DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » SPP, scos din Guvern de la ora 19.00!

SPP, scos din Guvern de la ora 19.00!

Autor:

Dragnea nu uita si nu iarta ! Astfel ca marele castigator al ultimului razboi politic a inceput deja sa-si plateasca politele, prima „tinta in miscare” a celui care acum a preluat cu totul fraiele guvernarii fiind chiar „dracul” Lucian Pahontu. Adica exact cel identificat ca fiind personajul „veninos” care, asa dupa cum aratam in seria de dezvaluiri din „National” ar fi incercat „filarea paralela” a ministrilor actualei coalitii de guvernamant prin intermediul aghiotantilor instruiti de „garda pretoriana seseista” a generalului care, iata, deja conduce SPP-ul de 13 ani! De aceasta data insa fidelii lui Dragnea au trecut imediat la actiune chiar de marti seara, la ora 19.00, cand i s-a solicitat generalului Grigoroaia, seful Sectiunii a 3-a sa-si retraga toti oamenii din Palatul Victoria!

 

02 03 6 SPP, scos din Guvern de la ora 19.00!Iar daca aceasta lovitura l-a lasat fara replica pe generalul Grigoroaia, care nu a mai putut face nimic altceva decat sa-l informeze personal pe Lucian Pahontu de „perversa” sub centura incasata din ordinul direct al lui Dragnea, ceea ce se  va intampla in perioada urmatoare va reprezenta o adevarata „ranga in dinti” pe care liderul PSD i-o va administra sefului Serviciului de Paza si Protectie si inclusiv presedintelui Iohannis, marele beneficiar al „stropelilor” acestuia. Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, toti ministrii viitorului cabinet, in frunte cu chiar premierul Viorica Dancila vor cere sa li se retraga protectia SPP, urmand ca paza sa le fie asigurata doar de cadre loiale din cadrul Ministerului de Interne. Iar daca aceasta lovitura de imagine nu va putea fi si transpusa cu totul in practica, din ratiuni de securitate pe care le-ar impune fisa postului, atunci in fiecare zi, incepand cu ora 19.00, „sifoanele” generalului Grigoroaia vor fi ejectate atat din interiorul Palatului Victoria, cat si de langa „obiectivele” aflate in supraveghere.02 03aaa SPP, scos din Guvern de la ora 19.00! Totul cel putin pana ce Grigoroaia insusi va fi zburat din post in baza notelor contrainformative deja existente cu privire la afacerile „pe PFA” si Gabi Cretu va prelua locul lui Pahontu, numindu-l in schimb sef al Sectiunii a 3-a pe Adrian Mladinoiu, asa cum prevede planul acestora de debarcarea a directorului SPP!

 A rupt latul !

Grigoroaia este unul din generalii cu viata de nabab din interiorul SPP, loialitatea excesiva fata de Lucian Pahontu fiindu-i rasplatita cu influentul post de sef al Sectiunii a 3-a, cea care are „exclusivitate” pe protectia membrilor Guvernului Romaniei.  Post din care, in afara de asigurarea „fluxului informativ” de la soferi si aghiotanti catre Lucian Pahontu, nu prea se mai face remarcat decat prin afisarea prin obiectiv cu Audi-ul 5 de care este atat de mandru. Ce-i drept, generalul Grigoroaia nici macar nu a simtit ca i se va trage presul de sub picioare atat lui cat si oamenilor de incredere din subordine, acesta fiind cu totul luat prin surprindere de solicitarea din seara de marti,16 ianuarie, cand simtind ca a castigat deja batalia pentru impunerea unui nou premier, Dragnea a dat ordinul ca dispozitivul SPP ce „vegeta” prin Palatul Victoria sau pe langa unii ministri  sa fie pur si simplu scos in strada ! La propriu! Si astfel Dragnea si-a tinut deja promisiunea ca, atunci cand situatia o va permite, se va elibera de „latul” informativ al generalului Pahontu si nu va mai permite supravegherea intima a oamenilor sai de incredere de catre sepepistii generalului Grigoroaia.

