Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Neam Saturat de Politica » Dan Diaconescu si-a “omorat” profesoara de matematica

Dan Diaconescu si-a “omorat” profesoara de matematica

Autor:

Aspirant la prima functie in stat, Dan Diaconescu a fost fascinat de stiri senzationale inca din adolescenta.

 

 

Dan Diaconescu direct 1 292x300 Dan Diaconescu si a “omorat” profesoara de matematica

La fel ca in anii de liceu, Dan Diaconescu a ramas un mare amator de senzational

Nu multi sunt cei care pot spune ca si-au descoperit vocatia din copilarie. Dan Diaconescu este insa un caz special, politicianul manifestand inca de mic un apetit ridicat pentru zvonuri, informatii de ultima ora si felul in care acestea circula.

 

 

 

 

 

Vestile rele circula repede

Dan Diaconescu  poza copil 4 site 1 276x300 Dan Diaconescu si a “omorat” profesoara de matematica

cat de vocal este astazi, pe atat de cuminte era in copilarie

 

Ca sa testeze vigilenta si imaginatia colegilor de liceu, Diaconescu si-a “raposat” profesoara de matematica. Ce-i drept, patronul OTV recunoaste ca la baza experimentului a stat, pe langa simpla curiozitate, si dorinta de a chiuli de la cursuri. “Stateam in parcul din Caracal pe banca alaturi de colegii mei. Urma sa mergem la ora de matematica, dar nu prea aveam chef. Atunci mi-a venit ideea sa lansez  zvonul ca profesoara a murit. I-am spus unui coleg care statea pe banca de alaturi. Evident  i-am cerut sa nu mai spuna nimanui”, ne-a povestit Dan Diaconescu. Mare i-a fost insa mirarea cand, dupa nici o ora, un alt coleg a venit intr-un suflet la el sa-i dea vestea tragica: “Nu stiu daca a durat o ora si ne-am trezit ca a venit un alt baiat la noi sa ne spuna ca profesoara si toata familia ei au murit intr-un accident de masina care a avut loc la Craiova. dan mic 42ffe78cb5 300x293 Dan Diaconescu si a “omorat” profesoara de matematica Vazand ca eu nu-l cred s-a apucat sa ne dea detalii despre gravitatea accidentului, jurand chiar ca a vazut masina”. Chiar daca farsa nu a tinut pe moment si elevul Diaconescu a fost obligat sa mearga la ora de matematica, jurnalistul Diaconescu nu a uitat insa ca oamenii sunt ahtiati dupa gogosi de presa pe care le consuma pe nemestecate ba chiar le umfla si mai mult atunci cand au ocazia.

Visa sa faca interviu cu Ceausescu

 

dd tanar1 1 300x225 Dan Diaconescu si a “omorat” profesoara de matematica

Dan Diaconescu s-a pregatit temeinic pentru interviul pe care spera sa i-l ia lui Nicolae Ceausescu

Dornica sa intre in lumea presei pe usa din fata, liceanul Diaconescu vroia sa rupa gura targului si sa-l intervieveze pe Nicolea Ceausescu. “Era visul meu. Eram prin clasa a X-a si ma pregateam intens sa realizeaz un interviu cu Ceausescu. Imi facusem planul de bataie, stabilisem si intrebarile”, ne-a marturisit politicianul care regreta si acum ca nu a reusit sa de-a lovitura.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!