DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Soros, nou atac asupra CSM!

Soros, nou atac asupra CSM!

Autor:

Probabil ca romanii vor ajunge cat de curand sa aiba mai multa incredere in promisiunile politcienilor din campania electorala decat in Justitie, daca imaginea acesteia din urma continua sa fie calcata in picioare in acelasi ritm halucinant. Si, culmea, de aceasta data intreaga harababura provine chiar din interior, razboiul dintre procurori si judecatori macinand deja credibilitatea Consiliului Superior al Magistraturii. Adica tocmai a institutiei care, pana una-alta, ar trebui sa reprezinte adevaratul for conducator al intregii justitii.

 

sedinta csm Soros, nou atac asupra CSM!Mai mult chiar, in urma recentului boicot a cinci judecatori care au protestat astfel impotriva „masinariei de vot” din CSM, isteria a atins cote fara precedent, fiecare tabara avansand propriile scenarii. Iar „bomboana” pe „coliva”  CSM-ului este pusa de informatia tot mai insistent vehiculata la varful sistemului in ultimele zile cu privire la iminenta declansare a unei noi operatiuni sub acoperire, prin care reteaua sorosista incearca, din nou, preluarea controlului asupra Justitiei.

Pentru cine se face loc!

Astfel ca se spune ca pentru locurile libere de la Inspectia Judiciara si chiar pentru noii sefi ai acesteia, dupa ce actualii vor fi dati jos, s-ar fi pregatit deja, in mod extraordinar, pentru concursurile care vor urma, cativa judecatori prelucrati in asa-numita ideologie progresista sorosista. soros Soros, nou atac asupra CSM!Iar miza este una de-a dreptul uriasa, rolul acesteia in „resetarea” aparatului judiciar fiind una covarsitoare. Iar in timp ce actuala coalitie guvernamentala doarme in post, situatie in care se complace si Opozitia traditionala, marile partide nefiind pregatite sa faca alte propuneri, neavand variante de rezerva la indemana, magistratii perceputi drept „globalisti” ar fi intens meditati de catre nenumaratele organizatii sorosiste care functioneaza pe domeniul Justitiei la noi in tara. Adica „antrenati” inca de pe acum pentru a castiga concursurile pe care acestia spera ca vor fi organizate daca planul de „destructurare” al Inspectiei Judiciare va reusi in urma nenumaratelor lovituri primite atat din exterior, dar, mai nou, si din interior…    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!