Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » „Zana” divorteaza, turcul combate constipatia

„Zana” divorteaza, turcul combate constipatia

Autor:

Andreea Marin a anuntat ca divorteaza de sotul ei de origine turca Tuncay Ozturk, care este cu 11 ani mai tanar decat ea.”O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul”, a scris Andreea Marin pe Facebook. La cateva minute, Tuncay a replicat, pe Facebook, uluitor.

 

Tuncay Ozturk Andreea Marin Stephan Pelger 10 ani 4 „Zana” divorteaza, turcul combate constipatia

Acum că s-a despărțit de Tuncay, sperăm că Andreea nu va rupe definitiv si relatiile cu Turcia

Toata suflarea romanesca se astepta ca Tuncay sa exprime  ceva in nota “Zanei”, cand colo, turcul era preocupat de cu totul alte probleme. Cica otetul din mere, ca un fel de supliment alimentar, combate cu mare succes… contipatia. Incredibil, nu tu un cuvant despre Andreea, despre viata lor de pana acum, de amintirile care altadata ii transformau intr-un duo foarte apreciat. Asta, mai cu seama, ca este a treia casatorie a divei si prima a lui. Deci, daca n-a tradus-o el, se pare ca “Zana” n-are deloc noroc in dragoste). Primul ei sot a fost Cristian Gheorghita (astazi director de marketing la Prima TV), iar al doilea a fost batatorul de neveste, celebrul Stefan Banica Junior. Iata cum face public Andreea Marin noul sau divort: “O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul.

marin divort „Zana” divorteaza, turcul combate constipatia

Ea anuntă divortul la prima oră, el luptă împotriva problemelor digestive

tunkay constipatie1 „Zana” divorteaza, turcul combate constipatiaDin respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. (…)Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva , va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie”.

“Zana”, in date si fapte

Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974 la Roman. A urmat cursurile Facultatii de Informatica de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si cursuri de specializare in jurnalism, relatii publice si publicitate – BBC, cursuri de specializare la Thompson Foundation si University of South Carolina. Are aproape 20 de ani de experienta ca reporter, producator si moderator. A facut inconjurul lumii pentru a realiza documentare precum “Kilimanjaro – Acoperisul Africii”, “Irak – Batalionul Soimii Carpatilor”, “Thailanda – Inainte si dupa tsunami”, “Cuba – Ultimul bastion comunist”. Bineinteles, si trei, deja, divorturi la activ.


1 Comentariu la „Zana” divorteaza, turcul combate constipatia

 1. Sorin

  Subiectul de film care iti aduce bani!
  O echipa serioasa te asteapta!
  Avem un scop: Hollywood!
  Aici este cea mai mare oportunitate!
  Povestea senzationala pentru Hollywood!
  Un superstar la Hollywood! Incepe si castiga bani!
  Hollywood are nevoie de o poveste noua si buna!
  Bani online, spre Hollywood!
  Urgent spre Hollywood!
  Castigi bani cu cel mai spectaculos subiect de film!
  Solicita acum detalii la adresa de email
  sorincostel2015@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!