DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Tudose, atac raider la DGA!

Tudose, atac raider la DGA!

Autor:

Gata, a fost declansat asaltul final pentru preluarea controlului absolut asupra Directiei Generale Anticoruptie! Iar seria noastra de dezvaluiri din ultima vreme a fost pe deplin confirmata chiar de catre Carmen Dan, ministrul de Interne avand o iesire fara precedent la ”sedinta solemna” pentru instalarea vicepresedntelui UNPR –Ilfov, Lucian Dinita drept primul sau consilier. Astfel ca, probabil vadit marcata si de situatia personala cu adevarat dramatica si pe deplin de inteles  de altfel cu care se confunta in ultimele zile, Carmen Dan a dat un ultimatum  pentru ”reorganizarea” Directiei Generale Anticoruptie!  Iar cum termenul limita de doar 48 de ore acordat nu are cum sa fie respectat- nici macar daca acest lucru ar fi legal!- pana vineri este clar ca care va fi urmatorul pas facut de aceasta.

 

02ss 03 Tudose, atac raider la DGA!Iar faptul ca singura explicatie data pentru declansarea acestei operatiuni ”blitzkrieg” a fost o presupusa ”suprapunere de atributii cu o alta structura” din cadrul MAI nu face decat sa confirme pe deplin planul devoalat in ”National” de preluare a controlului DGA si ”absorbtia” ulterioara a structurii in cadrul Directiei Generale de Protectie Interna. Adica planul atotinfluentului la aceasta ora Rares Vaduva de a uni cele doua structuri sub conducerea sa, ”pe persoana fizica”, astfel incat sa aiba si ”painea” informativa, dar si ”cutitul” anchetelor penale! Si chiar daca nu mai are rost sa ne mire ca Rares Vaduva a reusit sa o convinga pe Carmen Dan sa poarte ea acest razboi pentru el este totusi ciudat ca nimeni, dar absolut nimeni dintre consilierii mai mult sau mai putin de taina ai ”blondei de la Interne” nu au avertizat-o pe aceasta cu privire la ”updatarea” pozitiei in fata guvernantilor a actualului adjunct al ”Doi s’ un sfert”. Mai ales ca, avand oricum sfetnici de ”next level”, Liviu Dragnea insusi urmareste mai nou, cu maxim interes, pista racordarii lui Rares Vaduva direct la … Mihai Tudose. Fostul premier care dincolo de propriul razboi al orgoliilor se pare ca a reusit si el, aidoma lui Gabriel Oprea, sa penetreze direct la varful MAI!02 ss3 Tudose, atac raider la DGA! Doar ca, dupa acapararea fie si partiala a ”Doi s’ un sfert”, noua  incercare a lui  Rares Vaduva de a scoate ”castanele fierbinti” de la DGA cu mainile ministrului va fi mult mai grea si mai riscanta decat isi inchipuie Carmen Dan. Cea care nici macar acum nu are habar ca si-a pus tot ministerul in cap pentru ”prietenii” lui Liviu Dragnea, Gabriel Oprea si Mihai Tudose…

Ultimatum de 48 de ore! 

Dupa ce DGA a iesit cu capul sus si mai mult decat onorabil la recenta sedinta de bilant, unde chiar conducerea MAI a avut numai cuvinte de apreciere, iata ca peste noapte Carmen Dan s-a sucit. Si dincolo de ”decaparile” cerute pe obisnuitele canale neoficiale, ministrul de Interne s-a hazardat in a cere in plina sedinta de implantare a uneperistului Dinita la butoanele MAI  ”reorganizarea DGA pana vineri”!!! Bineinteles, ”stapanul casutelor” Valentin Melnic avand deja pregatit un plan de rezerva pe care sa-l scoata din ”mapa” pe care si-a insusit-o din mainile adevaratului secretar general al MAI, Mihail Ivanescu.

”Fratia Blondei”, disperata!

