DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Tsunami-ul de migranti loveste Romania!

Tsunami-ul de migranti loveste Romania!

Autor:

Iata ca in timp ce Ministerul de Interne nu este in stare sa rezolve o panarama de criza a pasapoartelor, plimband oamenii cu Logan-urile de la un sediu la altul, din Occident vine un nou semnal de alarma privin iminenta lovire a tarii noastre de catre un val fara precedent de migranti ilegali. Astfel, dupa seria de dezvaluiri din „National” cu privire la aceasta tema, prestigiosul cotidian „ The Times” afirma fara echivoc ca „Marea Neagra este noua ruta a migrantilor”, titrand chiar „Explozie a sosirilor de musulmani in Romania”!

 

migranti Tsunami ul de migranti loveste Romania!Si uite cum, dupa ce scriam zilele trecute despre masurile halucinante luate la nivelul conducerii MAI, in urma unor initiative de neinteles ale chiar Inspectoratului General al Politiei de Frontiera” cu privire la reducerea nivelului de alerta la granite de la 2 la 1, ca si despre mutarea rutelor folosite de calauze pe Marea Neagra si prin Bulgaria, jurnalistii de la „The Times” pun la randul lor punctul pe i. Mai mult chiar, „The Times” publica inclusiv declaratii ale unor oficiali din conducerea Politiei din Bulgaria, care confirma ca migrantii sunt acum transportati prin aceasta tara pana intr-o Romanie unde politistii sunt pusi in schimb sa pazeaza granita cu Serbia!

Ruta alternativa

Si pentru a intelege mai bine si politrucii de la Bucuresti cat de serioasa tinde sa devina situatia este suficient sa citam doar cateva din concluziile din „The Times” : „ Marea Neagra pare sa devina o ruta alternativa a traficantilor de oameni care aduc migranti in Europa, in tentativa de a contracara eforturile autoritatilor de a stavili acest val migrator. Dar daca Marea Neagra este o ruta noua de sosire a migrantilor, Romania cunoaste deja o explozie a sosirilor migratorii de uscat. Potrivit autoritatilor de la Bucuresti, 2.500 de persoane au fost prinse incercand sa treaca ilegal frontiera de stat (…), aceasta reprezentand pentru Romania o crestere de cinci ori fata de anul trecut si provoaca ingrijorare cu privire la deturnarea rutelor traditionale prin Mediterana, ingrijorare impartasita si in Bulgaria”. Iar capitanul Georgi Penev a declarat celor de la „The Times” si ca „s-ar putea sa vedem o crestere pe ruta Marii Negre din cauza masurilor de combatere a traficului in Egee…”


21 comentarii to Tsunami-ul de migranti loveste Romania!

 1. Magda

  Pentru cei care DORM încă:
  Florin Colceag și Miron Manega:

  https://www.youtube.com/watch?v=h0IuBBiYt9c

  -Care este agentul internațional sau globalist d-le Florin Colceag, vis-à-vis de geopolitica menționată din fragmentul scris de Mihai Eminescu?

  -Interesant….însă, nu numai de pe vremea lui Eminescu. Anterior lui Eminescu existau 3 rețele care se răspândeau în Europa și s-au dus dincolo de granițele Europei.
  Au fost – rețeaua religioasă, rețeaua cavalerească…deasemenea, patru – care-a avut alte patru – masoneriile, care s-au dus asemenea peste tot, și breslele!
  A fost o masă pe patru picioare, un pic dezechilibrată.

  -Echilibrul se ține în 3 picioare, nu în patru…

  -Exact, echilibrul se ține pe 3 picioare, nu în patru!
  Asta a făcut ca în cele 4 entități să fie și alianțe, și fricțiuni.
  Ce sisteme de rețele a mers foarte bine cu sistemele piramidale pe care le-a avut regalitățile?
  De gestiune!
  Sistemele piramidale sunt sistemele în care fiecare rege cu niște regi mai mititei (nobilii) care stăpâneau niște teritorii, își puneau niște regi mai mititei (care erau vechilii), etc…ceva similar cu ce s-a-ntâmplat la noi după 90…pe vremea lui Eminescu începuse s-apară rețeaua financiară, rețeaua financiar-bancară care se dezvoltare foarte mult plecănd din Italia, Veneția!
  A fost o a patra sau a cincea rețea, dispăruse rețeaua cavalerească, iar una de înlocuire a fost cea a finanțiștilor.
  Rețeaua celor care erau vechilii financiari.
  Împrumutau bani și făceau etc, ect…Acuma, dat fiind această configurație veche cu tradiție tructu, multiseculară, ea a creeat tructure cu tendința de a se încetățeni în întreaga lume.

  ”De exemplu, noi avem acuma câteva rețele care sunt foarte bine definite. Rețeaua financiară este una dintre ele (financiar-bancară) condusă de marii bogătași ai lumii.
  -Deci, ăsta este elementul cosmopolit, internaționalist.
  -Da. Al doilea element internaționalist, din aceeași rețea financiar-bancară are niște subalterni din alte rețele.
  De exemplu, rețeaua multinaționalelor care lucrează cu rețeaua financiar-bancară foarte bine, alături de o strategie interesantă, cu câțiva pași – vine de exemplu o firmă (Standard&Poor’s) care evaluează o țară și-i dă un scor.

  De scorul ăsta țin cont finanțiștii, și de finanțiști țin seama rețelele comerciale care spun ”domnule, țara este o țară în care poți investi, sau nu poți investi” și-atunci, primești un scor prost ca țară, îți pleacă capitalul străin în altă parte unde găsești un scor mai bun.

  Un alt fel de terorism care-a acționat și la noi… festina-lente, apoi în forță având întregul SPRIJIN din partea parhaloților din Casa Rușinii naționale și internaționale:

  În situația aceasta, apar instrumentele de manevră.

  Vin multinaționalele care ”salvează” țara respectivă care-a fost decapitalizată prin plecarea nu știu căror bani și, cumpără TOT, la preț de matineu.
  Deci, ai toate micile firme pe care le-ai avut înainte, le cumpără cu rețelele lor diferite..

  -Vă referiți la transnaționale, de fapt…

  -La transnaționale mă refer…multinaționale, tot pe-acolo ne aflăm!
  Structura este identică și funcționează la fel.
  Drept pentru care, țara respectivă își pierde tot capitalul pe care îl are, pentru că ăștia vin și falimentează tot ce este local, vând la fier vechi (e exact ce am pățit și noi…) iar profiturile ajung tot în sistemul financiar-bancar.
  Avem o similaritate cu ceea ce s-a întămplat pe vremea lui Eminescu, doar s-au schimbat actorii.
  Mai e o rețea foarte interesantă.
  Este rețeaua securistico-polițienească.

 2. Magda

  Ea este globalizată și funcționează împreună, toate serviciile își dau mâna…nu mai este ”o siguranță națională”, e o siguranță pe rețea!
  E interesant că ei au inventat și alte rețele.
  De exemplu, rețeaua teroristă care este iarăși controlată.
  -Cum e cu rețeaua teroristă, domnule Colceag? Cine a inventat această rețea teroristă care este, cel puțin statistic, islamică?

  -Da!

  -Există și teroriști creștini, dar cea de ”prestigiu” este cea islamică.

  -E-adevărat, dar tot o INVENȚIE este!

  -Ei, a cui?

  -Ajungem imediat și-aicea.
  Vedeți, este un echilibru foarte interesant între hoți și jandarmi.
  Toată structura polițienească a unei țări nu își are nicio logică dacă țara nu are hoți.
  Și-atuncea, dacă nu ai niște mecanisme de a induce hoția…

  -Deci, de a genera hoți..ca să zicem așa!

  -Da, de a genera hoți, atunci nu-ți mai poți folosi polițiștii.

  Dacă nu-ți folosești polițiștii, pierzi un avantaj – avantajul de-a avea o armată privată care să te păzească.

  Exact pe-această logică s-a construit și rețeaua teroristă.
  AI NEVOIE DE TERORIȘTI PT.A PUTEA SĂ CONSTRUIEȘTI O ARMATĂ MONDIALĂ, cu care să poți să induci presiunea necesară pentru a putea să iei bogățiile din diverse locuri ale lumii.

  Deci, acuma ne uităm și noi și vedem cine sunt marile armate…care sunt marile armate ale lumii?
  Sunt polițiștii mondiali și ne dăm seama cine a avut nevoie să creeze rețelele de terorism, ca să aibă piață mare de desfacere.

  Să ne uităm să vedem că asta se și întâmplă în clipa de față: spre exemplu, să privim spre războiul ăsta indus referitor la evenimentele de la Paris (de acu 2 ani și de anul acesta), s-a creeat în Europa nevoia de cumpărare de arme.
  Și-atuncea, țările mari producătoare de armament și-au creat o piață de desfacere suficient de puternică în a salva țara producătoare de armament, de criza economică în care se găsește. (pam, pam!).

