Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » „Uciderea” Elodiei, „carlig” pentru postul de procuror general

„Uciderea” Elodiei, „carlig” pentru postul de procuror general

Autor:

Fara putinta de tagada, performantele profesionale nu i se pot pune la indoiala. Asa ca este considerat, mai mult ca sigur, viitorul procuror general al Romaniei. Sau cel putin urmasul lui Daniel Morar la sefia DNA.

 

iacob copy 230x300 „Uciderea” Elodiei, „carlig” pentru postul de procuror general

Procurorul Marius Iacob inca asteapta sa gaseasca proba care sa demonstreze unciderea avocatei Elodia Ghinescu

Numire care ar putea veni chiar in toamna acestui an. Numai ca procurorul Marius Iacob avea inca atarnata de piciorul carierei „ghiuleaua” Elodia. Esec de care nu avea nici o sansa sa se debaraseze, cel putin pana la gasirea cadavrului. Insa surprinzatoarea solicitare a familiei Ghinescu de declarare in instanta a decesului avocatei impinge meciul dintre Cioaca si Iacob in prelungiri…

Tragere de timp

elodia copy 300x300 „Uciderea” Elodiei, „carlig” pentru postul de procuror general

Elodia Ghinescu

Practic, pe langa aspectele strict juridice ale acestui insolit demers legal, cunoscatorii „sistemului” ar putea cataloga dosarul ce urmeaza sa fie inaintat la Judecatoria Brasov drept o tragere de timp. In favoarea procurorului, bineinteles, care se afla inbca bagat in corzi de zambetul dracesc al lui Cristian Cioaca, mai ales intr-o perioada in care primenirea organigramei de conducere a   Parchetului General si DNA este iminenta. Asa, familia avocatei va cere in instanta sa se constate decesul fiicei lor, desi cadavrul nu a fost gasit. Solicitarea este una in premiera in tara noastra si se va solda, cel mai probabil, cu un esec. Dar, cu siguranta,  procesul va intinde pe suficient  timp pentru ca anchetatorii sa se  poata justifica : ”inca se joaca”!
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!