Iar cum atacul de tip raider este deja pe fata de acum, nu putem decat aprecia ingeniozitatea operativa a lui Rares Vaduva, cel care coordoneaza preluarea ostila a structurii anticoruptie a MAI prin chiar intermediul nestiutorului ministru de Interne. Insa dincolo de tulburarea si mai abitir a apelor oricum agitate din ministere, cei din ”Fratia Blondei” nu prea au cum sa obtina altceva in plus. 02 a03 1 Tudose, atac raider la DGA!Pentru ca daca ar avea si alti consilieri in afara unora de ”calibrul” lui Riciu, Nezir sau Dinita, poate ca ministrul ar sti ca infiintarea si implicit desfasurarea captivitatii DGA a survenit in urma unei directive europene si cu alocari bugetare importante din partea partenerilor externi. Iar deturnarea acestei structuri prin ”amputarea” atributiilor ofiterilor anticoruptie va produce cu siguranta un scandal international monstru. Asa ca, in  ciuda presiunii puse de avansarea rapida a anchetelor ”bomba” aflate in plina desfasurare acolo, ministrul de Interne ar trebui sa se gandeasca bine daca merita un asemenea nou risc imens de imagine pentru PSD. Mai ales ca la mijloc este vorba doar de satisfacerea ”poftei” de razbunare a lui Mihai Tudose, cel care astfel ar impusca doi iepuri dintr-o lovitura…


15 comentarii to Tudose, atac raider la DGA!

 1. Go

  Asta chiar e proasta!si ala care a pus o și mai prost!!!

 2. Dosarele x

  Dacă pun mâna pe dosarele de acolo și le Scot la “licitație” s au făcut miliardari.e pe bani totul.si pt unii ca melnic și sa și scape pielea

 3. Unul care stie ce vorbeste

  Ba’baieti…v-a luat Dzeu mintile?
  Dar ar fi bine intr-un fel..asa se poate curata si DGA-ul de lepre si infractori.

 4. JUSTITIABILUL

  Directia Generala Anticoruptie este un consumator ineficient de resurse(umane,financiare si materiale ) potrivit art. 22 din Legea 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, se afla in conflict de competenta cu D.N.A.(este o struto-camila care de la infiintare a comis numai comedii judiciare. Structura este atipica, infiintata prin schimbarea abuziva, dupa 2 ani de la aprobarea Comisiei Europeane, de catre un fariseu al timpului,numit VULPEA (sef la doi si un sfert) a continutului initial al textului CONVENTIEI – pastrand nemodificat doar titlu – „Proiectului de twinning PHARE RO 02/IB/JH-07 Dezvoltarea MASURILOR anticoruptie in MAI” finantat prin Programul National PHARE 2002 ce a avut ca parteneri si coordonatori din Marea Britanie si Spania. Initial proiectul pornise cu scopul de a se infiinta “Directia Afaceri Interne” prin fuziunea DGIPI si Corpul de Control al MAI, dar a esuat din cauza unor meschinarii puse in practica fariseul mentionat VULPEA care a stopat derularea pt. 6 luni pana s-a aprobat reformularea propusa pe sest de catre el. Structura organizatorica pare a fi proiectata sa protejeze actele imorale interne pentru a-si justifica existenta si nu pentru a le combate.
  Existenta la nivelul judetelor a structurilor de tip servicii cu birouri subordonate, nu se justifica sub nici un aspect cu atat mai putin in scop operativ. Herupismul care a stat la baza hotararii de infiintare a D.G.A. si apoi de extindere a structurilor sale centrale si teitoriale, denota faptul ca in M.A.I. coruptia interna este prognozata ca fiind un fenomen social vesnic (etern) si se va manifesta continuu (fara intrerupere) la cote maxime. Aceasta viziune este facilitata de situatia ca la nivelul ministerului nu s-a initiat niciodata o abordare sistemica de analiza temeinica, privind combaterea sau reducerea in mod sistematic, pe cale manageriala, a amenintarilor sau vulnerabilitatilor care determina mentinerea sau intretinerea fenomenului coruptie.
  Rezultatele „bifate” de aceasta directie (cu configuratie organizatorica de unitate administrativa si nu operativa) se datoreaza in principal autodenunturilor facute de catre poltisti sau functionari si rareori de victime ceea ce nu implica decat formalism, cazurile mentionate pot fi solutionate in mod normal de instantele comune si nu de unele exceptionale care sa impuna vreo „dibacie anume” de specialitate in descoperirea si instrumentarea infractiunilor.
  Subordonarea celor doua structuri (D.G.I.P.I. si D.G.A) factorilor POLITICI (ministrilor de interne) nu are asemanare sau corespondenta in tarile din U.E. ori cu democratie reala. Situatia existenta nu permite aplicarea principiului separatiei puterilor in stat, cea judiciara, de cea executiva (referitor la gestionarea informatiei judiciare din punct de vedere legal-procedural numai procurorul poate sa dispuna, aceasta nu trebuie se fie supusa judecatii sau deciziei unor persoane aflate in sfera politica sau sub inflienta vreunui factor politic) si impiedica astfel infaptuirea cu celeritate si obiectivitate a actului de dreptate sau de justitie sociala ori functionarea statului de drept.