Sectiunea a 3-a, in somaj tehnic

Insa „vendetta” lui Dragnea va fi una totala, cadrele Unitatii Militare 0315 putand intra in somaj tehnic cu tot cu Grigoroaia daca membrii noului Cabinet Dancila vor refuza in corpore „serviciile” de protectie oferite de SPP. Ceea ce ar putea fi „inceputul sfarsitului” pentru Lucian Pahontu, cel care, deconectat astfel de la sursele sale informative de pe langa ministri, si-ar pierde si mare parte din „necesitatea” pentru care a fost pastrat in fiunctie pana acum. Mai mult, oamenii acestuia de incredere vor fi „izolati” unul dupa altul, surubul urmand a se strange incepand chiar cu seful Sectiunii a 3-a, cel care se aude ca ar fi vizat de mai multe note informative cuprinzand date atat despre tot felul de „combinatii”, cat si situatia materiala de exceptie, inclusiv afacerile cu mobila ale familiei. Informatii ce reprezinta tot atatea „mingi la fileu” ridicate membrilor Guvernului pentru ca acestia sa refuze protectia lui Grigoroaia. 02 0aaaaa3 SPP, scos din Guvern de la ora 19.00!Mai mult chiar, urmeaza si ca alte institutii vitale ale statului, dintre care enumeram acum doar  Camera Deputatilor si Curtea de Conturi sa refuze ofiterii de protectie ai lui Pahontu, ceea ce va arunca o anatema greu de sters sau de neglijat asupra serviciului secret condus inca din 2005 de cel considerat de multi drept „ultima veriga” a statului paralel…

Mladinoiu, in locul lui Grigoroaia !

Iar presiunea care va fi pusa pe capul generalului Grigoroaia va fi cu atat mai mare cu cat postul acestuia este deja promis lui Adrian Mladinoiu. Cel care ar da oricand postul de secretar general adjunct al Guvernului si s-ar intoarce in SPP, de aceasta data chiar la varful serviciului, pentru a se putea face astfel si mai util lui Liviu Dragnea. Caruia i-a fost la randul lui sofer si aghiotant, stiind astfel bine toate „secretele murdare” ale meseriei. Mai mult, acesta pare sa faca in ultima vreme echipa cu generalul Gabi Cretu, cel care astfel spera nu doar ca sa-si pastreze actualul post de adjunct, dar chiar si sa-si vada indeplinit visul de a deveni noul sef al SPP. Iar in noua ecuatie  mai trebuie adaugate si alte „brese” intervenite in ultima vreme la varful SPP, printre care nemultumiri de genul lui „Coldica”, suparat nevoie mare ca nu a primit steaua promisa de general cu ocazia zilei de 1 Decembrie si ar cam vrea astfel sa rastoarne „buturuga mica” din fruntea Sectiunii 1, unitatea de elita condusa de acum deja atat de regretatul Cristian Cioc.

„Lerestizarea” misiunilor externe

De asemenea, un alt „butoi cu pulbere” care sta sa explodeze este cel al nemultumirii luptatorilor care sperau sa prinda si ei o misiune externa care tocmai au aflat cu stupoare, dupa finalizarea „listening”-urilor la engleza, ca unii dintre „alesii” care au trecut aceste teste fac parte tocmai din „gasca de la Leresti”, comuna natala a sefului SPP. Astfel ca, de aceasta data, razboiul pentru controlul SPP tocmai ce a intrat in faza finala, ramanand de vazut ce asi mai au ascunsi prin maneci principalii combatanti…


43 comentarii to SPP, scos din Guvern de la ora 19.00!

 1. Ghiul

  Deci tot un drac astia așteaptă sa discute atunci combinații doar seara după 7.dar cu băieții din Leresti,da,cam așa e….cum naibi iau ei testu când habar nu au de engleză ce se vorbește afara,când de abia se descurca cu asta de balta nu e greu de ghicit.pacat de Doru stoica bun coleg,bun luptător,dar cu engleză….și e și el și altu din Leresti,Capătă Bogdan șefi echipe la misiuni externe.darcatunci când era șef de grup protecție la dl Nircea Geoana care era președintele Senatului și a făcut o gafa impardonabilă, a trecut Trecerea la nivel cu calea ferata fără sa se asigure punând in pericol viața demnitarului și nu a pățit nimic ca i din sat cu sefu mare cum a fost??? Poate își amintește Col Moaca de la corp control cum i a ținut partea ca tot e la pensie

  • Cioc

   Pai și Mike a lu Cretu cum a luat ma testu la engleză ,nu tot la fel?si care i diferența dacă pleacă Pahontu și vine Cretu atunci???