  Deci, noi acuma…am ajuns față de epoca lui Eminescu (care era romantică…) la o perioadă foarte acutizată în care relațiile-astea sunt diverse; iar rețelele-astea care sunt făcute odată cu structurile piramidale (de comandă, control…) și cu rețelele de acțiune ne-au dus într-o situație absolut aberantă a unei crize continue care se multiplică pe multe fețe și a cărei rezolvare nu se vede, pentru că E O CRIZĂ FOLOSITĂ!
  Deci sunt crize induse…sunt unii care profită de pe urma crizelor.

  Din minutul 14:58:
  -Crizele-astea induse, parazitează o criză reală, pe lângă ceva real.
  Am să vă dau următorul exemplu – imigrația musulmană în Europa este…se pare, consecința sau continuarea unui proiect arabo-european mai vechi care a demarat în 1974 și era denumit Eurabia!

  Într-un excepțional interviu publicat pe site-ul francez http://ripostelaique.com/ reputata scriitoare britanică de origine evreiască – Bat Yeor – specialist în minoritățile religioase și în Lumea Islamică, ne-arată cum a apărut conceptul EURABIA și contribuțiile lui Pompidou Mitterrand, Jack Dollor sau Sollana, la transformarea conceptului EURABIA, în realitate.

  Aflăm despre islamizarea rădăcinilor istorice ale creștinismului și aderarea la viziunea islamică asupra istoriei, aflăm (potrivit concepției scriitoarei…), cum este deturnată atenția popoarelor europene de la uriașele mutații civilaționale, de ce Papa vorbește despre un Dumenzeu comun, islamo-creștin și de Merkell, Hollande și elita politică europeană, deschid porțile în fața INVAZIEI.

  Aș vrea să citez un fragment din ceea ce spune Bat Yeor:

 3. Magda

  ”Numele Eurabia este numele ales de Comitetul European de coordonare al asociațiilor de prietenie cu lumea arabă, pentru a se defini pe el însuși și strategia sa.
  El a fost creat în 1974 la Paris, centrul de originie al acestei politici.
  Deasemenea, acest comitet a publicat o broșură intitulată ”Eurabia” care poate fi studiată la Bibliotecă Națională Franceză.
  Comitetul Eurabia a fost instrumentul de implantare a unei noi strategii concepută în anii 60 de Franța și Germania.

  Ea urmărea să creeze o entitate mediteraneană prin unirea economică, culturală și politică a celor 2 maluri ale Mediteranei.
  Țările Ligii Arabe însă, au pus condițiile lor: principala era recunoașterea și legitimarea lui Raed Arafat, susținerea cauzei palestinienilor și o politică europeană, anti-israeliană.

  Decizându-și teritoriile în fața islamului, crearea civilizației mediteraneene, Europa și-ar asigura pacea și bogăția reînnoită pe termen nelimitat de petro-dolari.
  Mai multe țări europene (ca Danemarca și Olanda) și-au manifestat reticența în fața unui asemenea proiect.
  Dar în 1973, după războiul de Iom Kipur, boicotul petrolului decretat de Liga arabă contra Occidentului (mai puțin a Franței), piesa fundamentală a acestei politici, convorbirile privind înțelegerea și alianța cu țările din Golf, au putut să înceapă.

  EUROPA DE AZI, este rezultatul acestor politici duse în ultimii 40 de ani de șefi de stat, de miniștrii, de ambasadori, de strategi, de intelectuali și de Biserici.

  Se pot studia fazele, mașinațiunile și instrumentele.
  Ansamblul, evocă o mașinărie uriașă care a acoperit Europa cu rețelele sale.
  Am numit această transformare planificată și organizată a țărilor U.E., Euroabia – de la numele pe care i l-a dat inițiatorii săi. ”( Bat Ye’Or – scriitoare și cercetătoare engleză, de origine evreiască).

  (Eurabia este un neologism politic care se referă la premisa că populația musulmanădin Europa va deveni majoritară în termen de câteva generații, ca urmare a imigrațieicontinue și a ratei ridicate a natalității în familiile musulmane.
  Termenul a fost popularizat prin apariția cărții Eurabia: The Euro-Arab Axis, de scriitoarea Bat Ye’Or (grafiat și Bat Yeor ), în 31 ianuarie 2005.
  Dictatorul libian Muammar al-Gaddafi a ținut o cuvântare la 10 aprilie 2006, transmisă de televiziunea Al Jazeera, în care a declarat că:[1][2]
  • Avem 50 de milioane de musulmani în Europa. Sunt semne că Allah va conferiIslamului victoria în Europa – fără săbii, fără puști, fără cuceriri. Cele 50 de milioane de musulmani din Europa vor transforma continentul într-unul musulman, în numai câteva decenii.)

  -Domn profesor!
  Trecând peste circumstanțele că Bat Yeor este de origine evreiască (cercetătoare și scriitoare) în cartea ”The Euro-Arab Axis”, nu putem să nu recunoaștem multe adevăruri în analiza ei.

  -E foarte corect! Acuma există proiectanți de politici care, fac din pas în pas, din aproape-n aproape…drumurile pe care le plasează pe hartă, pe care se duc mai târziu – armatele!
  E ca-n povestea cu degetul lui Stalin care, când a trasat calea ferată Transiberiana: a luat o riglă, a pus-o pe hartă și a tras cu creionul, dar creionul i s-a mișcat în jurul degetului și-acolo, calea ferată care-i perfect dreaptă are o buclă.

  Pentru că mai avem un concept la fel de interesant – Eurasia!
  (Eurasia este o masă continentală formată din Europa și Asia. Poate fi considerat ca un supracontinent, sau ca parte din supracontinentul Africa-Eurasia. De multe ori, Eurasia se referă la o regiune geopolitică care cuprinde statele între definițiile politice a Europei și a Asiei, sau state care fac parte din ambele continente (adică, Rusia și alte state ale fostei URSS).
  Eurasia acoperă 54 de milioane de kilometri pătrați,adica, 36,2% din intinderea globului și adăpostește 4,8 miliarde de locuitori care formeaza aproximativ 64% din populatia lumii , care sunt numiți eurasieni. Acest termen desemnează și un metis având unul dintre părinți de tip european, iar altul de tip asiatic.Pe teritoriul Eurasiei ar putea sa incapa Africa si America de Nord luate impreuna.Teritoriul continentului cuprinde toate zonele naturale .
  Din punct de vedere geologic, placa eurasică nu cuprinde nici sub-continentul indian, care face parte din Oceania, niciPeninsula Arabică (aceasta este așezată pe o placă tectonică detașată de Africa), nici Filipine, care sunt pe placa tectonică pacifică.)

 4. Magda

  Este o replică a Eurabiei și este susținut de China…dă-ți seama acum că, bietele țări și bieții oameni sunt de fapt o masă de manevră în viziunea celor care creează astfel de concepte, cărora, nu le pasă!

  E bine să știi/cunoști mai multe detalii…iar faptul că în momentul de față America se străduiește să facă cordonul de limitare a ascensiunii Rusiei către Europa, către U.E. prin înarmarea cu arme puternice a coridorului României, Ungaria, Polonia, țările baltice, e de fapt bătălia între cele 2 concepte – Eurasia și Eurabia, pentru că unii pierd, alții câștigă.

  Acuma, e bătălia pe resurse.
  Resursele pe care le au unii în vedere, sunt date de petrolul și gazele naturale din Golf…dar, în loc să caute mijloace tehnologice noi de a rezolva problema energiei și problema poluării, mintea îngustă care gândește în puțini pași în față, gândește numai în ”strategii” de cum să furi!

  Aici este marea nenorocire!
  Logica după care se folosesc toate aceste minți ” luminate” nu se uită niciodată la echilibrul planetar!
  Nu se uită la niciun fel de consecințe asupra mediului!
  Asupra a ceea ce se întâmplă cu oamenii, cu economiile…când eram copil, am văzut o scenă (o bătaie) între niște țigănci care aveau copii mici în brațe.
  După ce s-au tras de păr una pe alta și s-au bălăcărit în toate felurile, și-au luat copiii de picioare și-au început să-și dea cu proprii copii, în capul adversarei!
  Nu le păsau dacă-i omorau sau nu-i omorau….făceau altul!
  Deci, situația este absolut similară!
  E absolut similară!
  Oamenii care sunt puși acolo să ”gândească”, nu găndesc DECÎT la profitul imediat!

