DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » SUA loveste naprasnic in lupta anticoruptie!

SUA loveste naprasnic in lupta anticoruptie!

Autor:

„National” a dezvaluit pe larg „odiseea” omului de afaceri Dumitru Martin, membru al „grupului de la Constanta”, cel care ar fi negociat, fara ca habar sa aiba, cu agenti sub acoperire ai FBI in scopul obtinerii unui contract de curatenie in valoare de 10,35 milioane de dolari pentru baza americana militara de la Mihail Kogalniceanu.

 

martin SUA loveste naprasnic in lupta anticoruptie!

Dumitru Martin, lucrat ca la carte de FBI

Si iata ca autoritatile americane dau un semnal puternic privind lupta anticoruptie, unchiul politicianului pesedist Eduard Martin fiind condamnat de catre un tribunal federal la 13 ani de inchisoare pentru tentativa de mituire a unui oficial. Dovada ca atunci cand un dosar este „beton”, instrumentat inclusiv cu agenti sub acoperire, rezultatele se vad si in instanta…

Ca la FBI…

Dumitru Martin, alaturi de nepotul sau, fostul deputat pesedist Eduard Martin au construit „imperiul deseurilor” de la Constanta, holding-ul familiei fiind unul dintre cele mai puternice din Romania pe acest segment de activitate care se dovedeste tot mai profitabil.

baza SUA loveste naprasnic in lupta anticoruptie!

Gunoaiele de la baza militara de la Kogalniceanu, o afacere de 10 milioane dolari

Iata insa ca, in incercarea de a completa incasarile asigurate de nenumaratele contracte cu statul detinute, Dumitru Martin a incercat sa-l „unga” pe un ofiter al US Air Force pentru a-i facilita acordarea de catre Fortele Aeriene a unui contract de strangere a gunoaielor, in valoare de 10,35 milioane dolari, din baza militara de la Mihail Kogalniceanu. Ceea ce nu stia insa „regele gunoaielor” de la noi era ca ofiterul a raportat mai sus despre tentativa de mituire si astfel pe fir au intrat agenti acoperiti ai FBI, acestia fiind cei cu care Martin a negociat apoi „combinatia”. Numai ca, la sosirea pe aeroportul din San Franscisco, unde fusese chemat pentru parafarea intelegerii de catre „partenerii de discutii”, romanul a fost arestat si, in urma probelor prezentate de FBI, a fost acum condamnat la nu mai putin de 13 ani de inchisoare.

     
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!