Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » ”Cadou” de la Ghise pentru denuntatori

”Cadou” de la Ghise pentru denuntatori

Autor:

Fostul senator Ioan Ghise le-a facut o neplacuta surpriza denuntatorilor de meserie: a reusit sa depuna un amendament la Codul Penal, prin care denuntatorii care nu sesizeaza organele cu privire la infractiunea comisa in maximum 30 de zile dupa ce a avut loc fapta risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 6 ani.

 

Ioan Ghise 1280x720 ”Cadou” de la Ghise pentru denuntatori

Ioan Ghise vrea sa-i vada dupa gratii pe cei care denunta doar ca sa-si scape pielea

Deci nu numai ca nu mai beneficiaza de vreo reducere a pedepsei, ci si ajung direct dupa gratii daca intarzie cu spovedania  mai mult de o luna. Desi a fost avizat negativ de CSM si de guvernul de atunci (Ciolos – n.r.), amendamentul a fost adoptat tacit la finalul lunii decembrie, cand practic nimeni nu a mai miscat un pai in Parlament. Ca urmare, amendamentul a ajuns in forma originala pe masa Camerei Deputatilor, unde va fi obligatoriu dezbatut. Iar data fiind simpatia nutrita de parlamentari pentru denuntatori, nu este deloc exclus sa fie si adoptat fara probleme.


1 Comentariu la ”Cadou” de la Ghise pentru denuntatori

  1. ZORO

    GHISE FOST PEDAGOG PANA IN 1989, LA SCOALA PROFESIONALA DIN BRASOV, FOST TURNATOR LA SECURITATE, ACTUAL ACOPERIT ESTE MACINAT DE MULTA INVIDIE SI DE RAUTATE, CA SI ALTE BESTII SE INFRUPTA DIN COZONACUL LUI CU MULT RAHHHHHHHAT.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!