DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » „Torje sexosul”, eject din MAI!

„Torje sexosul”, eject din MAI!

Autor:

Iata ca dezvaluirile noastre de ieri privind butoiul de pulbere pe care se afla actuala conducere a Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” par sa-i fi fost fatale rectorului Daniel Costel Torje, cel pe care stransele legaturi cu „consateanul” Dacian Ciolos, cel care l-ar fi si impus la conducerea celei mai prestigioase structuri de invatamant din cadrul MAI nu prea mai au cum sa il ajute. Pentru ca, totusi, Ministerul de Interne se conduce din fostul sediu al CC din Piata Revolutiei, si nu de la Simleul Silvaniei din judetul Salaj.

 

04 05 „Torje sexosul”, eject din MAI!Insa singura „noutate” este ca lucrurile tind de acum inainte sa se complice si mai serios pentru fostul actoras din grupuri umoristice, informatiile intrate in posesia noastra aratand ca sunt in desfasurare si inainteaza mai repede decat isi inchipuie unii nu mai putin de patru anchete interne care il privesc pe rectorul Academiei de Politie, Daniel Costel Torje. Cel care, mai mult chiar, refuzand in nenumarate randuri sa faca singur pasul inapoi, asa cum ar fi fost normal pentru a nu afecta imaginea si asa destul de sifonata in ultima vreme a institutiei de invatamant, ar fi conditionat plecarea sa din fruntea Academiei de Politie de acordarea unei „pensii de lux”. Adica sa fie pensionat si el tot pe articolul prin care toti smecherasii din MAI au iesit la pensie si la 40 de ani, cu venituri pur si simplu exorbitante. Insa nu doar ca pretentiile „sexosului Torje”, cum este cunoscut in toata Academia nu au fost acceptate, mai ales ca intre timp Ministerul de Interne contestase oficial acest „buclucas” articol  de lege, dar, ca si in cazul IGAV, concluziile comisiilor de anchete se indreapta spre sesizari care vor fi trimise direct catre Parchetul Militar!

Patru controale in derulare!

Academia de Politie a fost zguduita in ultimul an de nenumarate scandaluri, printre care sesizarile privind neregularitati la examenele de admitere, lipsa desemnarii unui sef de promotie in urma acuzelor de „smenuire” a calificativelor testelor grila si chiar a notelor anuale din cataloage, „inghitirea” unor manuale „copy-paste” dupa internet scoase pe bani grei de Editura Ministerului de Interne si dupa care studentii sunt obligati sa invete niste banalitati totale, tinerea „cu forcepsul” pe organigrama a zeci de cadre didactce platite desi predau materii „clonate” unor grupuri minuscule.

studenti „Torje sexosul”, eject din MAI!

Viitorii politisti au dreptul la un invatamant de calitate

Iar acum, colac peste pupaza, Corpul de control al ministrului de Interne ia la puricat si locuintele de serviciu sau cu alt statut special acordate de catre conducerea institutiei anumitor angajate ale Academiei, pentru a stabili „criteriile profesionale” care au dus la generozitatea rectorului Torje. Cel care se afla deja in iuresul a nu mai putin de alte patru actiuni de control dispuse in urma sesizarilor si plangerilor primite. Asa ca „omul lui Ciolos” nu doar ca este ca si „ejectat” din minister, mai ales ca unele dintre anchete sunt foarte aproape de finalizare, in urma audierii a zeci de studenti si cadre didactice, dar sursele noastre sustin ca, in urma finalizarii rapoartelor, mai mult ca sigur va fi sesizat Parchetul Militar, existand suspiciuni privind savarsirea unor fapte de natura penala. In plus, acelasi controversat rector – actor- profesor de sport ar fi cerut nici mai mult nici mai putin decat sa i se acorde o „derogare” prin care sa fie „pensionat de lux” prin incadrarea sa la articolul care a dus la situatii similare pentru alti angajati ai MAI si care au parasit sistemul la 40 de ani, cu pensii pur si simplu astronomice, cu mult peste suta de milioane de lei vechi… Cum insa de la minister i s-a dat „pas”, articolul invocat de Torje fiind oricum contestat de juristii MAI, se pare ca acesta deja a ratat astfel sansa unei retrageri onorabile…


10 comentarii to „Torje sexosul”, eject din MAI!