  ȘI AICI ESTE NENOROCIREA….își dau singuri cu barda în picioare pentru că, atunci când ai profit imediat, nu-l ai și pe termen îndelungat.
  Să vedem care e cazul Germaniei cu Grecia: Grecia e falimentată în momentul actual, iar terenurile grecești sunt cumpărate de nemți.
  Foarte bine! Deci, ea nu mai există practic ca NUME…pământ nu mai are, economie nu mai are, etc, ect…și-atunci este la graniță liberă PT.INTRAREA ARABILOR ÎN EUROPA!

  Iar acuma, invazia arabilor se duce către Germania.
  E-adevărat că este și instrumentată!
  Arabii când au fost întrebați ”de ce ați venit încoace?”, au avut un răspuns foarte clar: ” Ni s-a spus”
  E-adevărat că au avut secetă de 6 ani, că e război și nu mai au unde să trăiască, și că e viața periculoasă, DAR li s-a spus că sunt așteptați cu brațele deschise: de Franța, de Germania, de Austria…

  -Asta confirmă ceea ce spunea Bat Yeor! Chiar confirmă…

  -Confirmă INTEGRAL!

  -Dar, ceea ce confirmă la un nivel și mai îngrijorător, este următorul aspect, dacă mai țineți minte: pe vremea așa-zisului comunism…în fapt socialism, Moș Crăciun fusese înlocuit cu Moș Gerilă!
  Acuma se pare că istoria se repetă.
  În contextul în care Sultanul Hassan al Bolkiah din Brunei a interzis sărbătorile de Crăciun în țara lui și cine încalcă interdicția este pasibil cu închisoare de până la 5 ani, sau în Tajikistan s-au interzis brazii și cadourile de Crăciun, iată că la Bruxelles, târgul de Crăciun a fost redenumit, Plăcerile iernii!
  Iar oficialii europeni au înlocuit urarea de ”Crăciun fericit” cu felicitări ”de sezon” .

  -Știți că Păstorel Teodoreanu (care era mai rău de gură…), dintre Moș Crăciun și Moș Gerilă a făcut un hibrid care s-a numit Moș Crăcilă!
  Iar acest Moș Crăcilă dacă ne uităm la Euroasia și Eurabia…cam asta e!

  Noi avem acuma, un război subteran PE POLITICI, PE CULTURI, PE DOMENII EXPLOATABILE, PE ORICE!

  -În sfârșit, ne întoarcem la Moș Gerilă!
  Eu cred că n-o să ne mai întoarcem pentru că este o mare diferență, împărțind Europa de Est cu Europa de Vest!
  Într-un fel se gândește în Estul Europei, în alt fel se gândește in Vestul Europei!
  Deci, rămăsesem la Euroabia…

 5. Magda

  -Eurabia și planurile sale de globalizare care n-au fost prima oară născocite ieri…ci care sunt de sute de ani, pentru că si Eurabia este tot un proces de globalizare, un plan de globalizare mondială,…

  -Al cui Domn profesor?

  -Al diverșilor CAPI de rețele care au ajuns să aibă foarte mare putere în lume, din toate timpurile.
  Este vorba de o putere extra-statală.
  Am avut imperiul britanic, imperiul olandez, imperiul francez, imperiul german, etc…nemții n-au avut chiar un mare imperiu, dar au dorit întotdeauna să aibe!

  -Imperiul german îl percepem ca pe imperiul austriac dar era imperiul romano-german!

  -Exact! Au produs colonii…coloniile întotdeauna după ce au fost exploatate la sânge de au ajuns să nu mai supraviețuiască, s-au răsculat, au dat peste cap tot sistemul…între timp, sugând foarte tare coloniile, țările asupritoare s-au întărit foarte tare!

  Acuma, țările sunt supte prin viclenii financiare.
  Spre exemplu, camăta FMI-lui este exact în aceeași direcție.
  Lupta cu țările care plătesc niște dobânzi exorbitante, la NIȘTE ÎMPRUMUTURI CARE-AU FOST INDUSE, AU FOST ORDONATE!

  Dar, să vedem unde este marea problemă!
  Marea problemă este că, fiecare teritoriu are propria cultură, și-o tradiție, și-o civilizație care este de fapt potrivită cu acel teritoriu.
  Ceea ce face ca, atunci când vine o altă cultură pe teritoriul respectiv, să se întâmple JAF!
  Exemplu, ce s-a întâmplat în România după 90: pădurile tăiate de firma austriacă, austrieci de-ai noștri, dar ei nu taie!
  Apariția cozilor de topor de la noi puși să decidă în locul populației…în clipa de față avem o problemă enormă!

  Spre exemplu, România a votat că este de acord cu introducerea în țară a organismelor modificate genetic fără să țină seama de toate studiile internaționale care arată că aceste organisme modificate genetic, din cauza glifosatului (pesticid folosit în agricultură pentru cultivarea organismelor modificate genetic), PRODUCE AUTISM!
  Iar 2025, estimările arată după grafice (nu numai la noi ci, peste tot…), datorită organismelor modificate genetic, JUMĂTATE DIN COPIII CARE SE NASC, VOR FI AUTIȘTI! Ăsta este termenul! Povestea este că se distruge cultura națională care până acuma a permis rezistența echilibrului dintre umanite și mediul natural.

  Noi, nu suntem conștienți de pericolul ăsta, dar hai să ne uităm la alte țări. Maroc-ul spre exemplu, a ajuns să aibă pânzele apelor freatice otrăvite de firme d-astea multinaționale (Procter&Gamble) care s-au dus în Maroc pt.că nu aveau legislație anti-poluare de mediu.

  -Au depozitat deșeurile chimice, atomice la ei, în sol…

  -Sigur că da! La noi s-a încercat cu gazele de șist același lucru…

  -Dar oricum, Marea Neagră este terminată din punctul ăsta de vedere!

  – Marea Neagră este terminată și , problema de a arunca dintr-un loc în altul, problemele nu se rezolvă.
  La nivel internațional, noi vedem situația din ce în ce mai gravă situația pământului care devine din ce în ce mai degradat, din ce în ce mai otrăvit, din ce în ce mai imposibil de trăit pe el și mai distant…dar n-ai unde pleca!
  Mă refer la cultură și civilizație!
  Noi, spre exemplu prin Eurabia am avea un numitor comun cu țările arabe: toate culturile vechi arabe făceau parte din aceeași protocultură din care s-au tras și dacii. Erau popoarele mării care-au plecat din Marea Neagră și s-au împrăștiat în toate părțile…

  -Popoarele mării in sec.11-12 înainte de Hristos, care proveneau din insulele tracice din Marea Egee spre Orientul Mijlociu. Filistenii, palestinienii…

  -Exact! Kurzii sunt albi, blonzi cu ochi albaștri, același genom!

  -Berberii sunt arabi cu ochi albaștri dar…

  -Dacă le faci analiza genetică, observi aceeași genă.

 6. Magda

  Avem încă valori culturale comune.
  Ei spun ca toată lumea la ”mamă”, ”mama”, la ciorbă, ”ciorbă” sau ”șorbă”, tocana-i tocana, iar dacă te uiți pe un dicționar româno-arab (spre ex.), vei găsi sigur cel puțin 100 de cuvinte care sunt aproape identice.

  -Apropos ce-am discutat pe drum…lăuta și cobza sunt asemănătoare, doar că lăuta este un instrument evoluat, melodic, pe când cobza este un instrument primitiv, ritmic…dar ele seamănă!

  -Sigur! Toate culturile europene s-au tras tot de-aicea, din zona traco-geto-dacă…migrarea dacilor din diverse zone, a creat alte culturi, dar avem puncte/valori comune care ne-au permis să trăim noi, între noi…destul de pașnic.
  Războaiele mici tribale-locale, au contat mai puțin.
  Când lucrăm pe alte zone, avem spre ex.Drumul Mătăsii, alte linii de contact!
  Dar toate acestea sunt zone de încredere economică, zone de încredere culturală.

  DACĂ TE DUCI CU POLITICI AGRESIVE și DISTRUGI ZONELE DE ÎNCREDERE, din momentul ăla, nu se mai întâmplă nimica!
  Nu mai circulă nici mărfurile, nici încrederea între oameni iar, ceea ce se întâmplă în politica agresivă la momentul actual, pe rețelele și piramidele care sunt deja în funcțiune, înseamnă o puternică șansă de destabilizare totală și de distrugere a echilibrului sistemic al planetei ăsteia!

  -În acest context, are importanță sau, câtă importanță are REVENIREA la VECHILE SIMBOLURI NAȚIONALE? Cum funcționează? E nevoie de ele?

