DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Vlad Moisescu vrea din nou la sefia PNL!

Vlad Moisescu vrea din nou la sefia PNL!

Autor:

In timp ce clameaza „pe persoana fizica”, pe la „plimbaricile” de duminica seara, resetarea clasei politice, liberalii tocmai ce s-au avantat intr-un „dat la gioale” generalizat in sanul partidului. Si, odata cu apropierea alegerilor interne in PNL, tocmai ce au scos capul si incearca sa revina din nou la butoane tot vechii „baroni” care au dus partidul la niste scopruri electorale dezastruoase.

 

moise Vlad Moisescu vrea din nou la sefia PNL!Iar dupa ce Marian Petrache incearca o metoda de invaluire, bagandu-l la inaintare pe Dan Motreanu, pentru a se putea ocupa in liniste de pregatirea subterana a propriei candidaturi la presedintia partidului, a venit randul unui alt „nemuritor” sa joace o carte mare. Este vorba despre Vlad Moisescu, cel care incearca sa acapareze din nou filiala Sector 1 a PNL, pana nu de mult una dintre cele mai puternice din tara. Asa ca se pregateste intens candidatura la sefie a lui Paul Olteanu, fara ca gruparea Moisescu sa-si faca vreo grija ca „baiatul lor” este, la randul sau, urmarit penal de catre DNA. Culmea, tocmai in dosarul „Moisescu – Chiliman”…

In familie

Agitatie mare printre liberalii care au aflat ca la presedintia PNL sector 1 ar putea candida Paul Olteanu, Care, din cauza problemelor de integritate pe motive penale nu a mai putut prinde un loc de consilier local.

amzei Vlad Moisescu vrea din nou la sefia PNL!

Dă Piaţa Amzei pe butoanele partidului

Care i-a revenit insa fratelui sau, Madalin Olteanu. Oricum, ramane de vazut daca demersul lui Vlad Moisescu va si izbandi, tinand cont doar de simplul fapt ca „gasca” de la Sectorul 1 a fost faramitata in mai multe grupulete de interese, care se lupta acum intre ele. Si mai interesant este insa daca Iohannis, care gireaza cu inalta sa functie de presedinte al Romaniei activitatea partidului meu va da OK-ul pentru reintoarcerea „elefantilor” la butoanele PNL. Desigur, asta daca va si afla de aceasta strategie, pana la momentul alegerilor din partid, Vlad Moisescu si acolitii sai luandu-si masuri disperate de discretie, pentru a nu se afla inainte de vreme de ceea ce pun la cale chiar sub nasul procurorilor anticoruptie. Care inca nu s-au lamurit nici cum de a ajuns, de exemplu, Piata Amzei sa fie transformata intr-un veritabil mall, pe banii Primariei Sector 1, pentru a ajunge apoi in „portofoliul” lui Moisescu.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!