 1. batuaicevacutorjenucusistemu

  Koaie, ce scrii tu acolo noi o stim de multa vreme. O sa te intrebi cine suntem noi. Suntem oameni din sistem si stim despre ce e vorba!!! Ha, ha…ha. Ai innebunit la Kap, Koaie? Kare parchet militar, ca Torje e functionar public, adik politist, si daca tu nu stii politistii urmariti penal in functei de natuta faptelor sunt cercetati de parchet, dna sau diidcot. Sau poate ca si tu esti absolvent de “academii” si esti paralel cu dreptul.

 2. eu și cu mine „the true”

  SEARA! Asta ca sa fiu in ton cu domnul din imagine. Domnul este un alint, ca la ce ipostaza ne este prezentat, numai domn nu poate fi. UItasem de imaginea asta. Imi era dor de ea. Privinti la mijlocul tansului, are domne, are, are. Noi avem?! Sulul de la hartie igienica la mine sta la locul lui sau la cos, la dansul sta in pantaloni. O sa spuneti ca de unde stiu, ca am umblat „acolo”? Pai daca umblam eu acolo, nu mai avea metresă, așa că nu.
  Iar scriu fără să citesc, că îmi palce titlul, dar poate, sper ca conținutul să fie mai „plin”. Nea Tache spune el ce spune, dar faptul că e sexos se știa DEMULT. Dacăa r ști d-na minsitru, dar nu are de unde fiindca chiar nu are, deoarece eu nu am abordat subiectul ăsta, că a atentat la o colegă, o colegă de-a noastră, deci și de-a lui, fără să-i dea de înțeles că i-ar plăcea. Doar că se simțea el cocoș, de fapt cocoșel-rectorel. Da, este adevărat, numai că acea persoană din bun-simț nu a sesizat. Acum cu campania MeToo, poate se va trezi și va prezenta către forul superior. Nu în presă.
  Haideți să mai prezentăm, că d-l din imagine nu a avut o singură amantă. Noi știm că a mai circulat zvonuri cu cineva tot de la „financear”, mai blond, că de, de roșcate s-a săturat. Și nu prea e zvon, fiindcă sunt premise care cam confirmă. Eu nu vreau să spun prea multe, fiindcă o respect pe soția lui și este o persoană deosebită, dar ca să vă faceți o părere uitați-vă la fotografia de la facebook să vedeți ce moacă crispată, constipată, artificială are. În compania d-șoarelor este volubil, pare spiritual, „you are the sex-man”, macho-mic, etc.
  Acum hai că vreau să citesc articolul, că vreau să mă amuz, că circul continuă. Și hai să nu punem vina doar pe zvonuri și pe bârfe cum place d-lui să spună, dar și camarilei sale, comupsă din câțiva, puțini dar buni. Se aplică proverbul, nedovedit cu ar spune el și „scuturile” lui, Ce ştie satul, nu ştie bărbatul. Să nu ne ascundem după deget, vă rog! Fuga de răspundere a prințului este cunoscută. Deci, nimic nou pt noi.
  În rest, vorbește mișto, joacă un rol, manipulează și merge, păcălește, orbește. Sper nu pt mult timp și pe toți.