  -E mare nevoie pt.că fiecare simbol național are în spatele lui, un sistem de valori.
  Un sistem de valori care este propriu acelei culturi.
  De ex.noi suntem ospitalieri. La noi, vii în casă, te-așezi la masă! Are, ce n-are…gazda te-așează la masă. E din vechea cultură ariană, obiceiul îl găsim până în India, pe toată zona de migrație ariană. Dacă te duci în Anglia, proverbul de bază este că ”nimeni nu-ți dă un prânz gratis”.

  -Da…ospitaliatea asta am întâlnit-o la arabi, spre ex.- la arabii creștini și la arabii-arabi!

  -Arabii au o aceeași rădăcină culturală. Noi, dacă avem grijă de aceste mari valori care sunt valori care-au menținut coerența marilor popoare, și a încrederii dintre ele, rezistăm la agresiunea acestor factori care acum atacă (multinaționalele, atacă…)

  -Da, dar cum ne raportăm la islamizarea asta forțată? Să acceptăm această islamizare forțată? Nu creează dezechilibre culturale și civilizaționale?

  -Am găsit cîteva filmulețe interesante cu arabi care vorbeau din Coran care spuneau că ei în Coran…n-au întâlnit numele lui Mahomed decât de 5 ori, pe când cel al lui Hristos – de cîteva zeci de ori.

  -Da uite că s-a descoperit și o Biblie veche de 1500 de ani, scrisă cu litere de aur, o altă ”evanghelie” (a lui Barnaba), în care se spune ca și-n Coran că Iisus a fost un profet, dar nu a fost Fiul lui Dumnezeu.

  -În momentul actual, Vaticanul lucrează din nou la conceptul de Dumnezeu. Dumnezeu nu este un șef de trib cu barbă albă care-i bate pe toți la fund cu bățul și-i răsplătește dacă sunt cuminți, ci este Universul inteligent sensibil, care este deja un concept care se răspîndește puternic în Vatican.

  Conceptul tribal se potrivește culturilor tribale.

  Mahomed e-un șef de trib. E clar! Iar, comentariile de care vorbesc eu, din Coran…afirmă că Hristos făcea minuni, Mahomed nu făcea minuni, Hristos învia morții, Mahomed nu învia morții, pe nimeni…Hristos este recunoscut ca fiind unul dintre profeți, nu Fiul lui Dumnezeu dar, dacă noi translatăm un pic și vedem că Universul inteligent-sensibil este Dumnezeu, avînd formă de rețea; acest Univers inteligent-sensibil, se vede după rețeaua cosmică…da-ți pe youtube-cosmic web și vedeți cum arată – ca un creier! Este absolut fascinant, e un creier.

  Noi suntem formațiuni de rețele, fiecare dintre noi (organic, vorbind…) suntem după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.
  Noi suntem fiii lui Dumnezeu, dar nu suntem conștienți. Asta este o cale extraordinar de interesantă de găsire a unui concept mare.
  Dumnezeu e Unic, culturile sunt diferențiate, fiecare vede în funcție de propria istorie lucrurile.

  • Daniel Anghel

   Mahomed nu facea minuni

   Hristos invia oameni

   Mohamed nu invia mortii. El nu se pricepea la asta. El stia doar cum sa omoare oamenii.

 7. Magda

  -Toate religiile de revelație creștină, mahomedană și mozaic-iudaică, Dumnezeu este Unic.

  -Păi e Unic, Universul este unic.

  -Dar Dumnezeu este creatorul Universului.

  -Dacă Universul este creația, oricum….n-o să fie un Dumnezeu pentru evrei, unul pentru islamici și unul pentru creștini.

  -Există o posibilitate aici…mi-am pus problema.
  Un singur Dumnezeu și atâtea religii care, de fapt sunt sisteme de reprezentare ale aceluiași Dumnezeu. Pentru că fiecare popor are o anumită structură, anumită configurație. E un sistem de percepție a lui Dumnezeu….

  -”Pentru papagal, Dumnezeu e un papagal mai mare!”

  -Dumnezeu se lasă perceput, în funcție de comunități. Dacă Dumnezeu este Absolut și puterea Lui este absolută, poate face această…

  -În momentul în care te pui în calea Absolutului, tu trebuie să-ți dai seama că ești atât de minor, atât de departe…. încât trebuie neapărat să găsești absolutul din tine ca să poți supraviețui într-un secol de conflicte și crize permanente.
  Și asta este marea mișcare – găsirea Absolutului din oameni.
  E spiritualizarea populației.
  Noi acuma trăim într-o perioadă în care religiile dezvoltă ramuri de spiritualizare reală, nu mai este vorba numai de o spiritualizare locală, de cutume locale, spiritualizarea devine un factor real, și oamenii de spirit din toată lumea, își dau mâna, indiferent de religie.

  -Revenind la această formă de invazie islamică…Europa este rezultatul, consecința culturii și civilizației creștine.

  -E-adevărat…

  -Această islamizare forțată, că până la urmă e vorba despre o islamizare forțată…prin felul prin care se manifestă, nu duce la dezechilibre și conflicte până la urmă?

  -Ba da! La frământări, dezechilibre…

  -Fiindcă este imposibilă asimilarea…. reciprocă!

  -Da, dar poate fi inclus totul într-un concept mai larg? Asta este ideea de bază, în care să se respecte fiecare tradiție, fiecare religie…de toate!

  -Păi nu vedeți că nu se respectă?

  -Nimeni până-acum, nu a pus pe masă calitățile diverselor popoare și-a diverselor culturi. N-a pus valoarea diverselor popoare și diverselor culturi.

  -Domn profesor, în România conceptul de multiculturalism nici nu-și are rostul pentru că el există de când lumea.
  Cea mai bună dovadă este Dobrogea.
  Nu i-a împiedicat nimeni, oamenii au trăit în pace.
  În clipa în care a fost introdus conceptul de toleranță, s-a rupt!
  Deci, nu există! Singurele probleme pe care le avem noi, în problemele de criză, au fost problemele cu evreii și cu ungurii.
  De altfel noi nu suntem antisemiți, decât la nivel de Take, Ianke și Cadâr…șicanarea asta reciprocă.

  -Nici cu ungurii n-avem nicio treabă! Trei sferturi dintre ei, au genomul românesc.

  -D-aia zic că la noi nu s-a pus problema. În clipa în care introduci un concept, spre ex.toleranța într-o zonă în care toleranța a existat dintotdeauna, dintr-o dată creezi problema.

  -Nici cu evreii nu avem probleme, din contră!

  -Doar Iisus nu s-a născut la Fălticeni, vorba lui Petre Țuțea și-atunci cum să fii antisemit?

  -Bine-nțeles!

  -Dar împotriva unui agresor, poți să stai împotriva lui fie el ungur, evreu…

 8. Magda

  -Dar în ce stă agresiune?
  Agresiunea stă în schimbarea de paradigmă.
  Și Hristos spunea în Noul Testament ”Eu, nu vă dau pace, vă dau sabie!”

  -Da…”n-am venit s-aduc pace, am venit să aduc sabie. Voi despărți pe soț de soție, pe copil de părinte…”

  -De unde a apărut asta?
  Din schimbarea de paradigmă, de gândire.
  În loc de ”ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”…

  -Da, primatul legii a fost înlocuit prin primatul iubirii.

  -Aici e povestea! Aici e toată istoria. Noi suntem din nou…

  -Uriașa reformă pe care-a făcut-o Hristos, își păstrează valabilitatea pentru că ea a fost trădată chiar de către Biserică.

  -Da…altul este comportamentul instinctual pe care îl are orice animal care atacă la rândul lui, El a generat comportamentul uman și conceptul de comportament uman prin ”iubește pe aproapele tău ca pe tine însuți”.
  Ei, acuma se poate extinde mai mult decât pe tine însuți și vezi ce se-ntâmplă.
  În clipa de față, problema Orientului nu se poate rezolva decât ajutându-i să iasă din crizele în care au intrat.
  Problema Rusiei nu se poate rezolva decât ajutându-i să iasă din crizele în care au intrat.
  Problema Americii, la fel…problema Israelului, la fel…din cauza acestei lungimi reduse a gândirii pe care au cei care conduc.
  Noi nu ne uităm la soluții pe termen lung, la orizonturi!
  Ne uităm numai la soluții pe termen scurt, cum să-i trag unuia la ciolan mâine, ca să obțin ce vreau.

  -Masoneria spre exemplu, gândește pe termen lung…dar într-o direcție greșită după părerea mea.

  -Nu știu dacă gândește sau nu gândește, că nu știu ce fac, fiindcă n-am nicio legătură dar, după logica faptelor și-a expertizei istorice, spun c-au gândit.
  Nu știu dacă în momentul actual mai gândesc…

  -Eu am observat chiar în aula Academiei Române, în urmă cu 2 ani când, Marea Lojă Masonică din România a avut un simpozion, o conferință și vorbeau PE FAȚĂ despre valorile identitare, naționale.
  Ei, care au fost cosmopoliți de-a lungul istoriei și globaliști.

  -Unirea Principatelor a fost făcuta de ei…

  -Da, da…toate statele naționale au fost un efect al strategiilor masonice.
  Tot masonii l-au omorît și pe Eminescu dar, asta e altă problemă.

  -Problema este bătălia dintre rețele, și înghițirea unor rețele de alte rețele.
  La fel ca la coralii care se zbat noaptea să câștige teritoriul și omoară alți corali ca să le ia locul în creearea recifului, la fel și rețeaua securisto-polițienească a infestat rețeaua masonică, rețeaua masonică a infestat rețeaua financiară, numai știi care, cui aparține!

  E o chestie destul de ambiguă!
  Eu nu mai pot acuma să vă dau o previziune clară despre ce fac sau cum gândesc, șamd…pentru că lucrurile sunt foarte tulburi.
  Dar e un proces normal.
  Noi, în momentul de față ne aflăm într-un proces masiv de schimbare de paradigmă.

  -Da, dar văd că direcția în care se deplasează lumea dirijat, este o direcție aberantă! Iată, în Franța se pune problema scoaterii cuvintelor mamă și tată din Codul Civil; în Anglia pașapoartele conțin mențiunea de părinte 1 și părinte 2. Domn profesor, în ce lume trăim? Am luat-o razna?

  -Marea problemă a lumii pe care o avem în fața ochilor, e DEGRADAREA GENERALĂ dată de amprenta ecologică umană.
  Noi n-am învățat să trăim modest.
  Amprenta ecologică a fiecărui om de pe planeta asta, este de 4 hectare.
  Ne trebuie 2 planete ca să ne satisfacă toate fițele.
  N-am fost în stare să preluăm modelul de fericire națională globală, care a plecat din Butan (regat hymalayan).

 9. Magda

  Această fericine națională globală a fost lansată de regele Butanului cu ani în urmă.

  Produce în Butan, populația care este mulțumită trăind din puțin, au vecini săritori, șefi înțelegători, etc, ect…au luat ceea ce creează realmente mulțumire.
  Nu aleargă care să fie mai bogat, mai puternic, mai nu știu cum….noi acuma suntem foarte tare degradați de conceptul de competiție!
  Noi nu mai știm să cooperăm.
  Suntem competitivi în ecuații și trebuie să te dai mai mare!

  Sindromul Chirița-n provincie – am mașină mai scumpă, am palat mai mare, am nu știu ce! Aici sunt marile probleme, în modul de gândire al oamenilor.
  Dacă noi învățăm să respectăm natura, să respectăm creația lui Dumnezeu…dar nu mai știm să respectăm, am pierdut respectul!

  -Noi am știut…dovadă că n-am avut probleme cu populația Dobrogei.

  – Aici este marea istorie. Marea istorie este educarea populației.

  -Păi, hai să ne întoarcem la educație acum…

  -Hai să ne întoarcem.

  -Pentru că pe timpul așa-zisului comunism, funcționa un sistem educațional sau, așa cred….

  -Greșit. Nu era un sistem educațional, era un sistem instructiv. Educația, noi am primit-o de la moșii și strămoșii noștri.

  -Hai să facem o disctincție atunci…aici sunteți pe același taler cu Generalul Chelaru.
  -Sigur. Absolut de acord.

  -E o diferență între educație și instruire.

  -Totală, nu e un pic de….

  -Hai să le lămurim atuncea. Deci, ce aveam noi? Un sistem de instrucție.

  -Ce înseamnă educație?
  Înseamnă niște abilități care le-ai dezvoltat dincolo de linia zero.
  Abilități de tot soiul.
  Putem spune despre niște abilități pe care și le-au dezvoltat arabii?
  Abilitatea de a nu se teme în fața morții, spre exemplu.
  E o abilitate, nu?

  -Da.

  -Cât de mult rău face frica?

  -Putem spune că și curajul face rău într-o anumită situație.

  -Face rău dar un om care este fricos, moare în fiecare clipă.
  În schimb, unul care e curajos, moare o singură dată.

  -Da, dacă se autodetonează.

  -E-adevărat. Care este respectul față de muncă, spre exemplu?
  De munca ta, de munca altuia…de munca ta atunci când faci o muncă de calitate.
  Este o caracteristică educabilă.
  Pe urmă – gentilețea și ospitalitatea – sunt educabile.
  Eu învăț să ofer o masă oaspetului meu pentru că și mama a făcut la fel, și bunică-mea a făcut la fel, șamd…

  -Pe principiu – așa am pomenit.

  -Este tradiție, dar și educație.
  Pe urmă fabula cu morala. Ce făcea morala? Educa.
  Venea povestea și finalul.
  Noi n-am avut un popor educat prin sistemul public.
  Am avut un popor instruit pe necesitățile dezvoltării industriale pe care noi nu-l mai avem acuma, nici p-ăsta.
  NOI NU SUNTEM NICI EDUCAȚI, CĂ NU NE MAI EDUCĂ NIMENI (bunicii, străbunicii, moșii, strămoșii….nu mai sunt);

  -Părinții sunt plecați acuma-n Spania.

 10. Magda

  -Părinții au fost făcuți praștie de influența devastatoare a multinaționalelor, în viața lor! Ei nu mai știu să transmită educarea copiilor, valori morale, valori sufletești, idealuri, principii, calități umane!

  -Nu este bine să facem o discuție despre reguli și principii?
  Sau despre diferența dintre educație și instrucție.

  -Corect! Haideți să ne uităm la valori și la calități, șamd…să reluăm un pic, firul istoric. Haideți să ne uităm la conflictul generat de Charlie Hebdo și să cauți la rădăcini.
  A fost vorba despre lipsa de respect față de sacralitate pe care au avut-o, față de Mohamed. Au jignit numele respectat în toată comunitatea, a lui Mohamed.

  -Absolut inutil.

  -Absolut.

  -Nu te-atingi de sacralitatea omului.

  -Trebuie să știi să-i respecți valorile. Trebuie să știi să-i respecți tradițiile.

  -Dar cei care făceau asta nu-și respectau nici propria lor sacralitate.

  -Ei, aici este – nu-și respectau propria lor sacralitate.
  Noi, dacă punem pe masă comună ceea ce înseamnă principiile unei culturi cu principiile altor culturi, recunoști că noi avem principii similare DAR, pe unele le-am călcat în picioare.

  -Cred că principiile vin din educație, iar regulile – din instrucție.
  Cam asta ar fi pentru că principiile le aplici în orice situație te-ai afla iar instrucția sau regulile, vin de la domeniul de referință – activitatea în societate, profesie…

  -Avem aceleași nevoi. Dacă am învățat că trebuie să fim competitivi nu cooperativi, să ne batem între noi nu să ne ajutăm, asta este partea proastă pe care o dă instruirea.

  -Ciudat, pentru că noi am avut această parte de într-ajutorare până la 1714 și o spun mereu, când la noi nu exista decât proprietatea obștească asupra pământurilor.
  După care, fanarioții au luat pământurile și le-au dat înapoi sub formă de proprietate individuală, s-a distrus acest sistem juridic cutumiar, atât la noi, cât și în Polonia.

  -E formidabil de interesant că istoria reia vechile tradiții, vechile cutume și le regăsește organic.
  Noi acuma, suntem într-o perioadă absolut fascinantă.
  Dacă am fost atomizați multă vreme, făcuți praf, firele-astea de praf se unesc din nou, transformându-se în rocă.
  Românii încep să se trezească, să se miște.
  -Am observat asta și încă la nivelul unei generații care n-are cultură, instinctiv se orientează.
  La copiii ăștia de 15-16 ani am observat nevoia asta de identitate ”bă, da cine suntem?” ”cine suntem, ca să știm ce-avem de făcut.”

  -Și vezi asta, după reacția sufletească pe care o au la un cântec.
  De exemplu Căciula lui Hagiu.
  E zguduitoare reacția pe care o au după 3 zile.
  Și Ion, și Gheorghe se trezesc.
  Nu poți îngropa și distruge valori și calități care au fost cristalizate în istorie.
  Poți să le pui un praf deasupra, dar te trezești.
  Oricât le-ai mânji, astea ies deasupra!
  Au rădăcini foarte puternice în tradiție.

  -Vă dau un exemplu acum din societatea civilă.
  Unul, un individ (a fost invitatul meu de câteva ori aici…) în emisiune – scriitorul Laurian Stănchescu care, a îndrăznit să inițieze doua legi: una a reușit s-o aducă în stadiul de a fi promulgată.
  Ziua de 19 februarie (a lui Brâncuși) a fost declarată zi de sărbătoare națională.
  A doua lege pe care a propus-o, este vorba despre declararea lui Avram Iancu ca erou și martir național.
  A trecut de Senat, de C-ra deputaților, a ajuns la Președinte.
  Președintele-a respins-o și-a trimis-o înapoi în Parlament.

  A trecut de Senat, de Camera Deputaților, ajunge la Comisia Juridică, trece de ea, ajunge la Comisia de Cultură.
  Aici se blochează și este scoasă de pe ordinea de zi.

 11. Magda

  Aflu pe surse, că președintele Comisiei de Cultură, așteaptă dispoziții de la consilierii președintelui Iohanis.
  Ce-i cu îndârjirea asta împotriva unei legi nevinovate?
  Nu cere bani, nu cere schimbări structurale, nu cere schimbări de paradigmă, nu cere nimic!
  Este confirmarea prin lege, a unui drept câștigat istoric.
  Este simbolul românismului din Ardeal.

  -E mai viu acuma decât dacă s-ar fi declarat în zi istorică.
  Uita-ți-vă cât de viu era creștinismul înainte de a deveni religie creștină de stat.
  Fiecare cultură a fost cea care a menținut echilibrul zonei în care s-a născut, manifestat pentru că Pământul nu-i al nostru, noi suntem ai lui.
  Când vin alți oameni peste pământu nostru, nu-l respectă.
  Noi trebuie să-l apărăm NU pentru că-i al nostru, ci noi suntem ai lui.
  Respectul ăsta are niște valori.
  În războiul cultural, se atacă valorile.
  Au venit americanii peste Irak, au distrus Babilonul.

  Distrugerea acestor valori culturale enorme, extraordinare și străvechi, înseamnă îngenuncherea totală a unui popor.
  Cât de îngenuncheat a fost poporul respectiv, se vede după ce-a urmat mai departe. ISIS care este o făcătură, clar?
  Au intrat în Bagdad, fluierând.
  N-au avut niciun fel de rezistență.
  Americanii au fugit cu coada între picioare.

  -Au mai venit rușii după-aia și i-au mai speriat.

  -Buun, asta e altă istorie.
  Istoria este că, distrugându-le coloana vertebrală, valorile în care credeau, oamenii ăștia n-au mai luptat.
  Românii din Ardeal or să lupte cu dinții și cu ghearele pentru moțul lor, Avram Iancu.

  -Nu știu, nu-mi dau seama ce fel de consilieri sunt la nivel prezidențial, de efectul de bumerang pe care-l produc.

  -Își dau seama, dar nu gândesc pe termen destul de lung.
  Nu-și dau seama că noi pățim cum au pățit grecii, dacă nu ne menținem valorile proprii. Înțelepciunea grecilor, apropos!
  De acel drept de autor pentru toți clasicii lumii elene care-au influențat pozitiv, dreptul ăla de autor plătește toate datoriile Greciei, îi recuperează toate proprietățile….nu e o glumă!
  Aici vorbim din nou despre valori și despre respect.
  Când spuneam despre masa asta că trebuiesc puse toate valorile, toate…s-a mai întâmplat așa-ceva!
  S-a întâmplat la arabi, după căderea Imperiului roman de răsărit când arabii au preluat toată cultura greacă-latina și toată știința greacă-latină și ei au format prima Universitate la Timbuktu, în timp ce pe timpul Evului Mediu toată lumea devenise analfabetă, numai preoții știau carte…iar arabii erau cei care promovau știința.

  -Ei au civilizat Spania, dacă e s-o luăm așa….maurii care-au cucerit Spania!

  -Bine, au preluat personalități uriașe cum a fost Avicena!
  Ei au preluat toată cultura, inclusiv matematicieni, filozofi, medici, etc.
  Au avut o influență fabuloasă preluând…a ceea ce s-a pus atunci pe masă, inclusiv cavalerismul!
  Toate au fost generate de o masă a dialogului.

  -Da. Până nu se termină emisiunea.
  Sunteți autorul unui proiect mai vechi, care continuă să fie ignorat și este încâ de pe vremea când această titulatură nici nu era înțeleasă.
  Se numește ”Modelul de țară”.
  El a prilejuit întâlnirea mea cu domn profesor, pe care îl rog să-l schițeze un pic, dar vreau să vorbim despre celălalt proiect, celălalt model de țară care este Constituția cetățenilor.
  Spune-ți-ne câteva cuvinte despre modelul de țară.

  -Vorbesc despre amândouă în același timp,pentru că de fapt este vorba despre același lucru.
  Pe modelul de țară avem schemele de lucru, pe Constituția cetățenească, avem schemele de organizare.
  De organizare, în spiritul legii.

 12. Magda

  -Să fac câteva precizări despre Constituția cetățenilor care a fost o replică impusă ca necesitate de alt proiect – revizuirea Constituției condusă la vreamea aia de un grup de parlamentari și de Crin Antonescu, acest proiect fiind mai rău decât Constituția actuală.

  În replică, un grup de cetățeni, printre care am avut onoarea să mă număr, am avut inițiativa unui alt proiect de revizuire a Constituției, care s-a numit/se numește Constituția Cetățenilor.
  A fost finalizat și redactat de personalități de talie națională și internațională, cum este prof.Florin Colceag, dr.în economie Constantin Cojocaru și prof.univ.Ilie Bădescu, cel mai mare sociolog în viață.
  Proiectul este în Monitorul Oficial.

  -Constituția este modelată matematic, astfel încât să nu te calci singur pe picioare (una la mână), dar respectă niște principii majore.
  Principiile majore sunt foarte bine definite.
  Nu îți delegi puterea unora care te trădează, îți menții autoritatea ca popor, pentru tot ceea ce faci, decizi…asta se cheamă referendum național, pentru toate mișcările majore. Eu sunt convins de democrația participativă directă care este anulată practic în Constituție deși e declarată în art.2 din Constituție dar anulată de art.61 din aceeași, care spune că singurul organ legislativ al țării este Parlamentul.
  Deci, este o mascaradă.

  -Este o mascaradă. Pe noi, Constituția actuală ne-a dărâmat, ne-a devalizat toată România de economia pe care-a avut-o, făcând-o praf, fiind distrusă, cantitatea de bani care a fost furată a fost de o mie cinci sute de mii de miliarde de euro.

  -Iar baza juridică și morală a cetățenilor este democrația directă care se manifestă prin referendum.

  -Sigur că da. N-a fost creată să dea autonomie.
  Autonomia e foarte bine așezată acolo pentru că ai dreptul să-ți faci propriile tale lucruri pe teritoriul tău și să răspunzi de ceea ce faci în fața alegătorului.

  -Mai e un aspect de mare interes pentru toți cetățenii români.
  În această Constituție a cetățenilor este definită căsătoria, ca o comuniune dintre bărbat și femeie.
  În actuala Constituție nu este făcută această precizare.

  -Evident. Ea trebuie citită din aproape-n aproape, nu există paragraf acolo, care să fie pus degeaba.
  Toate au o influență majoră și care fac imposibilă orice fraudă, orice exces, orice abuz. Să ne uităm un pic la Constituția Europeană, la Tratatul de la Lisabona care a făcut din U.E. o federație.
  Adică toată lumea depinde de șefi, fiind o structură piramidală în loc de confederație, în care triburile să poată discuta ca de la egal, la egal, să fie o frăție.
  Ei bine, Constituția cetățenească face această frăție.
  Deci, teritoriile discută de la egal, la egal.
  Și când e nevoie să facă ceva local, fac local….nu așteaptă indicații de sus.
  Au și posibilitate să obțină fonduri locale, e cu totul altă istorie.
  Dispar toate fricțiunile-astea care sunt inutile. Pe de altă parte, e poveste economică, povestea economiilor.
  Noi suntem devalizați de bani pentru că nu-i mai avem, fiindcă s-au furat.

  Ei pot fi readuși în țară (pe de-o parte…) iar pe de altă parte, pot fi produși în țară. Sistemul de producere este băgat în această Constituție, cu mecanismele de care e nevoie, ca să poți să pui o economie pe picioare.
  E o Constituție constructivă.
  Dacă e să vorbesc despre Constituție, vorbesc până mâine.
  Avem timp puțin.

  -Această nouă Constituție este făcută pe scheletul vechii Constituții și nu are nimic neconstituțional în ea.
  A trebuit să facem o Constituție în oglindă, pe articole.
  Din păcate ar trebui să adunăm cinci sute de mii de semnături, iar cu acestea să ne ducem la Parlament care ne va spune da, sau nu.
  Deși, conform Legii 1.189/1999, există dreptul cetățeanului la inițiativă legislativă, cetățenească.