  • Anonymous

   Ai dreptate. Am la un bilant. Numai plevusca, nu au voie sa iasa din cutie.

 5. Anonymous

  A mai incercat unul si a luat la pu*le in cour de i-a iesit pensia. Ask for Gelu 🙂

 6. Anonymous

  Gelu who?

 7. Nuci

  Pai de ce ar mai avea nevoie Mihai Tudose de un om nou la butoanele Mai cand el si-a numit colaboratori apropiati in conducerea Mai si DGPI si are telecomanda la el? Sau Nucu nu mai performeaza si e mai preocupat de bagaje si coafor pentru mentinerea culorii parului si geluiala?

 8. Anonymous

  Tache nu inteleg ce urmaresti din moment ce tot insisti cu Lucian Dinita.

  Cu ce te-a deranjat acest om,ce vendeta mai e si asta !!?!!

  • Anonymous

   Dar de ce e vendeta? Dl Dinita este un pensionar cu pensie speciala cumulata cu salariu buget public. Pentru Ordine Publica exista un Secretar de Stat. De ce e necesar si consilier, inca unul pe langa ceilalti multi???

   Daca secretarul nu performeaza, se demite. Si se numeste altul.

   Poate de data aceasta un politist de cariera si cu Academia de Politie la zi la arme politienesti.

   Nu cred ca e o opinie nerealista.

   Ci imperativ necesara!

 9. gee

  Tache, eu nu inteleg cum de nu mi-am recuperat inca banii si proprietatile?
  ce plm faceti, in afara de articole la comanda? sa puneti un avocat sau sa imi dati e asa de greu? bineinteles, va-n gura de securisti, ca si la dosarele pa care mi li-atz fabricat. aparare din pula, eu tre sa platesc o amenda penala nevinovat.

  si mai e un proces, incadrari de-ampulea, judecatoarea momentan nu vrea sa schimbe, ca nu vrea, ca plm.

 10. Free Julian

  Din cauza asta nu scapam de tortionari. Pt ca oricine vine la putoarea statului isi face parte si nu ne face parte.

 11. Anonymous

  Mi-am format parerea pe baza informatiilor interne, de la UE si de pe un site care, ca sa poata minti trebuie uneori sa spuna adevarul si eu ma prindi si cand minte si cand spune adevarul. Miscarea asta, si cu cea ca fiecare sef de structura isi alege subordonatii, sunt ultimele gesturi publice care arata ca lucrurile au revenit la “normalul” din vremea lui Basescu si Ponta. La celelalte servicii nu s-au schimbat lucrurile nici macar aparent – Coldea a fost inlocuit tot de puisorii lui, la armata nu stie nici dracu ce se intampla deci “business as usual” iar la SIE treaba e dirijata de mai sus, deci nu sunt problemel de subordonare. A fost un mic haos la MAI, tocmai pentru ca sunt atat de multi dar, tot pentru cas sunt atat de multi, pe teren nu a fost nici o diferenta, ba chiar a fost mai rau, insa se intamplau lucruri necoordonate – de exemplu, cineva ordinase o ancheta la Sectia 20 de politie din Crangasi care, in afara fraternizarii cu infractorii mai nou si omoara detinuti politici, si bineinteles ca nasii s-au enervat. Intre timp Dragnea si-a dat jos camasa aratandu-si tatuajele si a spus: “baieti, dor nu credeati ca m-am schimbat? mi-am tatuat numele vostru, uite!” si in paralel a manipulat opinia privind-l pe Toader care a devenit “blocangiul de serviciu”, desi el insistase pentru legile justitiei. Nu doar atat, dar a inghesuit-o si pe Carmed Dan desi, saraca, mafiotii ii omorasera barbatul. Apoi colegii lor satanisti Weber, Juncker si Merkel au cerut promovarea lui Kovesi, Timmermans a aparut fund in fund cu Coldea si normal ca s-a rezolvat si micul deranjament de la DGA, care era doar o lsmpa care clipea, nici macar o scurgere de ulei minora. Si asa baietii veseli Vaduva si Tudose, amandoi de la SRI, au gabjit DGA si, sa evite alte surprize, ori o incadreaza cu mafioti de-ai lor ori o desfiinteaza. Iar statul paralel e oficial la lucru at full power, ca neoficial e de vreo trei sute de ani, nici comunismul, ocupatiile sau revolutiile nu l-au oprit.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!