DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » ”Tefeleii”, lasati fara „cascaval”!

”Tefeleii”, lasati fara „cascaval”!

Autor:

Uite ca am trait sa o vedem si pe asta ! Tocmai acum, cand meteorologii au anuntat ca primavara isi va intra brutal in drepturi, autointitulatii tineri frumosi si liberi care au rezistat in strada mai ceva ca jandarmii, pe frig si viscol vor renunta la proteste! Adica, mai pe romaneste spus, vor fi retrasi din strada ! Motivul „oficial” al „chilotarilor” de la „coruptia ucide” si alte ONG-uri cu finantare dovedit sorosista fiind ca vor sa treaca la „next level” al luptei anticoruptie, cel al atragerii unor oameni de valoare…

 

coruptia 376x500 ”Tefeleii”, lasati fara „cascaval”!

Vremea de aur a „coruptiei ucide” a trecut

Cand, de fapt, explicatia mult mai la indemana, cel putin pentru structurile contrainformative ale statului roman este cu totul alta : li s-a taiat „cascavalul”! Pentru ca, vazand probabil ca scenariul de dupa „Colectiv” nu mai poate fi repetat, initiatorii „rezistentei in strada” s-au saturat sa tot astepte iesirea decisiva in strada a „milionului” de protestatari promis de niste „atarnache” de la puzderia de ONG-uri din cadrul retelei-suveica de ONG-uri sorosiste. Asa ca planul initial a fost schimbat din mers, incercandu-se de aceasta data schimbarea Puterii de la Bucuresti prin crearea unei „miscari a elitelor” progresiste, scenariu care a avut atata succes in tari ca Franta sau Italia…

Coruptia nu mai ucide…

Fara putinta de tagada, „motorul” amplelor manifestari de protest care au zguduit serios altfel solida coalitie de guvernamant a fost platforma feisbucista „coruptia ucide”. Desi prea putini isi pot explica uluitorul succes logistic al unui imberb ca Florin Badita, care se plimba prin chiloti pe la metrou si cerea bani pe retelele de socializare sa-si plateasca datoriile personale de a mobiliza sute de mii de oameni in strada. Dar, uite ca s-a putut… Insa nu se va mai putea … pentru ca aceiasi initiatori care au umplut Piata Victoriei pe cele mai crunte geruri din ultimii ani au „descoperit” acum ca iesitul in strada nu este neaparat o solutie, preferand sa atraga „prin alte mijlaoce” oameni de valoare, profesional vorbind, langa ei. Motivare pe cate de idealista, pe atat de ingenioasa, ce-i drept.

piata 720x451 ”Tefeleii”, lasati fara „cascaval”!

Tot mai putini „rezista” in piete…

Numai ca dupa cum sustin unele dintre ultimele analize informative intrate in posesia noastra, sustinatorii „logistici” externi ai acestor miscari de strada au decis „sa schimbe macazul” si sa taie finantarea asigurata pana acum pentru crearea unei „presiuni” din strada asupra guvernantilor. Presiune care, ce-i drept, a fost constanta si puternica, dar nu si decisiva, asa cum se asteptau „sponsorii”. Care nu s-au impacat cu ideea ca au putut crede ca la ultima incercare de „preluare a Palatului Parlamentului” chiar vor iesi un milion de romani in strada, asa cum li se promisese. Asa ca, lasata fara „cascaval”, miscarea „#rezist” va pierde abrupt din influenta, mai ales ca se apropie intrarea Romaniei in „troica europeana” si blocarea marilor bulevarde ar perturba traseul liderilor de la Bruxelles care se vor tot perinda la Bucuresti…


1 Comentariu la ”Tefeleii”, lasati fara „cascaval”!

 1. TILICA

  Existenta in Ro a institutiei ANI demonstreaza sau confirma neputinta (INCOMPETENTA) statului roman, in coparatie cu alte state ale UE , de a stavili sau combate IMORALITATEA sau marele flagel care se numeste CORUPTIE si echivaleaza ca insemnatate in contacararea fenomennului denumit LIPSA de INTEGRITATE cu zicala “influenta razelor de luna asupra galosilor de guma” demonstratie care se face pe un consum bugetar insemnat. ANI este de multe ori acuzata public de atitudine selectiva in depistarea si instrumentarea unor cazuri.
  Atributiile ANI (institutie care are caracteristici functionale BA administrative, BA judiciare) in lumea civilizata dominata de rationalitate sunt executate de catre FISC si de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE . FISCUL este cea mai eficienta si exigenta autoritate de stat ce exercita fara scrupule asupra tuturor persoanelor juridice sau fizice (cetatenilor sai) masuri exigente de recuperare a oricarui prejudiciu, indiferint de cauza producerii lui sau neplata vreunui impozit. Obama nu si-a putut numi doi coechipieri, consilieri-experti, la presedentie pentru ca in cazierul lor fiscal aveau mentiuni facute pentru intirzierea cu citeva luni a platii unui impozit anual de 300 dolari, in timp ce in Romania unii asa zisi demnitari sau politruci IMPOSTORI nu numai ca nu platesc impozitele si taxele anuale, dar nici cheltuielile cu utilitatile (apa, caldura, canal, gaze, electricitate, cablu TV, Net, etc) de la numeroasele lor imobile dobintite in cele mai multe cazuri in mod fraudulos.
  Cazurile de INCOMPATIBILITATE si CONFLICT de COMPETENTA in statele civilizate sunt prevazute clar si concis de lege in CODURILE ETICE ale fiecarei institutii, unitati economice cu capital de stat sau autoritati publice . FAPTELE comise de angajati, indiferent de functie sau grad profesional sunt, constatate de catre AVERTIZORUL de INTEGRITATE desemnat de adunarea generala a fiecarei institutie, unitati economice cu capital de stat sau autoritati publice si TOATE acestea sunt sanctionate in mod riguros si obiectiv de catre JUSTITIE si de COMISIA de DISCIPLINA a fiecarei entitati mentionate.
  Avind in vedere diversele cai si mijloace prin care se manifesta IMORALITATEA si INCOMPETENTA de 27 ani in domeniile mentionate se poate concluziona ca cele doua cauze principale au contribuit in mod neasteptat la compromiterea totala a sistemului politic instalat dupa 1989, la deteriorarea relatiilor de incredere ale Romaniei cu statele lumii, distrugerea industriei, turismului si agriculturii, decaderea sistemului de educatie si sanatate si la banalizarea sistemului de justitie, de aparare si ordine publica precum si la cresterea fara nici o justificare a datoriei externe a tarii.
  Lipsa de performanta existenta in organizarea si functionarea statului roman poate conduce sigur, in cel mai scurt timp, la FALIMENT NATIONAL.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!