fi trasi mult mai usor la raspundere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger