DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » ”Zombi” la DIICOT!

”Zombi” la DIICOT!

Autor:

Iata ca, asa dupa cum dezvaluiam in urma cu doua saptamani, Felix Banila nu doar ca a fost instalat la conducerea DIICOT, dar acesta va si declansa, in cel mai scurt timp, ”Operatiunea ZOMBI”, prin care va cutremura din temelii structura in fruntea careia s-a aflat pana acum Daniel Horodniceanu. Iar prioritatea absoluta a noului sef al DIICOT este ”spargerea” seifelor unde zac diverse dosare, ”scheletii” de a caror aducere la lumina se tem atat de mult procurorii care au contribuit la construirea labirintului de ”culoare” din campurile tactice create de statul paralel in toata Justitia din Romania. Pentru ca, in schimb, sa poata fi lasati in pace pentru a-si desfasura propriile anchete paralele, dintre care unele au dus la ”executii in masa” ale anumitor firme. Ai caror patroni au apucat totusi sa depuna plangeri cu privire la santajul la care au fost supusi si la faptul ca pur si simplu au fost executati la comanda concurentei!

 

02 03 11 ”Zombi” la DIICOT!Iar doar gandul ca aceste plangeri ar putea fi acum luate la mana si verificate la randul lor cu atentie le da deja frisoane procurorilor DIICOT care se credeau deja ”Dumnezeii Justitiei” pe domeniile de activitate pe care, desi nu exista o astfel de reglementare interna, impusesera totusi un adevarat ”monopol” al instrumentarii dosarelor. Iar cel mai bun exemplu este cel al domeniului medical unde, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra exista mai multe plangeri pentru deturnarea unor anchete si luarea unor comenzi impotriva unor firme transformate astfel in veritabile ”tinte”. judecatorie dosare ”Zombi” la DIICOT!Activitate pe care procurorul vizat de viitoarea ancheta interna in nici un caz nu o desfasura pro bono… Iar cum Banila are deja sprjinul logistic care sa-i identifice exact sertarele unde sa caute, sunt sanse mari ca mizeria si din aceasta structura sa iasa la iveala mai repede chiar decat se asteapta unii…

Se clatina sandramaua

De altfel, prima declaratie a membrului tot mai influentului ”grup bacauan” din sistem, imediat dupa ce presedintele Klaus Iohannis s-a mai lasat o data ”infrant” si a semnat decretul privind numirea lui Felix Banila in functia de procuor sef al DIICOT a vizat tocmai declansarea unui ”audit intern” la nivelul intregii structuri. De fapt, Felix Banila stie foarte bine ce are de facut, mai ales ca instrumentarea acestei operatiuni de resetare din temelii a DIICOT-ului are deja loc de ceva vreme. 02 0aa3 1 ”Zombi” la DIICOT!Iar pentru ca DIICOT sa poata preia buna parte din atributiile Directiei Nationale Anticoruptie, asa dupa cum dezvaluiam de ceva vreme buna este nevoie de o ”curatenie generala” la nivelul structurii. Astfel ca este de asteptat ca multi procurori sa nu mai astepte declansarea de ”reevaluare” a activitatii lor din ultimii ani si vor prefera sa fuga la pensie sau sa se retraga prin alte structuri mai putin batatoare la ochi. Mai ales ca intrarea in vigoare a legii raspunderii magistratilor nu mai poate fi amanata prea mult…


4 comentarii to ”Zombi” la DIICOT!

 1. ??????

  Remarcați că domnul ministru de la justiție nu a avut cuvinte de laudă pentru foștii dumnealui studenți așa cum are despre candidații pentru conducerea DNA ? Ce opinie aveți despre universitarul de la justiție ?

 2. un mizantrop

  Poate le spune cineva “magistratilor” procurori ca se ancheteaza fapta si apoi se ajunge la autot si nu se transforma un om/firma in tinta si ne scremem sa-i atribuim niste fapte, ca asta e chestie penala. Adica, la fel ca DNA si DIICOT a functionat la fel de ilegal (pe langa, insasi existenta acestui tip de parchet), e foarte greu sa convingi un om cu ceva neuroni functionali ca intr-o tara in care nu e anchetata nici macar la un colt marea disparitie a economiei nationale, gaurile negre ce reprezinta institutiile bugetare “de forta”, coruptia si crima organizata, basca terorismul, sunt anchetate cu buna credinta de aceste insailaturi. Poate o recunoastere publica a infiintarii lor tocmai ca grup de crima organizata, specializata in “paradit” cetatenii romani si protejarea intereselor straine, cu ajutorul SRI. Eu de aici as incepe reconsiderarea statului de drept si as lasa coruptia asa cum e peste tot in lume, un articol de cod penal, dar m-as apleca mai atent la gruparile mafiote care au ajuns conducerile institutiilor (la linia aia de sub numirea politica ma refer). E un soi de paranoia generalizata, sa personalizam orice functie, orice institutie, un om e doar un om, nici inger, nici diavol, in spatele acestei isterii se afla, insa, adevarata plaga ce ne macina societatea.

 3. Dorina

  Nu sunt pregatiti pentru asa ceva, nici profesional, nici moral! Inainte sa ajunga aici i-a fost constituit in prealabil obiectul unui posibil santaj, care la nevoie ii va controla activitatea… Dispuneti de un optimism debordant!

 4. Uiu

  Hai sa dam omului sansa sa confirme alegerea președintelui si ministrului. Reforma într-o instititie nu se face cat ai bate din palme mai ales la crime organizate si terorism.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!