 2. Gigi

  Vasăzică Adi o sa lase postul de secretar de stat de la drumuri ca sa ajungă tot sub Pahontu! Da bravo ma!

 3. Pacatos

  Pacat ca Așa am ajuns “vedete” ne a făcut pahontu prin Dragnea de se uita urat toată lumea la noi ca la “stropitori” și demnitari și colegi de la alte structuri ca pe torționari are de suferit serviciu întreg pt ambițiile astea

 4. SPP TREBUIE DESFIINTAT

  HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.

 5. Radu Stoica

  Doamne,..de unde scoateți prostiile alea..pe Crețu nu-l interesează invitatul post a lui Pămîntul.
  Acest SPP,..din punctul meu de vedere…este cel mai onorabil serviciu.Auzi,..protectie cu cadre de la MAI.
  Vreti un alt caz Gigină?…pt că nu au competență…

 6. Luptator

  Este normal ca Mlădinoiu vrea sa și țină aproape acvilistii lui.dar nu e normal ca am muncit și am făcut sacrificii atâția ani,suntem luptători respectați peste tot și din cauza la niște șoferi și aghiotanți suntem toți orbiți drept sifoanele lui Pahontu.pt ca nu suntem.in rest,dacă se confirma ca băieții din Leresti -cu care nu am nimic personal-au câștigat testele decongelează și pleacă șefi in misiuni externe,la ce sa ne mai miram ca Dragnea își pune consătenilor premier și minister?totusi mai sunt și alți luptători care merita o șansa sa plece afara .iar grigoroaia are plinu deja făcut dacă pleacă e Boier pe viața plus pensia de general.

 7. ACVILA

  Uite ca tot noi acvilistii salvam serviciul!si asta pt ca am fost și rămânem uniți!asa ca hai sa l sprijinim toți pe Mladi cu planul asta, e de al. Nostru și stie ce face.toti acvilistii stați uniți in spatele lui Gabi!nu uitați ca l avem și pe Mihai Valeriu la MAI, luați leg între voi,suntem mai puternici ca oricând!pahontu oricum pică așa ca hai sa ne implicam akm e momentu nostru!raspundeti foștilor șefi acvilistii care va cauta zilele astea,organizați vom învinge!!!

 8. Pensionar

  Oameni buni, problema e asta : stiti ce spunea directorul, atunci cand cineva facea ceva sau ajungea cumva in atentia publica ?? Da ti demisia, ca sa nu afectezi imaginea SPP !!
  Imagine la care au muncit ani de zile sute de angajati , care si au facut datoria in mod normal, facand tot posibilul ca misiunile sa iasa asa cum trebuie, cu tot ce deriva de aici :discretie, punctualitate, anonimat, etc…
  acum el nu demisioneaza, desi a fost implicat in atat de multe scandaluri incat, trebuia sa plece de ani de zile….cu alte cuvinte, democratia nu i pt toata lumea !!
  La misiuni externe asa a fost mereu cu engleza, la inceput erau unu doi , max trei care nu vorbeau bine….acum s a inversat proportia ,vorbesc doar unu , doi, pt ca oricum treaba merge, acolo oricum te ntelegi cu ceilalti fara a fi specialist si a trebui sa treci testele Inei, care sunt pt literati in limba engleza…. ( apropos Ina, poate mai intrebi si tu ce e nevoie in misiune si sa i inveti asta pe cei care pleaca , nu s o tii langa cu modalele si cu toate prostiile pe care le predai, de care nu e nevoie NICIODATA !!! ca istrate oricum nu stie veci , pururi , nici macar ce i ala un modal, darmite sa stie a compune o fraza cu ele !!! Si sincer, sper ca nu le ai dat subiectele celor care trec …astfel incat la un examen , cretug guita : ia uite ce note proaste ati luat, 4, 5, iar aia de habar n aveau trecusera cu 7-8 !! RUSINICA !!!!!) lista de necunoscatori e atat de lunga, incat nu pot enumera decat putini : chivum, alexfl, istratel, berteao, capatab, burceast, dorus, ghibas, mike, simionesculapatrat ( la astia s auzea ca vrea paho s o aduca si pe masa lu asta micu, ca era singura din fam care nu plecase si erau disensiuni in fam , asa ca cretug, voia sa faca pace n familie si s o trimita si pe ea…nu stiu de ce n a facut o, ca doar orice e posibil !!!!!! ),doamne-ajuta (bineinteles !), etc.
  Asa ca e nevoie clar de un suflu nou la SPP !! Care e o institutie foarte serioasa, pacat de cei de la varf, care de dragul functiilor au facut prea multe compromisuri si au adus tot felul de nepoti, care nu stiu sa mearga pe stradam darmite sa asigure protectia celor mai inalti demnitari in stat !!!

