AcasăNews„Obama va decreta legea martiala pana la sfarsitul lui 2012”

„Obama va decreta legea martiala pana la sfarsitul lui 2012”

Barack Obama

Igor Panarin, decanul Scolii Rusesti de Diplomatie, a „prezis” ca America este pe buza prapastiei si ca presedintele Barack Obama va fi nevoit sa recurga la legea martiala.

Barack Obama

„In momentul de fata sunt 55% sanse ca America sa se dezintegreze, iar pana la sfarsitul anului 2012, numai legea martiala o sa mai poata tine ordinea”, spune Panarin.

Igor Panarin

In mod ciudat pentru un expert al diplomatiei, Igor Panarin compara SUA cu Germania nazista si o acuza pentru provocarea crizei financiare mondiale, care va distruge si economia Rusiei. A! Ne temeam ca pentru Rusia prevede o perioada de lapte si miere! „Visul american s-a terminat”, preda el studentilor.

Conform diplomatului Panarin, SUA se dezmembreaza

Declinul economic, imigratia in masa, degradarea morala a societatii si colapsul dolarului vor arunca America in razboi civil. Viziunea lui Panarin merge si mai departe, intocmind o harta a unei Americi divizate, cu zone aservite unor interese straine.

Trupe NATO in SUA

De exemplu, California va intra sub influenta Chinei, zona centrala a Americii de Nord va fi parte a Canadei sau sub influenta Canadei, zona atlantica se va uni cu Uniunea Europeana, Alaska se va duce la Maica Rusia, Hawaii va tine de China sau Japonia, care o fi mai iute de mana, iar Texasus, of course, se va alipi la Mexic. Sunt si americani care cred ca se vor confrunta cu un razboi civil. Judecatorul Tom Head este convins ca, intr-un fel sau altul, Obama va fi reales si vor izbucni revolte, prilej pentru Obama de a decreta legea martiala si aducerea de trupe NATO pe teritoriul SUA. Ca sa nu fie razboi „fratricid”!

author avatar
Adina Mutar
798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger