DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Vin americanii dupa Valcov!

Vin americanii dupa Valcov!

Autor:

Iata ca, la doar cateva zeci de ore dupa ce dezvaluiam existenta unui incendiar raport contrainformativ ”de care americanii nu sunt straini” privind ingrijorarea constituirii unei adevarate ”coloane a cincea” chinezesti in Guvernul Romaniei, lucrurile se complica serios pentru Darius Valcov. Si nu ne referim aici la apropiatul termen de judecata al dosarului in care ”creierul” guvernarii a primit deja o grea condamnare. Si nici de faptul ca, alertat de dezvaluirea noastra, Valcov a amanat in ultima clipa ”contraatacul mediatic” gata arvunit.

 

0asad2 03 Vin americanii dupa Valcov!Ci ”doar” de anuntul oficial ca, ingrijorata de ”ofensiva chinezeasca” de la Bucuresti, Administratia Trump a decis trimiterea de urgenta in Romania a unui emisar de talia lui Rick Perry, Secretarul pentru Energie de la Casa Alba si unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai presedintelui american. Si care va pune cu siguranta intrebari in timpul descinderii la Bucuresti  despre ”parteneriatele” privind  constructia atat a reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, cat si constructia autostrazii strategice ploiesti – Brasov si implementarea retelei 5G in Romania. Astfel ca se anunta vremuri grele pentru Darius Valcov, omul care reusise performanta de a reinfiinta Cancelaria premierului pentru Costin Mihalache, omul al carui CV este bazat tocmai pe legatura diplomatica asumata cu partea chineza.

Dancila a mutat la timp

Ultimele miscari ”tectonice” de la nivelul guvernului arata ca premierul Viorica Dancila a fost nu doar informata, dar si bine sfatuita atunci cand, in mod cu totul surprinzator chiar si pentru unii initiati ai sistemului a ales sa se desolidarizeze, tocmai la tanc, de unii dintre consilierii sai de la Palatul Victoria. Si in schimb sa asigure bunul mers al guvernarii alaturi de Sevil Shhaideh. Pentru ca, iata ca lucrurile se precipita mai curand decat se asteptau unii, din moment ce un ”greu” ca Rick Perry vine la Bucuresti tocmai pentru a ”lamuri”, spre panica lui Darius Valcov, ”mica incurcatura” chinezeasca de la Cernavoda. Si nu doar…


10 comentarii to Vin americanii dupa Valcov!

 1. Anonymous

  Ce bucurie pe tine Tache ca vin americanii sa-i vaneze pe romani.
  Tarile puternice din UE fac afaceri cu chinezii si rusii si tot ei si americanii interzic romanilor sa aibe si ei o afacere echitabila.
  Tache tu vrei ca americanii lui Halliburton sa ne mai dea o teapa de miliarde de euro si la Cernavoda?

 2. Anonymous

  Ăștia sunt spioni tache taie netul din satelit de aici e cu SEcuritatea .

 3. Curios

  Bai dilimandrosule dar tu ți ai plătit netul???o fi de la cablu😂

 4. Anonymous

  Ce razi fraiere sau esti cu ei cu SEcuritatea???

 5. Tamas

  3 si 4 trebuie revizuite cu canadienii. iEi le-au turnat. In rest mult succes Huawei. Chinezii au darul sa copie tot.

 6. Tamas

  Donald sa ne spuna de ce statul roman a fost pagubit cu 526 milioane de ieuro in cazul Bechtel. De banii aia luam 2-3 baterii de Patriot.

 7. Tamas

  Donald sa ne spuna de ce statul roman a fost pagubit cu 67 milioane ieuro in cazul licentelor Microsoft. Si ce Ceo cat si manageri se fac vinovati.

 8. MARCU ANTON

  Modul in care scrie Tache-Americanii ,,DESCIND** la Bucuresti! De parca ar descinde politia in nuș ce loc ca sa aresteze etc!! Pai bah precine de ce timp de 30 de aninu au facut nimic sa terminam si noi Centrala de la Cernavodă? Ce fac acu? vin sa opreasca terminarea celor 2 reactoare? Sa rezilieze constructia lor? Contractul cu Bechtel a pagubit Romania cu 2 miliarde de $! De ce nu-i trage Trampa la raspundere pe țepari?? Dacă e așa de corect?? De cit timp a cîștigat Trampa alegerile?? De peste 2 ani!!?? De ce nu a schimbat ambasadorul pina acum?? Arunca pe piața numai zvonuri da pe asta nu-l schimba odata!

 9. cobe

  Intr-o Colonie stapanii se comporta ca atare.Daca nu eram sub ocupatie,de 30 de ani,faceam si noi legaturi economice cu China,Rusia,Japonia etc. si ajungeam la un nivel de dezvoltare cu mult mai sus,insa am fost vanduti ca la taraba identic ca la Yalta,ca la Malta si urmeaza ca la Alta taraba.

 10. Costi

  Oferta noua in anul 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de e-mail sginca.costinel1@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!