 9. Pesimist

  Respect colegule pensionar ai perfecta dreptate.dar unde e suflul nou?cu Cretu care are burta de Bulibașa?cu Valeriu Mihai care duna zilele adtea di își reactivează toți foștii subordonați din serviciu cu care au lucrat la Acvila?da,clar ca acvilistii intorc armele iar jandarmeii lui pahontu sunt slabi rău ca sa reziste.prbl e ca SPP trebuie condus de sepepisti! Hai sa fin uniți și noi vechii sepepisti ca doar de noi se tem cu adevărat scarpinicii

  • Gugel

   De unde dracu spp-isti când fuge lumea de voi ca dracu de tămâie, cat despre jandarmi…. fără ei mulți erau birouri și nu servicii. Voi nu aveți nici scoli de unde sa că recrutați personalul.

 10. Psiholoaga manga

  Dacă tot e revoluție in SPP sa nu o uitam pe madama psiholoaga adusă de pahontu de la jandarmi sa i facă jocurile.ca și dacă treci de testul de engleză și nu ești din Gașca lui paho sau Cretu te Puca asta automat la avizul psihologic,care,atenție,nu poate fi contestat! Hai sa scrie aici toți băieții care au baut cot la cot cu psiholoaga matoala, ca duce femeia,nimic de zis.si Tache vezi ca deja sunt miniștri care semnează ca refuza sifoanele de la noi.nu știu exact care dar afli tu…sa văd,apare comment la liber?daca da jos pălăria

 11. ZORO

  L Dreak-nea, Lucian Pahontu, Adrian Mladinoiu si Gabi Cretu intr-o tara normala nici ca portari sau vacari nu erau angajati………

 12. Acoperit

  Mladi face joc dublu tine leg in subteran cu pahontu.verifucati ca a fost in vizita la ponta când vvp era premier și operat la picior in Turcia fără sa anunțe unitatea,doar cu Știrea lui paho personal.i s a creat astfel o legenda și a fost chipurile dat afara ca sa poată fi infiltrat lângă Dragnea.dar e crescu de seseistii lui pahontu.ia sa verifice dragnea

 13. Lighean

  Asta e SPP ul,pe afara e vopsit gardul,pe dinăuntru e pahontu!asa ca dacă pt VIP URI ca Augustino lazar și alți capi ai statului paralel se pune la dispoziție piscina și sauna și unii își baga și mașinile înăuntru când vin sa se balaceasca între ei,in sala de sport ploua din tavan de stam cu ligheanul .si cate milioane de euro a costat?

  • Cioc

   Asta nu are relevanta ! Daca tu nu te duci la bazin nu inseamna ca iti ia Lazar tie locul in bazin … hai sa fim.seriosi .. altele sunt problemele noastre …misiunile externe trebuiesc dezbatute ( cum trimiti lesinatii aia de 50 de ani care au 2 3 misiuni la activ si scot 20 de.minute pe mia de metri) … cum tii la interventie toti strumfii aia ??? …de ce nu organizeaza examene pentru interventie si tin panaramele alea pe acolo ?

