DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Vine remanierea in vara!

Vine remanierea in vara!

Autor:

Liviu Dragnea a luat haturile partidului si guvernarii deopotriva in maini si pare mai decis ca oricand sa nu le mai dea drumul. Mai ales ca, dupa ce i-a iesit din plin diversiunea cu sefia Guvernului, pe care oricum nu o vrea, actualul presedinte al Camerei Deputatilor trebuie sa mai faca joc de glezne timp de inca doi ani. Pentru ca singurul tel politic al lui Dragnea nu este Palatul Victoria, ci intrarea triumfala pe portile Cotrocenilor, in 2019!

 

sedinta Vine remanierea in vara!

Deja se lucrează la Cabinetul Grindeanu 2

Pana atunci insa, omul care, in ultimele luni, le-a luat fata, „la mustata”, cam tuturor celorlalti jucatori politici va continua sa „digere” nenumarati alti posibili competitori, inclusiv din propriul partid. Unul in care pana si influentii lideri teritoriali au invatat, la formarea guvernului, ca nu li se va permite sa „faca prea multa coaja” la varful Puterii. Si, in timp ce acestia trebuie sa se multumeasca acum, dupa ce s-au calicit la unele demnitati, cu „frimiturile” unor secretari de stat sau sefi de deconcentrate, in sistem deja se vorbeste despre viitoarea formula guvernamentala, cea de dupa remanierea din vara.

Doar „plevusca”

Iar planul lui Dragnea pentru castigarea Presedintiei in 2019 se bazeaza nu atat pe razboaiele cu rivalii politici, ca doar acestia au demonstrat ca se pot anihila si singuri, cat pe conducerea propriului partid cu mana forte. Si pentru realizarea acestui deziderat este imperios necesar ca presedintele PSD-ului sa nu permita formarea niciunui alt pol de putere, nici la nivel guvernamental, dar nici in teritoriu. lideri psd Vine remanierea in vara!Asa ca, doar cu micile exceptii de rigoare, la varful piramidei guvernamentale va ajunge doar „plevusca” politica, despre care Dragnea stie foarte bine ca o poate schimba cand are chef. Iar un prim test al autoritatii de „el lider maximo” al Cabinetului Grindeanu se spune ca va avea loc chiar in aceasta vara, cand cativa „anionimi” din guvern urmeaza sa fie schimbati cu alti „anonimi”.

sef Vine remanierea in vara!

Dragnea a băgat spaima în ceilalţi lideri PSD

Doar asa, pentru ca Liviu Dragnea sa-si poate verifica influenta si pentru a transmite un semnal clar ca, pana la prezidentiale, in partid nu va fi tolerata formarea niciunui „esalon doi”.


1 Comentariu la Vine remanierea in vara!

  1. voicu

    Ar fi fain daca ar putea dl Dragnea sa candideze din puscarie… dar nu cred totusi sa il lase seful de celula…


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!