 3. eu si cu mine, The true

  Uf! Am citit, dar, nu m-a amuzat suficient. Noroc cu fotografia. Ea este tare, bre, nea Tache. Aveam si eu una asemanatoare, dar uitasem de ea. Ce credeți d-voastră că spun studenții academiei când i-au contact cu această imagine a rectorului? Ei ar putea să fie așa ca el? Răspuns corect: NU! Și nici nu și-ar dori. Sunt multe de spus, foarte multe, văd că sunt copiat, se vorbește clase minuscule, etc., exact ce ziceam eu ieri parcă. Dar este al dracului de adevărat. Clasă, clase de 10 studenți? Din care unul este planton, 2 veselari, unul bolnav, nu ai cum să ții ora de curs. Materii clonate, ce spuneam eu ieri dar altfel spus. Sunt 1/4 astfel de discipline.
  Se acunde în spatele unor alegeri, că l-a vrut comunitate, dar se uită să se prezinte ca toți rectorii anteriori au fost astfel aleși, iar faptul că aceeași comunitate, l-a aales pe Tăut Liviu, o persoană neștiută în lumea un iveristară, penal ulterior, etc., doar pt că a fost opțiunea ministerului, comunitatea performantă l-a ales, dar nimeni nu s-a lăudat cu asta. Toți 4 rectori anteriori s-au retras în liniște, vinovați sau nu, doar că aveau ceva calități morale, mult superioare, tare mult. Nu dau din casă cum se spune dar se știe cum au plecat unii rectori, s-au retras în liniște, repet poate nevinovați, doar că buna lor credință era, exista, îi definea. Nu au fost perfecți, dar mult superiori multora din noi, foarte multora, iar profesional cunsocuți la nivel național. Cine îl cunoaște d.p.d.v. profesional pe Torje Daniel Costel? Nimeni! Cu ce s-a remarcat acest domn la nivelul acadaemiei? Păi că era în jurul lui LUca să nu-i lipsească nimic când făcea sport, cam de nimic. Se laudă cu Strict Secret. acest grup exista dinaintea lui, el era șef la „cultură”, post ocupat prin numire nu prin concurs, dar fără niicun aport. Acest grup a obținut premii și înaintea ca el să fie șef la cultural, cât și după fără să se laude cineva că performanțele îi aparțin. De ce o face doar el? Fiindcă îi place imaginea, își crează una, narcisism sau boală psihică? Cu ce se mai laudă? Cu doctoratul său? I-a citit cineva teza de doctorat, una fără valoare științifică? Din câte îmi reamintesc că subiectul tezei este unul exagerat și inventat, poate n-o fi plagiat, dar nici să scrii orice de dragul de a scrie, o operă goală!
  Cu ce s-a mai remarcat? Să cunaoscă și domnii de la minsiter, că a obținut perfomanța de a candida de unul singur și nu l-au ales colgii! El a obținut performanța de a alerga de unul singur și a ajuns pe locul doi. Și da, este adevărat. Ca să fie impus la șefia depratamnetului, rectorul pe care el i-a pervertit imaginea în locul de a fi recunoscător, l-a împuternicit pe „căprarul de serviciu”, d-l B.I. pt a forța mâna coelgilor și să-l accepte în final. Deci, pe forță a ajuns director de departament și cu asta a început ascensiunea lui. Că e rector acum, se datorează d-lui POpa, care l-a împuternicit decan, apoi la concurs a luat cică vreo 2 la primul concurs, iar la al doilea s-a lăudat singur că i s-au dat subiectele, dar doar 2 din 3. Din câte cunosc tot d-l Popa a forțat alegerea lui la șefia sportului din Academie, iar după ce s-a văzut micuțul rector i-a pervertit pe toți, spunând clar că cei de dinainte au fost proști, el este iluminatul. Adică se poate spune că a mușcat mâna celui care l-a hrănit. Vai, vai câte sunt de spus despre acest personaj clovn sau clown.
  Și vă mai spun una și mă duc. Dragi „citititori”, știți cât minte dânsul? Enorm. Din imaginea de mai sus, văd că nu-i crește nasul, îi crește altceva.
  De o ipocrizie rar întâlnită mi s-a părut la bilanț, când s-a plâns celor din sală, dar în fapt șefilor superiori, cîn ultimii 5 ani, au fost 5 rectori, făcând un apel să fie menținută ECHIPA MANAGERIALĂ. Păi dragă tu Costele, dacă nu era valurile de schimbare tu mai erai rector? Dar ce contează, dacă s-a văzut el șef, trebuie să fie permanent. Jalnic, ipocrit, etc. știe cineva din Academie că dacă s-au schimbat rectorii au fost probleme? Eu nu cunosc, așa că poți pleca liniștit domnule X. Acaademia va funcționa în continuare. NU-ți fă probleme pt noi, fă=ți pt tine că dacă e să nu mai fi, și cei care=ți sunt aproape vor dezvălui nemerniciile săvârșite sau dedesubturile faptelor din prezent.

  • eu si cu mine, The Real

   scuze, am scris in grabă, „erau valurile”, mai sunt si altele..
   Or mai fi si altele dar asta mi-a sarit in ochi.

 4. eu și cu mine 3, 4, 5...

  Dedicatie pt Torje cel Mic, pt. Torje cel Viteaz si…altele, sa traiasca fără număr,
  https://www.youtube.com/watch?v=QMoXON7k–c

  ESte SEX-BOMB, de Tom Jones.
  Ă, tare, place la fete, place la dame, place la cucoane, blonde și roșcate, de toate. Și dacă mai e și tânără….
  La astfel de persoane le ia D-zeu mințile, copii nu le-a dat, dar hormoni da. El a auzit că dacă ai bani și poziție moare fetele după tine(:)), dar unele se maim uită și la față, la caracter. Dacă era gacică nu m-aș fi uitat la el, decât poate să-i dau o poză cu mine și să se mulțumească cu ea în baie. Hai că cu asta am fost măgăruș. Mi-e rușinică, dar adevărul trebuie spus, gândurile nu trebuie cenzurate, mai bine un adevăr crud, decât o minciună poleită și mișto. Eu prefer să mă înjure cineva în față, decât să-mi vorbească frumos în față și pe la spate… Având în vedere că subiectul este SEX-MAN, SEX-BOMB, SEXOSUL, voi fi mai atent cand folosesc termeni de genul „spate”. 🙂
  Hai, noapte bună tuturor, oriunde sunteți! P.S. Dar „el” unde-o fi , la el sau la ea? la 2 sau la 7? Bârfește ăștia, domne!

 5. eu si cu mineeeeeeeeeeeeeeeee

  Încă una și noapte bună.
  Fraților, dacă îl recunoașteți aici, dau o bere, d-aia autentică, nu surogat ca….

  https://www.youtube.com/watch?v=xkTuMyYlwOU

  Cine se înscrie si câștigă…, o bere de la băiatu`! Și dacă dau o berre, fără s-o beau, înseamnă că problema este grea. Grea și tembelă, glume cu personaje tâmpe, demni de milă și cu recomandare de internare la psihiatrie. dacă ăsta e umor, pervertim meseria de actor.

  DACĂ ȘI ĂSTA ESTE AMANT….

 6. Eu si cu mine

  BUna dimineata. Pt a pune capăt cariererei de sexos, sex-bomb, sex-man, deci nu de rector, este necesar ca cei care cunosc date despre avansurile, legăturile nefirești între persoana poznașă, fierbinte și zburdalnică, să le prezinte.
  Asztăzi voi lua legătura cu persoana de sex feminin căreia domnul, șeful, patronul, stăpânul, i-a făcut propunere explicită sexuală la fostul birou de director de departament, când a fost chemată expres și după câteva dulcețuri din partea lui a trecut la propunerea care să închidă gura. Da, este adevărat. Frica și faptul că se cunpștea că rectroul era susținut de fostul șef de la corp și de Lucian Călin cel Roș, a făcut să nu sesizeze. Dar trebuie prezentat, mai ales în contextul campaniei MeTOo. Aceeași persoanaă, a fost chemată anterior de către rectoraș și a fost întrebată direct „am auzit că trăiești cu…”, după o săptămână iar „am auizt că trăiești cuu.(altul)”. PĂi asta era treaba d-voastră, d-le rector? Cum e posibil să adresați asemenea întrebări către o colegă, subordonată, tânără și frumușică, aaa, dar poate d-astea. Mie mi-ar fi fost rușine să o întreb așa ceva, mai ales că suntem apropiați, dar bunul-simț obligă la cenzură când simți că te ia gura pe dinainte. Și chiar dacaă era adevărat, nu trebuia că unei colege să-i fie adresate asemenea întrebări tâmpite. Rog să se rețină că aspectele prezenate sunt adevărate și trebuie să se ia la cunoștință de către cei în drept. După obținerea acordului din partea colegei, voi informa despre acsete derapaje.
  P.S. Ca fapt divers, colega care nu s-a „lăsat” a fost mutată și detașată, că doar șeful e șef, are pâinea dar și cuțitul. Din păcate este adevărat, dar trist și grav.

 7. Rectorul

  Problemele mentionat mai sus, sunt adevarate, confirma unul din interior!
  Torje, cand a ajuns rector, a facut mult rau, colegilor sau fostilor colegi, ofiteri de cariera, politisti sau jandarmi, care au fost scosi la pensie sau mutati(cu forta folosind forcepsul) din academie, ajutat fiind de mana lui dreapta, TMC. Asta pentru a face loc favoritilor, pilosilor, amantelor. Cine nu era cu ei, era considerat, impotriva lor! Numai ca lumea din academie stie ca TMC este cel care il manipula si ii spune ce sa faca, ptr ca el saracutul nu este in stare sa conduca o institutie de asa avengura! Nu ca TMC ar stii. TMC este cercetat in ai multe dosare, acoperit de Costel, dar nu prea mai poate sa -l acopere, oricat de viril sustineti ca e!
  Dl Tache ia cercetati, putintel, mai adanc pe TCM, cred ca mirarea, la ce o sa descoperiti, o sa fie mareeee!!!

 8. eu si cu tine

  Chiar nimeni și deloc nu mai comentează?

 9. eu si cu mine/tine, dar nu cu el.

  Gata, ati „murit”?
  Si eu! Dar voi reinvia, voi dormitati in continuare. Asa invinge prostia si rautatea, cand ceilalti sunt simplii spectatori.
  Fiti voi, eu nu!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!