 14. N. C. O.

  Aruncati cu noroi intr-un serviciu de elita, in oameni care de ani de zile se pregatesc sa faca fata celor mai exigente conditii…Nu e normal stimati colegi sa ne implicam in astfel de probleme politice si nici legal conform statutului.
  Dati vina pe jandarmi, dar a-ti uitat ca dupa venirea lor… v-ati primit toate drepturile de ani de zile restante,s-au adus coeficientii la acelasi nivel, ca sa nu existe discriminari intre oamenii care executa aceeasi munca, s-au marit salariile si s-au pastrat multi sefi din “vechea garda” iar unii chiar au promovat…Acum nu mai e bun Pahontu???
  Nerecunoscatorilor!!!
  Sunt un simplu subofiter si am studii postuniversitare si nu ma plang ca nu poy ajunge macar ofiter… ma multumesc cu ceea ce am… dar voi care sunteti inalti ofiteri cu functii de conducere… De ce va plange-ti?
  De ce nu sunteti multumiti? Ia incercati in privat daca sunteti asa capabili…si lasati-ne pe noi care ne dorim sa muncim.
  Va spun sincer… Nu stiu daca 10% dintre voi, a-ti fi fost in stare sa va castigati in viata civila… asa o paine!
  Nu mai fiti carcatasi si nu mai face-ti rau acestui serviciu pentru ca din cauza voastra suntem toti stigmatizati.
  Daca Gen. Pahontu nu e bun, de ce a rezolvat problemele voastre atunci cand a preluat sefia acestui serviciu si de ce a fost lasat sa conduca atata timp?
  Ceea ce faceti voi aici… imbraca formele unor infractiuni cu specific militar si ar trebui sa va reconsiderati pozitia.
  Nu am primit favoruri de la nimeni, ba chiar am fost sanctionat ori de cate ori am gresit… Deci, nu tin cu nimeni… dar ma revolta nedreptatea si faptul ca acuzati un om care a ridicat mult nivelul acestui serviciu!

  Sfat prietenesc:-Lasa-ti jocurile politice pentru politicieni si rezumati-ca doar la atributiile noastre pe linie de serviciu…pentru ca noi suntem aici la datorie “sa aparam demnitarul nu omul” indiferent cine este acesta!!!

  • buturuga

   Poti sa explici ce ai vrut sa spui cu “imbraca formele unor infractiuni cu specific militar” ?
   P.s: senzaționala partea cu “am fost sancționat de câteva ori” și “sfaturi prietenești”….doar la Onea am auzit astfel de lozinci.

  • John

   Ai omorât limba romana subofiterule…

  • Pensionar

   Rar spun asa ceva, pt ca in cariera am avut multi colegi subofiteri f bine pregatiti, dar tu chiar ai rupt in doua limba romana….acum ca ai facut postuniversitare , cred, dar gramatica ti e putin straina…
   In alta ordine de idei, nu te opreste nimeni sa te inscrii la orice concurs de trecere in corpul ofiterilor, daca asta iti doresti…nu aici, ca aici e imposibil, dar la jandarmi, politie, poate chiar mapn , daca studiile iti permit !! Dar mare grija la ortografie, ca se cam puncteaza gramatica !!
   Pe de alta parte,jocurile politice sunt facute de director, care e implicat in politica mai mult decat i ar permite functia…de demisia de onoare nu a auzit nimeni in Romania, desi ne tot uitam la tarile avansate din vest, avem masini nemtesti, haine italienesti si parfumuri frantuzesti, dar cam atat !
   Referitor la stigmatizare, nu cred ca are cineva o parere proasta despre noi, cei care chiar muncim…am batut tara , la greu si am vazut ca nu e o problema asta, mai putin cand sefi de misiune sunt pesonaje antisociale, gen balan, istrate, micutzu ( care n are el incredere n altii, ci doar in unii ) etc, care cred ca ei le stiu pe toate si ii trateaza de sus pe cei din tara, care la randul lor, fac doar ce li se cere….vorbind cu cei de la politie, jandarmi, cercetare, etc, i am convins ca nu toti suntem asa, motiv pentru care misiunile au decurs bine…chiar f bine…
   Dupa cum si partea cu infratiunea e cam exagerata….sper ca stii ca libertatea de opinie e un drept al tuturor, confintit chiar de legea fundamentala in stat, Constitutia Romaniei…ca vad ca nu se devoaleaza aici documente clasificate si nici informatii din aceasta categorie…asa ca, oameni buni, puteti comenta !!!

