DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Tudorel Toader lupta in ilegalitate!

Tudorel Toader lupta in ilegalitate!

Autor:

Iata ca Sorin grindeanu s-a inselat nu doar atunci cand a crezut ca, baricadandu-se „in trei” in Palatul Victoria va reusi sa pastreze Puterea, spre admiratia „Puicai”, dar si cand a declarat ca, dupa instalarea cabinetului Tudose, „Tudorel Toader este un cu totul alt om”. Pentru ca ministrul Justitiei s-a si grabit sa-l contrazica, acesta aplicand aceeasi paguboasa politica a strutului tocmai cand putea „sparge buboiul” din Justitie, odata cu infiintarea si declansarea activitatii Comisiei de verificare a arhivei SIPA.

 

toaderr Tudorel Toader lupta in ilegalitate!Pentru ca desi comisia este deja „suta la suta functionala”, vorba colegei de guvern Carmen Dan, ministrul Justitiei se teme sa dea si cea mai mica informatie despre „cu ce se mananca” aceasta ancheta interna. Si nu vorbim aici musai de o lipsa crasa de transparenta, ci de frica de-a dreptul ancestrala a lui Tudorel Toader, care se forteaza cu o incapatanare demna de o cauza mai buna sa nu supere pe nimeni. Asa ca a luat decizia nu doar de a anunta care sunt pistele urmarite de catre membrii comsiei, dar nici macar care sunt acestia! Iar in acest ritm probabil ca si raportul final al comisiei va fi unul anonim, fara a fi semnat de membrii comisiei, pentru a nu le fi astfel dezvaluita identitatea, dupa logica halucinanta a ministrului care ar trebui sa puna capat pagubosului razboi fratricid din Justitie.

„Alta intrebare…Probabil…”

Daca Florin Iordache a devenit viral cu „papagalicescul” sau raspuns „alta intrebare”, iata ca Tudorel Toader prefera o altfel de varianta evaziva. Asa ca, orice ar fi intrebat despre subiectul arzator al desecretizarii arhivei SIPA, raspunde invariabil ca „probabil vom verifica si probabil ce vom afla vom preda altor institutii… probabil asa cum spune legea…probabil”.

arhiva Tudorel Toader lupta in ilegalitate!

Membrii comisiei SIPA sunt ţinuţi la secret

Dincolo insa de raspunsurile de rabin impaciuitor ale lui Toader, deja initiatii sistemului dau a lehamite din mana atunci cand sunt intrebati de sansele ca aceasta comisie sa scoata ceva relevant la lumina, din moment ce ministrul Justitiei a bagat-o deja in ilegalitate, refuzand sa faca publice pana si numele membrilor sai… Asa ca Victor Ponta, Monica Macovei, Livia Stanciu si alte posibile „victime colaterale” ale desecretizarii arhivei SIPA pot rasufla deja usurati…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!