DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Vine „Marea Epurare” in sistem!

Vine „Marea Epurare” in sistem!

Autor:

Inca de la anuntul privind rezultatele provizorii de la alegerile parlamentare, se scoteau din sertare cererile de pensie care fusesera pastrate acolo, in ultimele luni, de cateva sute bune de chestori, generali si alti ofiteri superiori din sistem. Da, sute, pentru ca, desi o buna bucata de timp, strategia acordarii „pensiilor de onoare” a dat rezultatele scontate, un numar fara precedent de „mahari” parasind deja sistemul, au ramas inca multi altii care au asteptat, pana in ultima clipa, sa vada deznodamantul.

 

pe inalt Vine „Marea Epurare” in sistem!

Multi chestori si generali rup randurile in degringolada

Ce-i drept, unii dintre acestia au recunoscut franc, inca de la inceput, ca mai trag de timp prin sistem doar ca sa reuseasca sa indeplineasca niste conditii mai bune de pensionare, pentru a se alege in plus cu sume suplimentare frumusele. Sunt insa si alti conducatori de structuri care au incercat sa joace totul pe cartea tehnocrata si care, acum, in plina degringolada a PNL-ului, sa se vaite deja ca pleaca singuri, cat mai pot, pentru a nu fi zdrobiti de tavalugul „marii epurari” care va fi declansata de catre pesedistii dornici de razbunare in sistem.

Rup randurile

Iar aparitia zvonului ca marii castigatori ai alegerilor nu vor mai face eroarea sa nu umble la organigrama sistemului, lucru care i-a costat Puterea cu ceva vreme in urma, a facut sa apara primele brese in strategia „retragerii ordonate” pe care se bazau unii lideri „nemuritori” din sistem. Care stabilisera, dupa cum dezvaluia „National”, ca in cazul in care pierd partida politica, sa plece toti odata, impreuna cu oamenii lor. Numai ca, printre acestia s-a ivit teama ca nu vor mai avea timp de asemenea „mofturi”, riscand sa se trezeasca peste noapte cu niscai dosare penale daca nu parasesc de urgenta sistemul. Mai ales daca sunt suspectati de simpatii peneliste sau, mai ales, tehnocrate. Asa ca multi dintre sefi deja au dat mesaje disperate in noapte ca, gata, ies la pensie, fara a-si mai anunta protectorii de aceasta „dezertare in masa”. Si, poate ca nu degeaba se spune ca fuga o fi ea rusinoasa, dar cel putin este sanatoasa, intrucat, intr-adevar, exista „indicii rezonabile” ca, de la Ministerul de Interne la SPP si de la STS la DGIA urmeaza o „mare epurare” asa cum nu a mai fost de pe vreme „executiilor in masa” din urma cu aproape zece ani, atunci cand dreapta portocalie a schimbat total liniile in sistem.


5 comentarii to Vine „Marea Epurare” in sistem!

 1. berlogea

  Asa ceva?

 2. Pirgu

  Tache, ai mai prezis epurari de-astea de mai multe ori si nu s-a intamplat nimic!Verifica-ti cu atentie sursele,iau banii degeaba…

 3. Maia

  Oferta anului: bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de emaila unuia dintre coordonatorii echipei noastre: maiasimi@yahoo.com

 4. alex

  Sobolanii parasesc barca care se scufunda. Iei cred ca daca pleaca pe alte posturi or sa scape? Este un proverb romanesc: sapa groapa altuia si vei cadea in ea.

 5. fkh

  E a 25-a mare epurare doar anul asta. Cred ca Tache are plan de la SRI: la doua saptamani bagi aia cu epurarea. Si, de fapt, in fiecare an efectivele de salariati si informatori au crescut cu zeci de mii LA TOATE INSTITUTIILE. Iar pensionatii nu pleaca, ci raman in preajma, doar ca nu mai au program fix.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!