 15. Bosorog

  Nea Fane tu ești bre?ce i nea Fane Ganea,turbezi ca nu mai ești șef la NKVD ul lui paho și te roade Gelozia ca o prelucrează altii akm pe Mary a ta cea cu Vino ncoa?pe care ai racolat o de la popota de la Palat și era singura ta sursa?nea Fane,vezi ca femeile au gura mare și la figurat nu doar la propriu…

 16. T.C.O

  Pt N.C.O. Bai jandarm de când ati invadat serviciul nostru nu ati făcut decât sa capusati tot SPP ul.ati luat prima oară statele de plata și v ati dat prime de comanda cu nesimțire.ati schimbat toate uniformele ca la Jandarmerie doar ca sa încasați comision.la fel ca la sediu la fel ca la masini la fel ca la armament.doar pr comision ca pistolul ideal pr ofițeri de protecție e Glock 17,va spun eu,nu 19 cum ati luat voi!!!mai vrei exemple?plecati barem aveti bun simt ca se schimba macazul și se va face ancheta pt licitația de Glock .naspa,nu?

  • Gugel

   Meștere i-a vezi tu ca atunci când bate gloata la tine la ușa unde îți desfășori activitatea o sa urli după jandarmi,dacă tot sunteți elita de ce veniți la școlile de subof. jandarmi sa recrutați absolvenți?
   Ideal este și sig sauer,cât despre sediu mașini și altele esti insolent și impertinent sa afirmi ca dacă s-a dat comision nu sunt ceea ce ar trebui sa fie.

 17. P.P.O

  Jandarmilor Ciocu muc așa ati făcut și la CAR l ati devalizat ca la Cluj,SSI stia dar nea Fane Ganea a tăcut mâlc ca v ati luat toți partea ati știut și ati scos banii inainte

 18. Buturuga2

  Oneaaaaa,ce faci Patraulea,nu dezminți,nu faci i agapa ceva sau ai tăiat o deja la Ploiești ca se anunța vremuri grele?

 19. Militar

  Mhai fifor umbla cu aghiotanți de la MAoN care are o direcție foarte buba de protecție.carmen Dan cu cei de la MAI.cor urmașii alți miniștri și vor forța mâna așa sa plece sifoanele din SPP pr ca serviciul sa și poată reseta activitatea și imaginea

 20. CPO

  Pana la urma Pahontu a făcut o serie de lucruri foarte bune pentru serviciu, sediu, tehnica noua, condiții de munca decente, salarizare, recunoaștere internațională etc….și sunt de necontestat.
  E drept a și greșit s-a înconjurat de lingăi incompetenți și nu a mai coborât de ani buni la firul ierbii sa ia pulsul trupei. In acest moment Lucica este rupt complet de realitatea din instituție.
  La ce scoate Dragnea din gura zilnic trebuie luat cu rezerva. Dacă mai era Opriș in activitate sigur spunea ca de fapt sunt doua personaje rele.

  • vasile persan

   Ai dreptate…se doreste punerea SPP pe butuci…prin intrigi..si voi .mulți dintre cei care comentați…mușcaţi la greu.

 21. Gugel

  Un comentariu obiectiv și de bun simt.

 22. Semper fidelis

  Dragi colegi problema nu sunt cei veniți de la jandarmi avem foarte mulți ofițeri tineri foarte bine pregătiți și buni camarazi.bravo lor!jale e cu cozile de topor aduse de șeful SPP pt a și face propria echipa de sifoane.sa nu uitam ca mentorul lui pahontu a fost colonelul Nuta ,cel cu cadavrele arse la Timișoara!a fost recuperat decpahontu care sa nu uitam ca de revoluție a fost de cealaltă parte a baricadei in trupele de securitate și adus la SPP cu acceptul lui Basescu.si așa a pornit nemernicia cu sifoane…scopul lui paho e tocmai sa bage Rică între arme,ca așa a condus,ca sa facă el stabor pe urma

  • Pt semper

   Ai dreptate asta a fost tactica lui mereu după Nuta a Asus oameni care la jandarmi fuseseră băgați in consiliul de disciplina sau de judecată,fuseseră demascați de corpul de control și trebuiau dati afara.dar pahontu i a recuperat i a adus langa el și i a pus sa facă treburile murdare…Ailioaei,Nuta,Moaca,Dumitru,Jerca și mulți altii…da,respect pr jandarmi dar și ei ar trebui sa fie primii care sa i izoleze pe aceștia.dar binevenita distincția între jandarmi și “recuperatii” lui pahontu.ca in fond și femeia care a devalizat CAR tot pe aceeași filiera e….

 23. Va taiati creaca de sub picioare

  Ultimul examen la externe l-au dat doar ofiterii! Mare transparenta ! Ordinarilor

 24. Nedelea securistu

  Bai securiștilor ati uitat cum topaiati de bucurie la B3 in noaptea in care geoana a pierdut alegerile și urlați ca ati învins Comuniștii???pai voi sunteti mai rai ca eu,voi sunteti secyristi cu acte!costin Nedelea șef la informații și care ținea borcanu candvenea Leana la marinar activat in securitate.vreti sa va dam lista la toți cu nume și grade și unitățile din Securitate unde ati fost?si sa o trimitem și la ambasadele occidentale???securistilor!!!

 25. Ultimul cartuș

  ELIBERAȚI ZONA…….urmează foc de voie!

 26. Gospodina seseista

  Draga gospodina ai copiat exAct ce ți au dat cei de la SSI?cam târziu v ati mișcat,e șoc și groaza pe la voi…deci de unde ești, de la UMH sau UML? Vrei sa ți spunem noi??dar când infiltrați aghiotanți pe lângă șefii statului care se întâlneau cu demnitari străini nu va gândeați ca nu Or sa țină aceste practici securisto comuniste la nesfârșit?daca s a ajuns sa se vorbească de desființare servici e doar datorită vouă securistilor

 27. Tanar

  Ia zi gospodina când pleca echipa lui pahontu cu p mic in afara,când se întorceau erau puși pe funcții cu prima de comanda?iar cei care plecau de pe aceste funcții le erau păstrate și se întorceau pe ele?in timp ce restului oamenilor indiferent ca erau vechi sepepisti,acvilistii sau tineri jandarmi li se spunea la întoarcere de pahontu doar “nu va ajunge c ati fost plecați”?boul bălții Stoian,frății Gegea,Capătă,Manea,Răută …mai vreți nume?…hai ca aveti și voi lista la SSI!nu avea grija ca avem filtru,ca și noi suntem patrioți,pro NATO,pro UE,mai mult decât voi! Care doar infiltrați și sifonați!incepe bilanțul pe unități,ce o sa ne Spuneti Iara,sa tăcem ca ne luam salariile?aveti un strop de demnitate și demisia pahontu,Balan,Cretu,Grigoroaia,Gegea…ca are cine sa conducă SPP, este un suflu tinar in serviciu dar pe care îl sufocați de ani buni.demisia,securiștilor!!!

 28. Pensionar

  Draga gospodina,
  Personal, mi se pare ca nu esti chiar straina de cauza, ai ceva idee de ce scrii….oare nu esti cumva cocosata lu nica ??? Cea care voia salariu de excelenta, la birou , idioata dreaq !!!! ca noi care eram pe strada zi si noapte, weekend si sarbatori, pe frig, ploaie sau canicula, nu meritam !!! Merita ea, acritura dreaq, ca n o inghiteam nici cu un kg de lamaie !! Da puteam atunci sa i zicem ceva ??? Ca era maritata cu nica, ala care asa cum zicea uin coleg, nu ar trece testu psihologic , nici la vreo scoala de ferentari !!!! desi, ca sa fiu drept, avea idee cu ce se mananca spp-ul, pacat ca era dus de acasa !!!
  Atat ca ar trebui sa i intrebi si pe cei scrisi cu litere mici, de ce au facut ce au facut !!! Ce sa nteleg, cand un ofiter de protectie avea 1,70 m, cu indulgenta, iar demnitarul 1,94m, dusmanii tarii nu vedeau ???? Sau crezi ca aveau ochelari de cal ??
  Cand astia profesionistii, scrisi cu minuscula duceau demnitaru la sosiri si el pleca, pe aeroport, cine i tinea in brate ?? cand intrau in curtea guv, dar ei aveau alt demnitar, ce crezi ca era ???Cand habar n aveau de nimic , program, prticipanti la evenimente, etc, ale cui jocuri le faceau, nu ale dusmanilor tarii ???
  Poate, pana la un punct, lucrurile sa pot spala n familie, dar ai fost la vreun bilant ??? Daca incerca cineva sa ridice vreo problema, deja era luat la ochi !! ( Recunosc, nu era zeflemisit, ca pe vremea lui naghi, macar atat !! )
  SCRIEM AICI, PENTRU CA NU PUTEM VORBI LA SERVICIU, CA NE RUP ASTIA CAPU !!!
  In rest, bafta la cozonaci , placinte si alte bunataturi pe care tre sa le faca o gospodina !!!
  P.S. Are mare dreptate tanarul, cei care se intorceau, daca erau in gratii , aveau functii babane, chiar daca acolo o dadeau cu oistea n gard,ce daca barbone a fugit , cand s au tras niste cartuse, doar nu era sa moara, ca trebuia sa fie sef de unitate, ce daca a tras acolo bertea un cartus, nu i nimic, nu i asa de grav, nu ??? aaa, era in resedinta demnitarului ??? eeeeee, nu l facem chiar cdt, hai lasa l adjunct !!! aaaa, a tras istrate doua ??? eeee, nu i chiar rau, poate i se bloca pistolu n misiune , asa sigur are arma buna, e verificata n subsol !!!!!
  Oare pentru astia nu se cuvenea sa fie folosita aceeasi masura, ca si pentru altii , care pentru fapte muuult mai putin grave, au fost drastic sanctionati ??? Si mai pot scrie pana maine !!!

 29. patriot

  gospodina lu nica, stai linistita ca stim si noi ca urmaresc alte structuri si avem filtru necesar ca noi suntem cu adevarat patrioti, nu ca voi

 30. udrea

  cand Blonda era pe functie nu mai stia pahontu cum sa-i satisfaca capriciile, se facea pres in fata ei. si dupa ce a cazut i-a dat cu flit, asa ca baietii care au fost pe neveu pe masinile colorate ale lui Udrea sunt tinmti acum ca niste caini la paza la poarta la Scrovistea. De, cam riscant, ca au gusile pline, si ei si multi altii si sunt deja suparati rau, asa ca daca se apuca de varsat ….

 31. vasile persan

  Ai dreptate…se doreste punerea SPP pe butuci…prin intrigi..si voi .mulți dintre cei care comentați…mușcaţi la greu.

 32. Tica

  Sa fim seriosi. Daca vreti Spp puneti pe stalinista Macovei si sa vedeti protectie demnitara si are si copii de la arhiva sipa. O investitie de azi ce dureaza si maine.

 33. Nuti cea plina

  Cel mai bun Sppeu e cel cand eu intru pe la Spepeu la Cotro iar domnu Basecu ma asteapta cu crini albi si eu iau benzina gratis.

 34. Tica

  Ati vazut aseara cu ochiu la film cum se zbatea ochiu si cand a cazut ochiu s-a prabusit pamantul zeilandez al orcilor si cum grohaia orcile de frica dupa ochi, faceau ca porci lui nenea Tiri si nenea Porși din holocaustul mistretilor de la Balk unde sunt impuscati mii de oorci faceau groooooof grof groof? E asa si sistemu dupa chioru… NU VA FIE FRICA, SISTEM PICA!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!