AcasăNews„Papionul” lui Ciolos separa pompierii de asistente!

„Papionul” lui Ciolos separa pompierii de asistente!

Tehnocratii isi dau arama pe fata tocmai acum dupa ce au pierdut in mod umilitor alegerile parlamentare. Astfel ca, in timp ce isi strangeau catrafusele din Palatul Victoria, din birourile pe care trebuie sa le paraseasca de urgenta, membrii Corpului de Control al premierului, condusi de Valentin Mircea, cunoscut drept si „papionul lui Ciolos”, au dat drumul la un raport de-a dreptul halucinant.

Valentin Mircea are idei trăsnite

Ce-i drept, pentru a atrage atentia opiniei publice, au facut tam-tam pe acest raport legandu-l inconstient de tragedia de la „Colectiv”. Oricum, dupa cum sustin inspectorii Corpului de Control, acestia ar fi facut, mai mult de jumatate de an, verificari la unitatile apartinand Ministerului Sanatatii. Iar concluziile trase au reusit sa-l scoata din sarite pana si pe „parintele SMURD”, secretarul de stat Raed Arafat fiind de-a dreptul stupefiat ca, pur si simplu, oamenii lui Ciolos ii cer sa desparta, sub pretextul unor hartii birocratice, pompierii de asistentele care lucreaza in sistemul interventiilor de urgenta!

Vor sa sparga COSU!

Si uite cum, dupa sapte luni de controale in care si-au incasat salariile si sporurile mai mult decat babane, cei de la Corpul de Control au facut „marea descoperire” ca, vezi Doamne, „Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta(COSU) functioneaza in realitate la Ministerul Afacerilor Interne, desi este o structura a Ministerului Sanatatii”! Asa ca recomanda ca „structura sa functioneze acolo unde a fost infiintata”. Iar raspunsul a venit cat se poate de prompt, din partea doctorului Raed Arafat :” Cei de la Corpul de Control cred ca nu au stat de vorba si nu au discutat ca sa inteleaga. Daca ceri doar hartii si citesti hartii, nu discuti cu oamenii ca sa intelegi conceptele, iesi cu recomandari care nu sunt corecte. Absurd ar fi fost ca in Centrul Operational, care era subordonatul Ministerului Sanatatii, sa ramana o persoana singura sa raspunda de toate, in timp ce noi in Centrul de Coordonare avem in permanenta 6-7 persoane”. Iar pentru a intelege mai bine situatia, „mania” tehnocratilor de a fi separate locatiile Ministerului Sanatatii de cele ale Ministerului de Interne ar putea duce la situatii absurde, cum ar fi despartirea Centrelor Nationale de Monitorizare si Coordonare  Situatii de Urgenta din teritoriu, pentru ca in toata tara au fost aduse impreuna serviciile de pompieri si ambulanta, rezultatele fiind mai mult decat pozitive.

author avatar
Andrei Coman
3.030 afisari

1 COMENTARIU

  1. dar cu persoanele cu dizabilitati cum ramane??,de ce sant inutil pusi pe drumuri?dece sant chemati la reevaluare sub pretextul preschimbarii, sau al inlocuirii certificatelor de handicap cu termen de valabilitate permanent? forma finala a HG 927 a aparut in M.o. 1005 din 14 decembrie 2016 fara a preciza ca reevaluarea nu ar trebui sa se faca in cazul celor cu dizabilitati grave,accentuate posesori de certificate cu termen de valabilitate permanent,[de remarcat ca asa se precizase in comunicatul catre presa inainte de alegeri]deci toata lumea la comisii dupa criterii absurde,cel putin unele,si dupa norme ce vor fi emise de ANPH,asta in conditiile in care o lege organica 448/2006, prevede la art 59 ca cei cu certificate valabile permanent nu mai trebuie chemati la reevaluare., si o lege nu poate fi modificata prin HG si nici prin NM sau Instructiuni,dar cu-i pasa de lege….!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger