AcasăDezvaluiriAncheteȘOȘO, SCOASĂ LA PRODUS DE KOVESI!

ȘOȘO, SCOASĂ LA PRODUS DE KOVESI!

Au bătut palma pe Colonie: Kovesi – Geoană, finala din 2024”! Astfel titram ”lovitura” din … 15 aprilie 2021! Încă de atunci fiind pus pe hârtie un ” proiect de țară” care prevedea ca două personaje pe deplin controlabile, unul ”pe dreapta” și altul ”pe stânga” oricum debilei noastre clase politice să fie candidații independenți care să fie împinși în finala prezidențială din anul 2024!

Așa că, nimic nou sub soare… Ofițerii de legătură români care au primit ingrata misiune de a îi ține în ”în viață”, în atenția opiniei publice românești, pe altfel ”insipizii – incolori” Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană având marele merit – doar pe persoană fizică – de a reuși să se țină de plan…

Unul ”hăis” și altul ”cea”…

Și nu le-a fost deloc ușor, mai ales cu asemenea ”obiective” lăsate în grijă… Dar, ce este drept, Mircea Geoană încă ”respiră”… Cel puțin până la alegerile preliminare de la începutul anului viitor, de peste Ocean. Astfel că secretarul general adjunct al NATO poate fura startul campaniei prezidențiale de câte ori vrea el, că ”prietenii nu se supără”…

În schimb, lipirea pe fruntea Laurei Codruța Kovesi a etichetei de ”Salvatoarea României” pare deja o adevărată ”misiune imposibilă”! Mai ales că ”ofticosul” său partener impus de Macron nu poate ”înghiți” sub nicio formă ”broscoiul” Kovesi. Așa că Julien s-a pus pe ce știe el cel mai bine… Pe ”decapat”, cu tradiționalu-i rânjet pe față, proiectul de numire a Laurei Codruțăa Kovesi drept ”candidata Dreptei unite”!

În ciuda progresistei sale ”deschideri”, Dacian Cioloș strâmbând încă din nas la perspectiva de a avea o primă femeie președinte. Chiar și dacă i s-a promis din nou postul de premier tehnocrat. Așa că în tandemul pe care ”falanga franco-germană” de la Bruxelles vrea să îl impună pe dreapta scenei politice românești, unul trage ”hăis” și altul ”cea”! Mai mari șanse fiind ca Laura Codruța Kovesi să facă direct tandem pentru finală cu Mircea Geoană!

Hotel Steigenberger Wiltcher’s

Astfel că, în timp ce Geoană încă se află în grafic, cel puțin atâta vreme cât se vede cu ”Charmain of the Joint Chiefs of Staff General, CQ Brown”, Laura Codruța Kovesi este gata să apeleze la soluții mai degrabă jenante, decât disperate, pentru a rămâne în cursa prezidențială. Că doar de la ”Casa Albă” i s-a închis cât se poate de neprotocolar ușa Agenției în nas!

Așa că, într-o locație uite că deloc discretă precum hotelul de lux Wiltcher’s Steigenberger din Bruxelles a fost instalat un adevărat ”sediu de campanie” al actualului procuror șef al Parchetului European. În fapt, o adevărată ”celulă de criză”.

Și deocamdată doar așa, să se știe că se știe – inclusiv cine plătește ”deranjul” de la Wiltcher’s Steigenberger ! – aici s-au pus pe tapet toate soluțiile posibile pentru găsirea unei ”sperietori” naționaliste care să mai anime din sictirul comisarilor europeni cu privire la soarta României.

Presiunea fiind cu atât mai mare, cu cât George Simion deja nu mai este un personaj ”nefrecventabil” după loviturile de imagine externă date în ultima vreme. Plus că vor mai veni… Iar cum toate calculele politice pragmatice trebuie să ia deja în serios intrarea AUR la guvernare, nimeni nu riscă chiar să recurgă la o ”tabula rasa”.

Ce este drept, s-a luat deja în calcul și varianta reevaluării lui Liviu Dragnea drept o ”tânără speranță” a suveranismului românesc. Mai ales că acesta mai are niscai dosare în spate… Dar, ghinion, ca de obicei, Dragnea s-a dovedit prea ”calic” pentru TelDrum-ul lui, pentru a mai fi reactivat. Așa că a fost lăsat la cratiță, soluția de avarie fiind mult mai ”bărbata” Diana Șoșoacă!

Iar după ce la întâlnirea cea ”de taină” de la Hotelul Wiltcher’s Steigenberger din data de 24 noiembrie – hopa, uite că se știe și asta! – ”Șoșo” a devenit ultima soluție pentru ca Kovesi să poată fi păstrată candidata ”dreptei unite” la prezidențiale. Astfel că, la doar 10 zile după decizia de la Steigenberger, deja un prim sondaj de opinie a fost rostogolit ”apocaliptic”, anunțând intrarea ”partidului Dianei Șoșoacă în Parlamentul României”!

Iar ”îngrijorătoarele” rezultate ale sondajului ”tip CATI” au fost deja livrate înalților comisari de la Bruxelles. Așa cum vor fi de acum înainte toate ieșirile în decor ale ”scandalagioaicei de serviciu” Diana Șoșoacă. Și aceasta având propria ”foaie de parcurs”, sperând că fiind ”trasă cât mai sus” de către teribila mașinărie de propagandă din spatele Laurei Codruța Kovesi va putea rupe cât mai multe ”foițe” din tot mai consolidatul electorat al AUR.

Așa că, pentru o bună bucată de drum cel puțin, interesele celor două ”femei de fier” coincid. Să o vedem însă pe Laura Codruța Kovesi pe unde ”scoate ia” naționalistă atunci când va încerca să se debaraseze de ”balastul” Șoșoacă! Momentan aceasta fiind scoasă ”la produs de voturi” în dauna AUR! Dar nu va fi suficient pentru ca pârghiile de la Bruxelles să fie apăsate pentru impunerea ”candidatei unice a dreptei”. Așa că Kovesi va trebui să se ”lepede” public de o Șoșoacă pe care să o demaște drept cea mai mare amenințare la adresa stabilității din România! Și de-abia atunci să vezi ce o ”va pupa Șoșo” !

Codruța, vezi că nu la Moshe sunt e-mailurile…

Corect, chiar este treaba fiecăruia ce face cu banii lui… Chiar și atunci când ”lațul sancțiunilor” internaționale anti – ruse se strânge în jurul lui. Numai că, uite că nu doar că se știe de ”cinele romantice” de la exclusivistul hotel belgian. Dar este deja documentat și sprijinul solicitat, ”în numele Codruței”, pentru ca nu cumva să fie ”scurse controlat”, tocmai acum, fragmente din devastatoarele e-mailuri ”Black Cube”. Numai că acestea nu se află în posesia lui Moshe…

Așa că degeaba se bazează unii doar pe cuvântul oligarhului ”putinist” Viatcheslav ”Moshe” Kantor. Pentru că, la o adică, poate și că dacă ar vrea, ”Moshe” nu mai poate ajuta ”cauza”…

author avatar
Catalin Tache
7.709 afisari

37 COMENTARII

  1. Musiu Tache ,
    citeste si vezi unde e greseala:
    ”Așa că, pentru o bună bucată de drum cel puțin, interesele celor două ”femei de fier” coincide.”
    Daca nu o gasesti, inseamna ca ”protectia contrainformativa” e o meserie grea……

  2. Ciolacu ce face prin SUA? A fost chemat la ordin? S-a imputit rau treaba in Ucraina? Ce mai pregatesc subteran partenerii americani?

    • 1. DEFENSEROMANIA . RO , IERI , 04.12.2023 , ORA 18:31 , ARTICOL DE CATALIN COSTEA : ” CU UN PAS INAINTEA CHINEI . AUKUS PUNE BAZELE SISTEMULUI MILITAR DE SUPRAVEGHERE SPATIALA ” – PROGRAMUL DARC : Trei radare la sol , pe cele trei continente ( America , Australia , Europa ) – Descoperirea , Identificarea si Urmarirea obiectelor din spatiu pana la distanta de 36.000 de kilometri de Pamant . DARC POATE OFERI ACOPERIRE GLOBALA . 2. DEFENSEROMANIA . RO , ASTAZI , 05.12.2023 , ORA 08:12 , ARTICOL DE S.I. CATALIN : ” LIVRAREA DE BOMBE DE INALTA PRECIZIE GLSDB CATRE UCRAINA , AMANATA PANA IN 2024 . CE SCHIMBARI POT APAREA PE FRONT ” – VIDEO : 0, 36 min , VIDEO : 1 min , 13 sec .

      • DARC = DEEP SPACE ADVANCED RADAR CAPABILITY . Grant Shapps , secretarul britanic al Apararii : ” DARC va fi mai SENSIBIL , mai PRECIS , mai PUTERNIC si mai AGIL DECAT ORICE A EXISTAT INAINTE , oferinu-ne capacitatea de a vedea dincolo de nori ” .

  3. STIRILE PRO-TV . RO , ASTAZI , 04-12-2023 , ORA 20:27 , ARTICOL DE MIHAELA IVANCICA : ” 34 DE ANI DE CAND ROMANIA A SCAPAT ……… ……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ” – Interviu cu dr . COSMIN POPA , cercetator stiintific la Institutul de istorie ” NICOLAE IORGA ” din Bucuresti – VIDEO : 13 min , 23 sec .

  4. DEFENSEROMANIA . RO , ASTAZI , 04.12.2023 , ORA 17:22 : ” VIITORUL APARTINE DRONELOR . AMERICANII DE LA DZYNE TEHNOLOGIES SI HIGH POINT AEROTEHNOLOGIES VIZEAZA ROMANIA . ” LEAP VINE CU TEHNOLOGIE MULT MAI AVANSATA DECAT REAPER „.

  5. DEFENSEROMANIA . RO , ASTAZI , 04.12.2023 , ORA 21:09 , ARTICOL DE DARIUS MURESAN : ” ROMANIA CAUTA IN SUA REVITALIZAREA INDUSTRIEI DE APARARE NATIONALE . PRODUCTIA DE MUNITIE SI INVESTITII COMUNE , DISCUTATE LA WASHINGTON ” .

  6. Exista legaturi intre Becali si Eminescu , Jiji are intonatie cand le recita oilor poeziile ” Doina ” si ” Codrul ” , daca se incurca ii sopteste Lutu . . .

    • Ai driptati , pirsiviriez di oful dongorozilor se-i primiesc din postari , viata ii tari gria far di hlieb , samagon si mahoarca …

  7. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 6:00 : ” CAPTURAREA STATULUI . ……………………………………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………. ” – SURSA : NOVAIA GAZETA .

  8. Libertatea . ro , ieri , 04 decembrie 2023 , ora 20:00 , articol de Adrian Cochino : ” LUPTA SANGEROASA SPRE CARE UCRAINA PRIVESTE CU SPERANTA . NICI O ARMATA MODERNA ……………………………………………………………………………………………………………………………. ” – Sursa : NEWS YORK TIMES .

  9. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 5 DECEMBRIE 2023 : ” CUM SA ADUCI UCRAINA IN NATO FARA A PROVOCA UN RAZBOI MONDIAL ” – KURT VOLKER , fost ambasador SUA la NATO – ANALIZA CEPA .

  10. Europa Libera Romania , cu 3 ore in urma , articol de Adrian Ardelean : ” MINISTRUL APARARII , ANGEL TILVAR : E POSIBIL CA MILITARI UCRAINENI SA FIE ANTRENATI PE TERITORIUL ROMANIEI ” – Sursa : AGERPRES .

  11. ROMANIAMILITARY . RO , 5 decembrie 2023 , ora 6:00 , articol de George GMT : ” SISTEMUL ANTI – AERIAN UCRAINEAN ” – 25 comentarii .

  12. @ Ce bă vor să vă ”modeleze” ăștia politica și să vă pună numai funcționari executanți de la instituții internaționale, la Cotroceni, ?

  13. Mai,mai ,înseamnă că Soso chiar contează dacă se baga cărbuni pentru sărăcuțul analfabet SIEmion, care a știut să inmulteasca banii cu geniul lui de „galerist” ,din vinzarea propriei garsoniere.! Mai găsiți i o garsoniera, că e nevoie de lovele grupa sa se mențină serviciile la putere!

  14. Bai,fiți realiști dați i drumul prostanacului Bai ,fiți realisti!Daca pleacă Prostanacul și
    Mai ,fiți realiști!Daca iese Prostanacul și Baschetbalista prin tara chiar cu antemergatori si paza Spp alaturi de Sosoaca , o să vedeți că li se filfie românilor de ei .Multi nici nu i cunosc !!Sosoaca ii bate pe sus numiții, cap in cap !Asta e adevăratul sondaj,nu cel lansat pe piata de Servicii! masivlacă,altfel și furtul are totuși o limită!

  15. Luati o bucată Prostănac,o bucata Baschetbalista , o bucată Sosoaca și dați le drumul prin tara! Primii doi n au nici un sfert, fie și din procentele lor însumate din cît are Sosoaca !De fapt Sint necunoscuți in tara,și chiar daca ii vad oamenii pt prima oara ,leapădă gravidele!Asta e sondajul real, nu cel al Sri!

  16. Daca apar Luluta și Prostanacul brat la brat prin tara ,leapădă gravidele! Asta e adevăratul sondaj de opinie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger