AcasăNews“Ziua in care mi s-a scris destinul” a rupt audientele

“Ziua in care mi s-a scris destinul” a rupt audientele

Postul Kanal D este cunoscut mai ales pentru serialele turcesti pe care le difuzeaza si care au ajuns la maximum de audienta odata cu transmiterea seriei “Suleyman Magnificul”. Acum, o alta productie ii tine legati pe romani in fata micilor ecrane: “Ziua in care mi s-a scris destinul”.

Venit imediat dupa Gunes, care n-a reusit mare lucru ca audienta, “Ziua in care mi s-a scris destinul” a intrat in topul  preferintelor romanilor de la primul episod, difuzat pe 12 octombrie. In afara de subiect, care este de natura sa emotioneze puternic, serialul beneficiaza de doua atuuri majore. Personajele principale sunt interpretate de inegalabilii Hatice Sendil (Dila din serialul cu acelasi nume) si Özcan Deniz (Baran Aydin din “Havin- Doua vieti, o dragoste”), si completate de durul Gubery Ileri (Mehmed din “Suleyman Magnificul – Sub domnia Iubirii”).

Lupta, ca o viata

In noul serial, Hatice este Elif, o tanara naiva, lipsita de bani, care accept sa fie mama-surogat pentru o familie de bogatasi, sperand ca poate sa ignore sentimentele nascute pentru copil. De aici izvorasc o seama de situatii de viata care captiveaza instantaneu privitorul. Si daca tot veni vorba, trebuie sa spunem ca actrita, care a fost Miss Turcia in 2001, tocmai s-a casatorit (in mai anul trecut – n.n.) si este nerabdatoare sa faca un copil. Fericitul sot este chiar producatorul de telenovele Burak Sagyasar.

Deniz canta si danseaza

Ozcan Deniz (44 de ani), este interpretul personajului Kahraman din serialul „Ziua in care mi s-a scris destinul”. Ozkan, un adevarat Don Juan al Turciei, este cunoscut  atat ca  actor de filme si seriale, dar si ca solist. Artistul are in palmares 11 albume si este foarte solicitat pe scene mari din Franta, Germania, Rusia. Insa la baza, muzica pare sa fie cea dintai “iubire” a sa: la varsta de 13 ani participa deja la concerte, iar la 15 ani si-a alcatuit prima sa formatie. De origine kurda, Ozcan are baze teoretice muzicale solide, urmand studii de specialitate la Munchen, in Germania. Primul sau album a fost lansat pe piata in 1992 si de atunci cariera sa a fost in continua ascensiune.

author avatar
Catalin Dumitrescu
21.216 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si eu ma uit la respectivul serial dar, fie-mi iertata ” obraznicia”: unele pasaje din film parca-s facute pentru prosti, neavind nici o logica, tragandu-se de timp cat se poate pentru a face serialul cat mai lung. Elif are o figura vesnic tampa de te miri ca, anafara de frumusete mai are si altceva de oferit ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger