DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » U.M. 0163I, filaj la Comisia SPP!

U.M. 0163I, filaj la Comisia SPP!

Autor:

Gata, prin intrunirea in sedinta oficiala a Comisiei parlamentare de control a Serviciului de Protectie si Paza deja se poate vorbi de ”inceputul sfarsitului” pentru generalul Lucian Pahontu si regimul construit si impus de acesta in serviciul secret pe care il conduce de nu mai putin de 13 ani, inca din 2005! Iar in ciuda tuturor eforturilor ”logistice” facute pana acum pentru impiedicarea constituirii si functionarii acestei comisii, parlamentarii si senatorii vor lucra in forta, inclusiv in cate doua sedinte saptamanale, urmand a avea loc audieri absolut incendiare.

 

02 03 10 U.M. 0163I, filaj la Comisia SPP!Iar disperarea ”personajului veninos” este atat de mare, incat, in ciuda deciziei nefiresti a senatorului PNL Daniel Fenechiu de a nu se retrage  din comisie dupa dezvaluirile noastre privind stransele legaturi intre acesta si unul dintre oamenii de incredere ai lui Pahontu de la conducerea SPP, Pahontu risca acum chiar libertatea ofiterilor sai de informatii prin misiunea ”acoperita” de ”instrumentare” a unora dintre membrii paralamentari. Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, insusi presedintele Comisiei, senatorul Ionel Daniel Butunoi, ca si deputatii Laura Moagher si Apjok Norbert ar fi fost deja luati in primire informativ de catre structurile teritoriale din Galati, Prahova si Maramures ale U.M. 0163 I din SDI-ul condus de colonelul Alin Chirila. 02 0asasa3 2 U.M. 0163I, filaj la Comisia SPP!Iar cum sepepistii din Sectiunea de Informatii isi au in mod cu totul surprinzator birourile chiar in sediile Prefecturilor Judetene, acolo s-au instalat de urgenta adevarate celule de criza si centre de comanda care monitorizeaza orice miscare a parlamentarilor care fac parte din comisia de control a SPP, asta in timp ce ofiterii si subofiterii din structura centrala continua sa fie incolonati ”ca vitele” si bagati la detectorul de minciuni pentru a fi intrebati doar daca ”au vorbit cu Tache”…

”Trol”-ul din comisie, recuzat!

Iacob Ovidiu a devenit brusc ”copilul de suflet” al generalului Pahontu dupa ce acesta a aflat ca senatorul Daniel Fenechiu, cel caruia locotenent colonelul ii spune ”nasule” a fost desemnat de catre PNL drept membru al Comisiei de control al SPP. Si uite cum Iacob Ovidiu, desi nu are studii militare, a fost avansat peste noapte, odata cu infiintarea Comisiei SPP nici mai mult nici mai putin decat Sef obiectiv resedinte la Sectiunea 2. Si cum sotia sepepistului, pe numele sau de fata Gabriela Savu  este chiar partenera de afaceri a senatorului liberal, ei fiind asociati in cadrul firmei de avocatura ”Fenechiu, Savu & Asociatii”, poate vreun alt coleg de comisie mai incisiv, precum Liviu Plesoianu va cere ”revocarea” lui Daniel Fenechiu din comisie, tinand cont de aceasta legatura, daca domnul senator tot nu a vrut sa plece singur, asa cum ar fi fost poate mult mai onorabil. Oricum, multe surprize il asteapta pe generalul Pahontu si inca de unde se asteapta mai putin, dupa cum vom continua seria dezvaluirilor in zilele urmatoare. Mai ales ca nici macar faptul ca vicepremierul Paul Stanescu va fi primul audiat nu mai poate fi in beneficiul sefului SPP, cum se asteapta acesta…


8 comentarii to U.M. 0163I, filaj la Comisia SPP!

 1. Steop Sorin

  Câtăinventivitate băi Tache…adevărul că mânci și tu o pâine…până acum,..dacă are cineva curiozitatea și adună la un loc “dezvăluirile “ tale..nu prea iese mare adevăr..

 2. Dan

  Lasă că va ieși adevărul la iveală ce facea Paho și Voro, atunci să vă aud, pupincuristilor!!!
  Ce să îți placă la dictatura Ghiul?!?!
  Un țăran parvenit!!!! A facut poliție politică, filaj ilegal, deconturi false, vânzări de secrete, avize ilegale, angajării cu avize masluite, examene la engleză date înainte pentru plecări afară, sifonarea demnitarilo, prăbușirea CAR cu intenție (Usurelu o să dea explicații)..
  Toți cei care ați făcut ilegalități veți da socoteală.
  Nu vă convine acum…. când dă Tache de voi, vă enervati!!!
  Pahontule!!! Să vedem cum raspunzi tu la întrebările comisiei, vei avea un set de întrebări mai tari ca cele puse de Alin Les, un libidinos violator!!!
  Când vă spunea Tache de Pahontu că va fi anchetat, spuneați că sunt aberații, minciuni, povești, dar se pare că iar V-A TRAS-O TACHE !!!

 3. Sect 1

  Inventivitatea sau nu, dar Ileana Nagu, psiholoaga bețiva venita de la jandarmi care raspunde de sect 2 si Domnita Dobrin, psihologa de la sect 3 si 4 care îi place swingereala, toate adusă de Pahontu, rusinea SPP-lui…
  Domnita a avut o aventură cu Dumitru și Ciurea, o curvă…
  Hal de psihologi!!!
  Ce exemplu, demnitate, integritate, moralitate să dea aceste mizerii angajate pentru interesul personal a lui Ghiul!!!
  Poate află si alte structuri cum este viața la noi în SPP…
  80% vor plecarea tiranului de Ghiul!

  • psihologuldeservici

   Ti-e ciuda ca nu ai avut si tu “loc”? ahahahahahaaa Sau, poate , nu ai mai luat testul psihologic si , binainteles ca toti sunt niste nenorociti, mai putin tu, papusica mica…vai, vai vai!!!

 4. Adi

  CAT ADEVAR SPUN UNII AICI!!!!
  AM LUCRAT IN SPP SI AM PLECAT DUPA CE AM VAZUT CE CLOACA ESTE ACOLO SI CE TREBUIA SA FACI CA SA FII PE PLACUL LUI LUCIAN PAHONTU, SA ITI TORNI COLEGII, SA DAI 10000 € SA PLECI AFARA IN MISIUNI EXTERNE SAU SA TRECI PRIN BIROU LA BURUIAN, SA TAINUIESTI ILEGALITATI CU VOIA SI ACCEPTUL LUI PAHONTU. MAI MULT CURAJ BAIETI, NU MAI REZISTA MULT!!!
  SA BATETI FIERUL CAT E CALD, NU SA VA UITATI SI ATAT!!!
  BRAVOOOOO TACHEEEEE!!!!

  • psihologuldeservici

   23:08, 23:15 Da, stiu, esti relaxat ahahahahaaaa..Azi cati mai vezi, paparica?

 5. Dorina

  Fetele lor vorbesc fara cuvinte!

 6. un mizantrop

  Totusi, SPP birouri in teritoriu?! Ce teritoriu, astia nu erau un serviciu de protectie si paza demnitari? Au filiale ca serviciu secret, sau ca partid nechezol, adica niste aia securisti, oricand in stare sa inlocuiasca/paradeasca un politician…


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!