DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » SRI isi face doua partide!

SRI isi face doua partide!

Autor:

Toate analizele informative aflate la dispozitia liderilor principalului serviciu secret arata ca, mai ales la ce se intampla in jurul nostru, Romania nu poate sa mai ramana multa vreme drept singura tara din Europa fara o formatiune politica de extrema dreapta, cu o puternica nuanta nationalista. De asemenea, dupa ce experimentul USR al lui Coldea s-a fasait deja dupa ce „tatal tehnocratilor” a fost debarcat de la butoanele operative ale Serviciului Roman de Informatii este iminenta si coagularea miscarilor protestatare intr-un partid al strazii anti-sistem si chiar cu niscai valente anarhiste pe alocuri.

 

cap srii SRI isi face doua partide!Asa ca, la un anumit nivel al initiatilor sistemului, cu sprijinul tacit al anumitor grupari de influenta din cadrul CSAT, puternic legate de marii papusari ai serviciilor s-a pus deja transant problema daca nu ar fi mai bine ca, pentru salvgardarea statului de drept, sa se fure startul si sa se puna umarul la ocuparea acestor extreme ale esichierului politic romanesc prin crearea in laboratoarele propagandistice secrete a doua noi partide. Unul nationalist, anti-migratie si unul progresist, al „elitelor” din strada.

national SRI isi face doua partide!

Noul partid nationalist va fi anti-gay si anti-migratie

Si astfel nu doar sa se preintampine aparitia unor formatiuni politice cu adevarat noi, care ar putea creste spectaculos la criza in care se afla debila clasa politica romaneasca actuala, dar sa se si confectioneze noi partide „balamale”, de care este atata nevoie dupa disparitia UNPR, implozia USR si deturnarea liniei pragmatice a UDMR-ului de oferta financiara fabuloasa a Budapestei.anti gay SRI isi face doua partide! Asa ca SRI-ul cauta deja „oameni noi”, dar scosi ca din cutie „din Padure”, pe care sa-i aseze in fruntea noilor partide „extremiste” si sa stinga astfel setea de innoire a clasei politice atat de solicitata de romani in ultima vreme.

Ii ia flama!

In timp ce Iohannis motaia pe la sedintele europene unde in timp ce Romania isi asuma noi si noi cote de refugiati musulmani, tari ca Polonia, Cehia, Slovacia, Croatia si mai ales Ungaria cereau „sigilarea” frontierelor nationale, tara noastra ducea o curioasa politica de „absorbtie” a migrantilor ilegali.migranti SRI isi face doua partide! Si asta strict pentru ca SCOMAR- ul, pe a carui mentenanta se cheltuie sume exorbitante functioneaza doar din loc in loc, Politia de Frontiera nefiiind astfel in stare sa depisteze ambarcatiunile cu zeci de familii decat dupa ce intrau in apele noastre teritoriale. Si astfel sa devina bresa prin care patrund migrantii teleghidati pe muteste catre noi de catre oficialitatile din Turcia si Bulgaria Asa ca pe romani ii va lua cat de curand flama pe acest subiect fierbinte, fiind de ajuns doar o scanteie, care se poate aprinde aleatoriu sau la momentul potrivit pentru a se arunca in bratele politice ale unei formatiuni care va cere oficial ca tara noastra sa-si inchida granitele in fata migrantilor ilegali musulmani. Mai ales daca va fi vorba de un partid nou. Care sa aiba gata pregatit si un discurs virulent, dar pragmatic, dupa ce Curtea de Justitie a Uniunii Europene se va pronunta asupra cererii cuplului gay romano- american Adrian  Coman si Clay Hamilton de recunoastere a casatoriei oficializate la Bruxelles in anul 2010. Pentru ca aceasta recunoastere este doar o chestie de timp, decizia urmand a fi apoi „litera de lege” pentru o tara ortodoxa care va fi lovita in moalele capului de obligativitatea protejarii casatoriei intre gay si, apoi, de cererea de incuviintare a adoptiilor de copii de catre acestia. Asa ca un partid care va incepe sa tune si sa fulgere impotriva celor doua comunitati, cea gay si a migrantilor ilegali are mari sanse ca sa castige atat simpatia unei mari parti a romanilor, dar si voturile unor procente insemnate din electoratul activ.

„Pepiniera din Padure”

Iar de „eprubetele” in care sunt create artificial viitoarele mladite nationaliste se ocupa deja „doctorii” de pe la Academia Nationala de Informatii a SRI, care, dupa ce se plictiseau de moarte dupa ce li s-a falimentat „fabrica de doctoranzi”, au acum nesperata ocazie sa aplice tot felul de „strategii avansate”, prietenii stiind foarte bine care sunt acestea.

badita SRI isi face doua partide!

Dupa ce „hastagienii” in chiloti si tehnocratii nu mai „rezista” in piata e nevoie de un alt USR

Asa ca, pe „extrema dreapta” cel putin deja se stie care sunt strategii reinvierii controlate a nationalismului, in timp ce singura problema care s-ar putea ivi fiind gasirea „oamenilor noi”, care nu au mai facut politica pana acum si carora sa nu li se poata lipi eticheta de compromisi. ciolos 2 SRI isi face doua partide!Asa ca se incearca deja deturnarea spre politica nationalista inclusiv a unor personalitatia cademice, dar mai ales a unor voci din presa recunoscute drept rebele si extrem de artagoase, care ar putea fi convinse sa accepte „ofertele de nerefuzat” de intrare in „zona de confort” personala a serviciilor.

Gata cu baieteii in chiloti!

Dupa ce Coldea si-a jucat ultima carte cu un USR aparut din „spuma strazii”, iata ca ideea unui partid anti-sistem care sa tina vie flacara sorosista nu a fost inca abandonata in sistem. Numai ca baieteii care isi aranjeaza buclele prin metrou plimbandu-se in chiloti si care, in ciuda stipendiilor mai mult decat generoase primite de la „ONG-urile mama” olandeze continua „sa atarne” pe facebook, cerand bani ca sa nu fie nevoiti sa se duca la munca nu mai pot reprezenta „strada”. Dupa cum nici gaselnita cu „coruptia ucide” nu mai prinde ca in iarna anului trecut, asa ca s-a luat decizia ca „hastagienii” de pana acum sa fie inlocuiti cu un alt partid care sa ocupe extrema progresista. Si care, bineinteles, sa se bata cap in cap cu „partidul frate” nationalist. Si daca Dan Diaconescu a fost luat din tomberonul in care il aruncase Tolea Ciumac si nu doar trecut peste pragul electoral, dar si capatuit cu nu mai putin de 68 de fotolii parlamentare, atunci de ce nu s-ar dubla acum  la doua partide, sa nu mai fie surprize pe nicio latura politica, cel putin pentru urmatorii „sapte ani de liniste” prevazuti pentru Romania?    
Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!