DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Tariceanu, filat de SPP!

Tariceanu, filat de SPP!

Autor:

Dupa ce dezvaluirile din „National” i-au deschis ochii cu privire la „Operatiunea Bogdan” si „capusarea” biroului prezidential cu patru „seseiste” direct racordate la „urechelnita” Pahontu, Klaus Iohannis si-a luat masuri suplimentare de prevedere atunci cand este vorba despre aghiotantii SPP care prea dau dovada de exces de zel si i se vara astfel „in suflet”. Desigur, ramane de vazut cum va reactiona seful statului nu peste multa vreme, cand va vedea ca putinii luptatori din jurul lui care isi mai faceau meseria pleaca pe capete la SRI, satui fiind atat de umilintele la care erau supusi, dar mai ales de „misiunile” neortodoxe care li se cereau celor care erau implantati pe langa Presedintie.

 

cap tariceanu Tariceanu, filat de SPP!

Este urmarita orice miscare a lui Tariceanu

Iar cum Liviu Dragnea refuza inca sa accepte „favorurile” Serviciului de Protectie si Paza, iata ca, dupa cum rezulta din informatiile intrate in posesia noastra, oamenii generalului Lucian Pahontu ar fi primit o alta misune „de grad zero” si anume monitorizarea intensiva a celui de-al doilea om in stat. Astfel ca, dupa modelul aplicat si la alti demnitari aflati in vizorul generalului Pahontu, doi dintre aghiotantii care il flancheaza pe presedintele Senatului au fost alesi pe spranceana, desi selectia nu se refera musai la CV-ul profesiei de baza, cea de subofiteri de Jandarmerie, ci mai degraba dupa loialitatea dovedita de „el lider maximo” al SPP. Numai ca acest joc operativ poate avea un adevarat efect de bumerang, lucrurile putand iesi urat de tot, daca o eventuala operatiune de contra-filaj ar scoate la iveala „marcajul” mult prea strans la Calin Popescu Tariceanu.

sepepisti Tariceanu, filat de SPP!

SPP-istii au un nou „obiectiv”

Cel care, prin „fisa postului” de presedinte al Senatului Romaniei are intalniri sensibile nu doar cu politicieni sau demnitari de la noi, dar mai ales cu actori importanti de pe scena politica internationala, al caror „orgoliu” ar putea fi serios zgandarit la aflarea informatiei ca au intrat si ei astfel, fie si „accidental”, sub lupa unui serviciu secret  romanesc…

Alertat de „Planul B”

Iar atentia cu totul deosebita pe care Lucian Pahontu, considerat si „ultima veriga” a „statului paralel” i-o acorda mai nou lui Tariceanu se pare ca se datoreaza „Planului B” al Partidului Social Democrat, ca liderul ALDE sa fie, la o adica, candidatul actualei coalitii de guvernamant pentru Presedintia Romaniei.

paho Tariceanu, filat de SPP!

Presedintele Senatului a intrat sub „privirea de vultur” a lui Pahontu

Mai ales in cazul in care va exploda si „scandalul Carmen” si Klaus Iohannis ar putea fi nevoit sa faca un pas in spate. Astfel ca, dupa „reteta” deja „marca intregistrata Pahontu”, seful SPP incearca sa stranga orice farama de informatie despre Calin Popescu Tariceanu, mai ales daca ar fi propusa drept „moneda de schimb” pentru Iohannis, pentru ca acesta sa se razgandeasca in ultima clipa si sa nu-l mai aduca pe actualul universitar sibian Robert Stanciulescu la Bucuresti. Sau, de ce nu, mai ales ca jocurile operative duble au fost intotdeauna „specialitatea casei”, sa stranga un „bagaj” informational cat mai consistent in cazul in care „Planul B” chiar este transpus in practica si Tariceanu are sanse sa ajunga la Cotroceni, fie si ca presedinte interimar, in cazul demisiei sau a suspendarii lui Iohannis.


2 comentarii to Tariceanu, filat de SPP!

 1. I PRIBEAGU

  Ion Pribeagu – Oda proștilor

  De-ar fi să-i luăm pe toţi la rând,
  Şi actualii, dar şi foştii,
  Cei mai deştepţi de pe Pământ
  Au fost întotdeauna…PROŞTII.

  Nu te ruga la ursitoare
  Să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost,
  Mai bine urlă-n gura mare:
  “Iubite Doamne, fă-mă….PROST!”

  De ce să tragi ca la galeră,
  Să-nveţi atâtea fără rost,
  De vrei să faci o carieră,
  Ajunge numai să fii…PROST.

  În lumea asta cu de toate,
  Unde se-nvaţă contra cost,
  Păcat că nici o facultate
  Nu dă şi diploma de….PROST.

  Avem impozite cu carul,
  Dar înotăm în sărăcie
  şi ce buget ar avea statul
  Dintr-un impozit pe… PROSTIE.

  Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
  Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti !
  O, Doamne, de ne-ar creşte grâul
  Cum cresc recoltele de… PROŞTI.

  Şi-n lumea asta răsturnată,
  Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,
  Savanţii noştri mor de foame
  Şi numai PROŞTII sunt deştepţi.

 2. ??????

  Cum ați comenta despre faptul că Popescu Tăriceanu a “racolat” foști “băsiști” și “securiști” la ALDE, în vreme ce face “comentarii” despre “stat paralel” ?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!