  -Eu aș face o solicitare serioasă, NU de 500.000 de semnături, ci milioane de semnături ca să aibă valoare de referendum, adică voința poporului.
  Pentru că noi acuma, să fim puțin cu ochii deschiși. NU MAI AVEM NIMICA…dacă se desființează U.E., fiecare proprietar din România care nu-i român, își ia jucăriile și pleacă și devine mica Franță, micul Israel, mica Olandă, mica nu știu ce…nu mai e al nostru, e doar în granițele noastre.

 13. Magda

  Noi nu mai avem nimic.
  Suntem deja în situația de a fi dezmembrați.
  Plus de asta, dat fiind condițiile-astea foarte precare de echilibru dinamic între război și pace, între Euroasia și Eurabia, noi putem avea oricând un mic război sau un mare război dacă nu reușim să schimbăm cadrul legislativ care să ne permită să ne reorganizăm, să ne reordonăm ALTFEL!

  Noi nu mai avem timp s-o luăm de la capăt.
  E un mare semn de alarmă.
  Sunt destui care vor să mănânce o bucată zdravănă din România că la bogății au ajuns…noi trebuie să le recuperăm, iar Constituția ne arată cum putem face acest lucru (Constituția Cetățenească).

  -Deci Constituția Cetățenilor este singura și ultima șansă a României ca să se redreseze de ea însăși.

  -Da, este pe ceasul NU al 12-lea, al 13-lea!
  E în ultima clipă. Dacă vrem să mai avem o țară, să nu devenim migratori în diverse părți suspinând cum au suspinat atâta timp evreii, cum suspină kurzii de-atâta vreme…
  -Dar iată că un popor de 40 mil.oameni care n-are o țară a lor.

  -Da, exact. Kurdistanul.
  E șansa noastră de a mai fi încă o dată, cu rădăcini.
  Să dăm copiilor șansa de ceva ce noi am avut, dar asta nu înseamnă să stăm la mantinelă să ne uităm la televizor, ci să acționăm.

  Deci, IMPORTANT ESTE ADEVĂRUL PE CARE-L SPUI, IMPORTANT ESTE SĂ DECLANȘEZI REACȚIILE CARE TREBUIESC DECLANȘATE…noi suntem în situația în care toți trebuie să fim conștienți CĂ NU STĂM DELOC PE ROZE.
  ÎN CLIPA DE FAȚĂ, NOI NU LE ASIGURĂM COPIILOR NOȘTRI, NICI MĂCAR VIITORUL PE CARE NI L-AU ASIGURAT PĂRINȚII NOȘTRI, NOUĂ, dacă nu ne mișcăm!

  -Nu le mai putem asigura nici trecutul care înseamnă sistemul de valori…

  -Noi suntem urmașii unei mari civilizații care este multi-milenară. Prima scriere din lume la Tărtăria, este cu 2.000 de ani înaintea scrierii sumeriene.

  -Domn profesor, s-a mai găsit o plăcuță arheologică la Sibiu, mai veche decât scrierea de la Tărtăria, cu o mie de ani.

  -Ei, cu atât mai interesant.

  -Codurile noastre sunt străvechi, au rezistat mii de ani, nu trebuie să piară.
  Ele au creat stabilitatea culturilor europene, pe aceleași coduri.
  Noi trebuie să fim foarte conștienți că împreună putem reuși, că numai colaborarea ne ajută, și este momentul să nu te uiți numai la tine-n ogradă, să te uiți și la vecinul tău să vezi ce nevoi are.

  -Da, în sensul ăsta să te uiți în ograda vecinului, ca să-l ajuți.
  Nu să-i iei și caprele din curte.
  Aș reveni la educație. Mai avem 3 minute. Alegeți Dvs.tema sau subiectul.
  Aleg eu acuma – așa cum v-am spus stimați telespectatori, domnul profesor Florin Colceag este specialist internațional în guvernanță sustenabilă și managementul crizelor.
  În 2010, l-a invitat pe un prieten din Australia care este unul din cei mai buni specialiști în managementul crizelor.
  Au fost la toate instituțiile puterii și i-am însoțit la una din ele.
  Au încercat să atragă atenția și că se poate face ceva, dar nu i-au băgat nimeni în seamă.
  În alte 40 de țări, a fost ascultat și a adus soluții.
  Nu v-a băgat nimeni în seamă domn profesor…

  -Bine-nțeles!

  -Nici la președenție, nici la guvern, nici la partide.

  -Am avut parte numai de niște oportuniști care s-au zbătut să ajungă pe scaune, nu niște oameni responsabili care doreau să facă ceva bine pentru țară.
  Asta este singura problemă.

  -Ceea ce este interesant este că pt.Dvs., fiind cunoscut în mediile specialiștilor, în managementul crizelor sunteți consultat, numai spun de cine….doar în România instituțiile statului se fac că nu există, deși îl cunosc foarte bine.

 14. Magda

  Domnul profesor Florin Colceag are multe soluții, printre care și Constituția Cetățeanului dar că nu-l ascultă nimeni pentru că nu vor ca aceste soluții să fie puse în practică.

  -Pentru ei este mai atractiv să creeze distorsiuni, să profite de pe urma acestora, decât să le rezolve.
  Rezolvarea unei boli de sistem, se face greu. Creearea unei boli de sistem, se face ușor.

  -Deci, boala sunt chiar ei.

  -Da.

  -Tumorile sunt chiar ei. Cum pot fi extirpate domnule Florin Colceag?

  -Prin Constituția Cetățeanului se poate reface TOTUL.

  -Rețineți – singura soluție pentru ridicare și salvarea României din ea însăși, este Constituția Cetățenilor. Domnul Cojocaru spunea despre ea că este convertirea în norme constituționale, a doinei lui Eminescu.

  Concluzii:
  1. Avem (din fericire) capete luminate, există deja un proiect numit Constituția Cetățenilor care, dacă este adoptată și pusă în practică, ieșim din criză (oricare-ar fi ea…);
  2. Constituția Cetățenilor poate fi găsită în Monitorul Oficial, este scrisă cu acuratețe și mare atenție pentru a nu exista articole care ar face-o să se contrazică pe sine, fiind gândită de oameni care iubesc România și viitorul ei.
  3. Trebuiesc 500.000 de semnături pentru înaintarea în Parlament, dar indicat ar fi să fie adunate milioane de semnături, pentru a avea o validare asemănătoare unui referendum.
  4. Invazia musulmanilor a fost pusă la cale (iată…) cu mult timp în urmă prin proiectul Eurabia în anul 1960 de către Germania și Franța și ratificat în 1974. D-aia Germania tace, asemenea și Franța fiind ”născătoare” de musulmani.
  5. Baterea cap în cap dpdvd ideologic, dar și pentru supremație teritorială și de influență geopolitică a celor două – Eurabia și Eurasia.
  6. Falsitatea crizelor economice induse, inclusiv a atentatelor ”teroriste” care-s făcute pentru a dirija/direcționa lumea spre gândirea și beneficiul a ceea ce vor/doresc elitele.

 15. Magda

  Grecia-i vândută Germaniei care, împreună cu Franța, acum 40 de ani …AU PUS LA CALE VINDEREA UNUI CONTINENT ÎNTREG EUROPEAN, PENTRU CĂ AU FĂCUT EI TROC CU ȚĂRILE ARABE…pentru petro-dolari!
  Ceea ce vor ei să facă/nască…EURABIA – pusă la cale de șefii de stat, miniștrii, ambasadori, strategi, intelectuali și…țineți-vă BINE…de BISERICI!
  Cine-o spune?
  Scriitoarea engleză de origine evreiască Bat Ye’Or …broșură ce se găsește și poate fi studiată în cadrul Bibliotecii Naționale Franceze…
  Singurele condiții ale Țărilor Arabe era:
  – recunoașterea și legitimarea lui Raed Arafat
  – susținerea cauzei palestiniere
  -o politică europeană anti-israeliană care…culmea! AZI, vine în ajutor EURABIEI (îmi vine să zic SCABIEI) fiind încurajată de o evreică și devoalată de o alta, care a dezvăluit ce-au pus la cale FRANȚA cu GERMANIA!
  NĂUCITOR ȘI PARADOXAL!

