DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Tariceanu are iarasi protectie SPP!

Tariceanu are iarasi protectie SPP!

Autor:

Stirea seaca este ca presedintele Senatului Romaniei beneficiaza din nou, in mod legal, de protectie din partea Serviciului de Protectie si Paza. Dincolo insa de acest ”breaking news” surprinzator, ce-i drept, trebuie precizat de la bun inceput ca sub nicio forma Calin Popescu Tariceanu l-ar fi iertat pe generalul Lucian Pahontu. Sau ca intre cei doi tocmai ce ar fi pe cale sa se infiripe vreo ”idila politica” de ultima ora, dupa cum deja incearca sa se impauneze cel mai vechi sef de serviciu secret din Romania, Lucian Pahontu fiind adus la conducerea SPP-ului de catre Traian Basescu, inca din anul 2005!

 

02 0aa3 Tariceanu are iarasi protectie SPP!Si tocmai pentru a ”dezumfla” din start ”gogoasa” pe care propaganda generalului Pahontu va incerca sa o serveasca pe piata sistemului subliniem ca ”toleranta” lui Tariceanu fata de singura conducere de structura anchetata intr-o comisie speciala a Parlamentului Romaniei de ”politie politica” se datoreaza strict ”cutumelor” diplomatice din jurul mandatului tarii noastre in fruntea  Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Perioada in care presedintele Senatului Romaniei are nenumarate intalniri oficiale cu demnitari straini. 02 a0aaa3 Tariceanu are iarasi protectie SPP!Si, oricum, dupa ce s-a mai ars in trecut cu ”ciorba” SPP-ului, iata ca Tariceanu sufla acum si in ”iaurt”, acesta alegandu-si singur, dupa un sever proces de selectie, aghiotantii din partea Serviciului de Protectie si Paza. Masura mai mult decat binevenita, spre deosebire de premierul Viorica Dancila, care pare a fi ”inghitit” cu prea multa lejeritate ”resursa umana” pusa la dispozitie de generalul Pahontu…

Pe invers fata de Dancila

Cu o inconstienta greu de explicat pentru detinatoarea unei functii care are totusi pe organigrama Guvernului atatia consilieri pe langa ea, Viorica Dancila continua sa fie ”documentata” la greu de catre unii din sepepistii trimisi pe langa premier de catre generalul Pahontu. Si asta in conditiile in care premierul Romaniei avea la indemana posibilitatea ca, aidoma atator alti demnitari sa ceara ”nominal” aghiotantii, dintr-o lista mai larga pe care ar fi urmat sa i-o puna la dispozitie conducerea Serviciului de Protectie si Paza. 02 0aaa3 1 Tariceanu are iarasi protectie SPP!Numai ca, lipsita de consilieri si de consilieri vigilenti pe domeniul securitatii, penetrarea obiectivului informativ din jurul Vioricai Dancila a fost o adevarata floare la ureche pentru oamenii generalului Grigoroaia, seful Sectiunii a 3-a si cei ai colonelului Toma de la Sectorul Paza. In schimb, cu totul altfel stau lucrurile cu presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu si oamenii din jurul acestuia avand grija ca selectia aghiotantilor SPP acceptati in cele din urma sa fie una de-a dreptul draconica.


8 comentarii to Tariceanu are iarasi protectie SPP!

 1. ??????

  Cum ați comenta despre faptul că autorul articolului propune de fapt distribuirea aleatoare a “vigilenților de la SPP”, în scopul exercitării atribuțiilor legale ?

 2. ??????

  Săptămânal, lunar, anual ?

 3. LG

  E clar, nu va fi președinte 🤣🤣🤣

 4. ??????

  Remarcați și faptul că Ștefan Bănică jr. a lansat hitul Veta, despre instalatori, în perioada în care domnul Tăriceanu își începea activitatea de prim ministru ?

 5. Temelie

  Pai e al d2lea om din stat. Cine l-ar pazi?Da e asa o intrebare de copil ca nici nu merita raspunsul. Chiar va rog sa nu raspundeti. Sau daca sunteti infantili nu coborati baremul.

 6. cobe

  Asta este un gest asa de ochii UIE,acum cand detinem aceasta presedentie in care tot stapanii Coloniei decad totul.Paho(n)tu asta vrea sa-l egaleze pe Mugurel,adica sa detina aceasta functie pana la moarte si dincolo de ea.Asa o fi si afara,noi vrem o tara ca acolo nu o Colonie unde functiile cele mai importante se ocupa pentru totdeauna,de unde si coruptia aparuta.

 7. ??????

  Considerați că faptul că domnul Ion Iliescu este și specialist hidrolog l-a adus și pe Tăriceanu, specializat în construcții hidrotehnice, mai aproape de PSD, domnul Tăriceanu “revendicând” probabil și o parte din domeniul hidrologiei pentru susținerea PSD ? Opinați că în funcție și de procentele cu care participă la guvernare, ca pe vremea Convenției Democratice și a COCOPO și COCOPA ?

 8. ??????

  Având în vedere performanțele înregistrate de echipa antrenată de Răzvan Lucescu în fotbalul din Grecia și implicarea anterioară a politicului în fotbal, opinați că domnul Tăriceanu ar fi putut candida cu oarecare succes pentru vreo funcție politică importantă în Grecia ?


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!