DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Vanzarea averilor fara condamnare!

Vanzarea averilor fara condamnare!

Autor:

Gata, incepe „nebunia” ANABI. Pentru ca, dupa „lupte seculare”, iata ca a intrat in linie dreapta inceperea activitatii Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, noua institutie aparuta in sistem pentru accelerarea recuperarii prejudiciilor la bugetul de stat. Ceea ce, desigur, reprezinta o prioritate a tuturor politicienilor si a altor institutii, care au tot clamat necesitatea intrarii „in paine” a ANABI.

 

plen 1 Vanzarea averilor fara condamnare!

Habar nu au ce voteaza!

Iata insa ca situatia tragi-comica in care politicienii se plang acum de prevederile Codului penal pe care tot ei le-au votat cu manutele sus se poate repeta si in cazul ANABI. Pentru ca legea de functionare a Agentiei prevede situatii controversate, in care se poate lesne ajunge la tot felul de abuzuri.

O dam si mai vedem!

Astfel ca in timp ce politicienii nici nu „miros” ce li se pregateste, statul roman face un mare pas inainte pentru recuperarea prejudiciilor, prin „inaugurarea”, in sfarsit, a Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

anabi Vanzarea averilor fara condamnare!

La ANABI deja se lucreaza pentru primele vanzari

Numai ca prea putini stiu, de exemplu, ca ANABI va putea vinde un bun indisponibilizat, inainte de pronuntarea unei hotarari de condamnare a inculpatului, daca face dovada in fata unui judecator ca valoarea bunului indisponibilizat poate scadea cu peste 40% intr-un  an! Adica, de exemplu, cei de la ANABI ii vinde casa pusa sub sechestru a unui inculpat care nu a fost condamnat de vreo instanta de judecata doar pentru ca ar avea ei date ca pretul imobiliar al zonei respective ar putea scadea peste un an!  Apoi, dupa ce procesul poate dura si ani de zile iar cel care a ramas fara casa castiga in instanta pe speta de baza, nu-i ramane de facut decat sa dea statul roman in judecata in speranta ca ar mai putea recupera ceva din prejudiciu! Totul dupa principiul „noi iti vindem casa repede si, daca pe urma castigi tu in instanta, mai judeca-te cativa ani cu statul, poate iti mai dam apo ceva bani inapoi”!

Sporuri salariale

De asemenea, ANABI poate face aceste tranzactii „fulger” nu doar in cazul imobilelor, intrucat Agentia are dreptul sa administreze si bunurile mobile precum parti sociale sau actiuni, ceea ce inseamna ca si firme cu totul pot fi vandute fara ca proprietarii sa fi suferit vreo condamnare! De asemenea, tot fara acordul proprietarului, mai pot fi comercializate si astfel produse despre care se considera ca urmeaza „sa expire” in sase luni de zile. Iar pentru toate acestea, cei de la ANABI vor fi recompensati cu diverse sporuri, astfel incat este prevazut sa fie platiti cu 20 la suta mai mult decat restul functionarilor publici. Si sa vezi cand o „bubui” scandalul ANABI ce-or sa se mai planga politicienii ca se incalca drepturile omului, de parca nu ei nu au miscat nici macar un deget pentru schimbarea controversatelor prevederi legale votate „ca primarii”.


1 Comentariu la Vanzarea averilor fara condamnare!

  1. costica

    Lucru acasa, nou in 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
    pacurarucostica1963@gmail com


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!