 16. Magda

  BARBARA LERNER SPECTRE, Founder, PAIDEIA Sweden:
  ”EUROPA ÎNCĂ NU A ÎNVĂȚAT SĂ FIE MULTICULTURALĂ. ȘI CRED CĂ VOM FI NOI PARTE DIN ACEA SCHIMBARE CARE TREBUIE SĂ IA NOTĂ.
  EUROPA, NU VA RĂMÂNE ACEA SOCIETATE MONOLITICĂ CU CARE S-A OBIȘNUIT ÎN ULTIMUL SECOL.
  NOI, EVREII, VOM DEVENI CENTRUL ACESTEI REALITĂȚI.
  ESTE O TRANSFORMARE ENORMĂ PENTRU EUROPA.
  TRANZITEAZĂ LA O SOCIETATE MULTI-CULTURAĂ, ȘI NOI, EVREII, VOM FI INVIDIAȚI PENTRU ROLUL NOSTRU DE LIDERI.
  DAR, FĂRĂ ACEST ROL DE LIDER ȘI FĂRĂ TRANSFORMARE, EUROPA NU POATE SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ.”
  Cine-o fi pus-o să moară de grija europenilor pe ea, sau pe liderii lor care-i mănâncă-n cur ca pe maimuțe?!
  Deci, după spusele nebunei ăsteia, ea – afirmă sus și răspicat că evreii sunt implicați DIRECT, ca ”centru al acestei realități” care se desfășoară sub ochii noștri, pentru a subjuga rasa albă, de-a-o CORCI, de a fi violată, marginalizată, total transformată în nici 20 de ani!

 17. Magda

  Asta se pregateste Europei!
  GEORGE SOROS „POT AFIRMA CU SIGURANŢĂ CĂ ULTIMA GENERAŢIE
  DE COPII ALBI SE NAŞTE ACUM”
  Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), afirma că ONG-urile lui SOROS din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa.
  Iata ce spunea George Soros despre viitorul pe care-l doreste „rasei albe”:
  „To feel and even think that the white race is inferior in every conceivable plane is natural, given its history and current documents. Let the white race west country perish in blood and suffering. Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society!
  Long live anarchy!”
  Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper
  Publicerad – 9 maj 2014.
  „A simți și chiar crede că rasa albă este inferioară în fiecare plan imaginabil este natural, având în vedere istoria sa și documentele curente.Fie ca țara vestică a rasei albe să piară în sânge și
  suferință. Trăiască societatea multiculturală, rasial amestecată și societatea ecologică fără clase!

  Trăiască Anarhia!

  Vom afirma în mod deschis identitatea noastră cu rasele din Africa şi Asia. Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, în interesul păcii şi al eliminării tensiunilor inter-rasiale, să se împerecheze cu albi.
  Femeia albă trebuie să se împreuneze cu membri ai raselor negre,bărbatul alb cu femei negre. În felul acesta, rasa albă va dispărea, pentru că amestecarea negrului cu albul înseamnă sfârşitul omului alb şi cel mai sângeros inamic al nostru va deveni amintire.”–

  În ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014.
  Incitarea la disparitie a popoarelor autohtone din Europe se regăseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a gazdui milioanele de imigranţi pentru a compensa scăzuta natalitate
  europeană.
  ` Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la NewYork, intitulat: „Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”
  Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă dacă imigrarea nu este un plan stabilit în jurul mesei. Dacă privim în jur in Europa de azi, observam ca planul, pare că s-a realizat deja aproape în întregime.
  Războiul demografic din Europa e la apogeul sau, iar extinctia popoarelor autohtone ale Europei pare mai aproape ca oricand: In 15 ani, jumatate din populatia Europei vor fi musulmani.
  Asta fara imigratia masiva de azi, a sute de mii daca nu chiar milioane de imigranti care bat deja la usa Europei, in aceste zile. Suntem martorii deprecierii Europei

 18. Magda

  Axioma „Noii Civilizaţii” susţinută de evangelizatorii Mentalităţii Multiculturale, e
  adeziunea la amestecul etnic forţat. Europenii sunt naufragiaţi în metisism, scufundaţi în valurile de imigraţi afro-asiatici.
  Sub dubla presiune a ignoranţei populaţiilor locale care nu sunt corect informate de dezastru demografic in care sunt tarate iar pe de alta parte sub presiunea smecheriilor „umanitare” propagate zilnic de organizatiile si ONG-urile bine sponzorizate de peste ocean precum si a apelurilor „la solidaritatea si umanitate” lansate continuu de mijloacele de comunicare în masă – se urmareste acceptarea „ca necessitate umanitara” a colonizarii Europei cu milioane de imigranti.
  Si ca sa fim bine intelesi si sa nu dam loc la false interpretari, afirmam deschis ca IMIGRANTII (proveniti din tarile distruse de razboaie si „revolutii”, razboaie si „revolutii” programate „de aceeasi” care au programat si acest Exod), sunt VICTIME, la fel cum suntem si noi AUTOHTONII.
  In acelasi timp, se urmareste a se impune europenilor o ideologie care le neaga propriile origini si prin care se incearca distrugerea propriei lor identitati etnice, istorice si culturale.
  A-ti conserva identitatea etnica, istorica si culturala e un drept al oricarui popor si al oricarui grup etnic. Aceasta conservare a propriei identitati nu presupune in sine,
  atacarea vreunui unui alt grup etnic.
  Cei care incearca sa insinueze acest lucru sunt mincinosi si o fac fiind rau intentionati. Motivul care ii mana este ura lor fata de identitatea etnica, istorica si culturala a altor popoare.
  Dimpotriva, conservarea propriei identitati etnice, istorice si culturale impune, pe principiul simetriei, sustinerea si conservarea identitatilor oricaror altor popoare si ale oricaror altor grupuri etnice.
  Prin urmare toti cei care califica drept „xenofobie, extremism, etc…”, dreptul inalienabil al fiecarui popor de a-si conserva identitatea etnica, istorica si culturala nu fac decat sa atace cu ura acel popor, nu fac decat sa se dedea ei insisi la actiuni pline de ura, xenofobie si rasism impotriva acelui popor.
  In lunga lista a acestor organizatii intalnim in primul rand organizatiile si ONG-uri de extrema stanga: comuniste, anarhiste, trotskiste, ecologiste, libertariene, progresiste, etc…multe dintre ele foarte bine finantate de miliardari ca Soros, miliardari care si-au cladit averea prin falimente si prabusiri ale monedelor si titlurilor de stat nationale, adica miliardari care au adus saracie si suferinta popoarelor si care numai „binefacatori ai celor multi de pe aceasta planeta” nu sunt.

 19. Magda

  Susţinătorii Globalizării se obosesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră „e un act progresist şi umanitar”, că a incerca sa-ti pastrezi identitatea e „rasism”si ca pastrarea identitatii culturale, istorice si nationale „e o idee extremista si complet greşita”, si fac asta doar pentru căvor ca noi să devenim doar nişte cetateni orbi care sa consumam ceea ce ni se ofera atat mental cat si material.
  Este exact ceea ce propune si ziarul german „Der Spiegel” in aceste zile – pentru Europa de Est: Cu ce propaganda incearca Germania sa scape de o parte din refugiati si sa-i redistribuie fara voia acestora in Europa de Est.
  ‘Der Spiegel’: ”Imigrația: Europa de Est ratează o oportunitate”. Mai mult, cancelarul german, Angela Merkel ameninta statele Uniunii cu „actionarea lor in justitie si cu procese europene” daca nu vor accepta COTELE OBLIGATORII cu mii de imigranti, cote fixate de Germania si de Uniunea Europeana pentru fiecare stat European. Ceea ce rămâne sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. Numai ca masurile economice si politice care se iau sunt exact contrare.
  SITUATIA DEPOPULARII MASIVE A ROMANIEI SI A EUROPEI DE EST IN
  ULTIMII 25 DE ANI PRIN PAUPERIZAREA POPULATIEI PRECUM SI URIASUL
  INFLUX DE IMIGRANTI CARE SE PREGATESTE ACUM SA FIE TRIMIS IN TARILE
  EUROPENE , SUNT FAPTE INCONTESTABILE IN ACEST SENS._
  Cazul Romaniei care a cunoscut cel mai mare exod din istoria sa cu 4milioane de romani plecati si cu o scadere a populatiei de 13% la fiecare 10 ani este relevant.
  Dupa 2100, daca actualele trenduri se mentin, Romanii vor ajunge o MINORITATE de doar 20%, in propria lor tara. Si asta fara sa luam in considerare marile fluxuri migratoare decare vorbim..
  Oricum am lua-o fenomenul este echivalent cu o epurare etnica.
  La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia.
  SINGURUL SCOP AL ACESTOR MĂSURI
  E CEL DE A DENATURA COMPLET POPOARELE, TRANSFORMÂNDU-LE ÎNTR-O
  MASĂ DE INDIVIZI FĂRĂ NICIO COEZIUNE ETNICĂ, ISTORICĂ ŞI
  CULTURALĂ. “
  Așa că atenție MARE spre năvala imigranților și la politicile guvernanților, da?

 20. Magda

  http://www.cunoastelumea.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene-are-loc-acum/

  Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene are loc ACUM!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!